هر کاری میکنم این جوملا روی هاست دایرکت ادمین من نصب نