سلام
اين کامپوننت تماس با ما، پيام ها رو کجا مي فرسته؟ پيداشون نمي کنم
يه مجموعه تماس دارم که توش يه آيتم تماس درست کردم. آيتم رو به ادمين نسبت دادم، ولي خبري از پيام هاي ارسالي نميشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اين کامپوننت تماس با ما، پيام ها رو کجا مي فرسته؟ پيداشون نمي کنم
يه مجموعه تماس دارم که توش يه آيتم تماس درست کردم. آيتم رو به ادمين نسبت دادم، ولي خبري از پيام هاي ارسالي نميشه
توی تنظیمات یه قسمت ذاره که میل می دی. به اون می فرسته
سلام
اگه اين کارو مي کرد که خيلي عالي مي شد! نه روي لوکال(در حال اتصال به وب) نه روي سرور جواب نداد
روی لوکال که نمیفرسته!
شاید تنظیمات میل سرورت ایراد داره
سلام
شاید تنظیمات میل سرور معمولا چطوري تنظيم بايد بشه؟
اینو باید با مسئول هاستت در میون بزاری !
سلام
يعني اينجا لازم نيس تغييري ايجاد کنم؟
اگه از php mail function استفاده مي كنيد و ايميل ارسال نمي شه از smtp استفاده كنين اينم تنظيماتش
ارسال کننده ایمیل :SMTP Server
ایمیل فرستنده :info@mywebsite
نام فرستنده: عنوان سایت
مسير ارسال كننده ايميل : /usr/sbin/sendmail
استفاده از SMTP: بلی
نام کاربری : SMTP: info@mywebsite
كلمه عبور: پاسورد ايميل شما
هاست SMTP: localhost
سلام
جواب نداد! کجاش مشکل داره؟
تنظيمات Sendmail و php mail function چطوريه؟
خوب ببین یاسر جان
این برنامه یا از تنظیمات PHP استفاده میکنه یا از SMTP
اگر هر دو راه رو رفتی و نشده شما باید با مسئول سرورت صحبت کنی. که یا مسیر ارسال کننده میل یه چیز دیگست یا اصلا وجود نداره
درباره SMTP هم شما به جای localhost در هاست smtp باید از آدرس سرورت یعنی mail.javanan.ir استفاده کنی
مشکلت با smtp از اونجاست
دوستان گرامی لطف کنند در جواب دادن به سوالات دوستان با اطلاع کافی و با دقت و حوصله جواب بدند که همه ما رستگار بشیم......
سلام
محمدجان! براي تنظيمات php چي بايد ست کنم؟
ارسال کننده ایمیل :php mail function
ایمیل فرستنده :info@javanan.ir
نام فرستنده: عنوان سایت
مسير ارسال كننده ايميل : /usr/sbin/sendmail
استفاده از SMTP: خير
نام کاربری : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كلمه عبور: پاسورد ايميل
هاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین مسیر ارسال کننده رو میتونی از توی cpanel سمت چپ از مشخصات سرور پیدا کنی که پیشفزض همین بالایی هستش.
تغییرات در php در اختیار مدیر سرور هست.
تا تنظیمات مسیر ارسال کننده مربوط به PHP میشه و بقیش مال SMTP هست که نیازی بهش نیست چیزی وارد نکن.
اگه از SMTP استفاده میکنی باید این کارها رو بکنی.
1- یه ایمیل بسازی
2- استفاده از SMTP رو بلی کنی.
3- ارسال کننده رو روی SMTP بزاری
4- نام کاربری Email ی که ساختی رو وارد کنی
5- پسور ایمیل رو بدی
6- میل سرور رو مثل اونی که بالا دادم تنظیم کنی اصولا به شکل mail.yourdomain.com هستش
ببين اول اينكه ميل سرور هاي ياهو مشكل داره دوم اينكه مامبو رو بعضي از سرور هائي كه وليد نيستند يه سري باگ مي ده ممكنه سرور تو هم جز اون سرور ها باشه تنضيمات رو درست انجام دادي و بچه ها هم بهت درست گفغتند
[quote author=behzad900 link=topic=2676.msg16310#msg16310 date=1161280166]
ببين اول اينكه ميل سرور هاي ياهو مشكل داره دوم اينكه مامبو رو بعضي از سرور هائي كه وليد نيستند يه سري باگ مي ده ممكنه سرور تو هم جز اون سرور ها باشه تنضيمات رو درست انجام دادي و بچه ها هم بهت درست گفغتند
[/quote]
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم! شما تو اولین تاپیکتون جواب سوال دادید ممنون از این کمکتون اما....
لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
off topics = تاپیکهایی که جواب داده شده اند یا از آنها مدت زیادی میگذره!نقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
اما این نکته رو هم بگم که میل سرور یاهو هیچ موردی نداره اصولا کسی رو یاهو نمیاد میل بسازه بعد رو دامینش بزاره! یکم منطقی به نظر نمیاد!
منظورتون از سرور ولد و باگ چیه ممکنه بصورت خصوصی پیغام بدید یا در یک تاپیک تو قسمت امنیت مطرح کنید! اینجوری فکر میکنم خیلی بهتر باشه! منابع پموثق یادتون نره! ;)
سلامنقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
off topics = تاپیکهایی که جواب داده شده اند یا از آنها مدت زیادی میگذره!
محمدجان
1- فکر نمي کنم تاپيکي که از عمرش 1 روز مي گذره قديمي و off شده باشه(تاپيک 18 اکتبر توسط ايشان در 19 اکتبر پاسخ داده شده است)
2- اينکه تاپيکي موضوعش بررسي شده يا نه يه چيز مطلقه يا نسبي؟ بنا به کدوم دليل شما ميگي موضوعش بررسي شده و رفته پي کارش؟
3- و تازه فکر نمي کنم اين نوع جواب دادن به يه عضو تازه وارد، درست باشه.
حوب ببین یاسر جان
شما از زمانی که بنده جواب تاپیک رو زدم تو انجمن اومدی و حتما این تاپیک من رو خوندی که اگه مشکلت برطرف نمیشد 100% دوباره سوال میکردی!
دلیل off بودن این تاپیک همین هستش.
برخورد بنده به هیچ وجه بد نیست چه با کاربر تازه وارد چه قدیمی.
شما دقت کنید این کاربر گرامی تازه وارد فقط از اون روز یک پست زده و مباحثی رو بدون داشتن هیچگونه تایید یا دلیلی تو انجمن مطرح کرده که اصلا واقعیت هم حتی نداره!
فکر نمیکنم وقتی یک کاربر جواب سوالش رو گرفته باشه لزومی باشه دوباره شخص دیگه ای جواب بده! (اونم نادرست)
اما یک نکته یاسر جان! که بصورت خصوصی ارسال کردم!
سلام
این مشکل رو منهم دارم. شما می توانید با کلیک کردن بر روی «ارسال اطلاعات برای outloook » ببینید که چه ایمیلی اونجا تعریف شده. مال من که نوشته بود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به سایت یکی از دوستان سر زدم اصلا این مشکل رو نداشت یعنی وقتی بر روی outlook کلیک می کردی همون ایمیلی دلخواه رو می دیدی
برای اینکه ایمیل ها رو از دست ندی راه اورژانسی اینه که قسمت های نظر دهی که در پایین تماس با ما است رو غیر فعال کنید. و فقط آدرس ایمیل رو در صفحه تماس با ما بگذارید. چون من بعد از 6 ماه متوجه این موضوع شدم و فکر کنم خیلی از تماس ها رو از دست دادم
سلام
[quote author=ynazem link=topic=2676.msg16869#msg16869 date=1162061419]
برای اینکه ایمیل ها رو از دست ندی راه اورژانسی اینه که قسمت های نظر دهی که در پایین تماس با ما است رو غیر فعال کنید. و فقط آدرس ایمیل رو در صفحه تماس با ما بگذارید. چون من بعد از 6 ماه متوجه این موضوع شدم و فکر کنم خیلی از تماس ها رو از دست دادم
[/quote]
منظورت اينه که نهايتا هم با اين کامپوننت موفق نشدي که ايميل دريافت کني، درسته؟
و با گذاشتن آدرس ميل صرفا منظورت اين بوده که کاربر يه آدرسي ازت داشته باشه؟
[quote author=یاسر link=topic=2676.msg16211#msg16211 date=1161201034]
سلام
جواب نداد! کجاش مشکل داره؟
تنظيمات Sendmail و php mail function چطوريه؟
[/quote]
یاسر جان سلام
مشخصاتی که در تصویر نشون داده میشه اشتباه پر شده ...
روبروی نام کاربری smtp نباید بنویسی : SMTP : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بلکه باید بنویسی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست smtp هم بزن mail.javanan.ir
یا علی
ممنون آقاي فيروزمندان .. منم ميخواستم همين رو بگم منتها به خاطر اينكه فارسي و انگليسي رو با هم نوشتم نوشته هام نامفهوم شدند كه محمد خان فكر كردن اشتباه گفتم .....ولي كاش سرور من اشكال نداشت و كار مي كرد ;D به هر حال موفق باشين !!! :-* ;)
سلام
آقا محسن ممنون! تنظيمات رو همونطوري که نوشتيد ست کردم، بازم مشکل حل نشد!
راه ديگه به ذهنتون نمي رسه؟
حتي ميل خودم رو (ميل ياهو) دادم بهش (يعني براي smtp نوشتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] براي هاست نوشتم mail.yahoo.com و رمز عبور ميلم رو هم گذاشتم) بازم جواب نداد!
اگه اين smtp هيچ رقمه جواب نده، با Sendmail يا php mail function کارم راه ميافته؟ تنظيمات اونا چطوريه؟
مشکل شما از بخش هاست smtp هست.
این بخش با توجه به نوع هاست شما متفاوته.
اگر کنترل پنل هاستینگ شما CPANEL هست باید بزنید javanan.ir:2095
اگر کنترل پنل شما H-SPHERE هست باید بزنید mail.javanan.ir
اگر هم هر کنترل پنل دیگری هست بهتره که یه ساب دومین بسازید به نام mail.javanan.ir و ریدایرکتش کنید روی میل سرورتون.
لطفا تست کنید و اطلاع بدید.
سلام
آقا سيامک، پنل من سي پنل هست ولي با چيزي که گفتي هم جواب نداد. يوزر و پس بدم چک مي کني؟ يا يه جوري راست و ريسش کني؟
راستی یاسر email رو ساختی؟
مشخصات email رو هم وارد کردی؟
سلام
آره.info@javanan.ir رو ساختم و مشخصات رو هم درست وارد کردم حتی:
[quote author=یاسر link=topic=2676.msg16984#msg16984 date=1162154747]
حتي ميل خودم رو (ميل ياهو) دادم بهش (يعني براي smtp نوشتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] براي هاست نوشتم mail.yahoo.com و رمز عبور ميلم رو هم گذاشتم) بازم جواب نداد!
[/quote]
ضمن اینکه کپی میل رو که باید برای خودم(به عنوان یک ارسال کننده نظر) بفرسته! اونو هم برای ارسال کننده نظر نمی فرسته
خوب ببین سرویس yahoo.com اصلا pop3 & smtp نداره!
یعنی قبلا داشت اما الان نداره!
به هر حال user & pass یه بررسی بکنم.
سلام
محمد من بی خیال smtp شدم. با php mail مشکلم حل شد. ممنون
ولیکن هنوز با این مشکل دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیامها علاوه بر ایمیل شدن آیا نباید به اینجا هم بیان؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همه تنظیمات درسته ولی پیغامی به اینجا نمی رسه.
خیر نباید بیاد !
یا علی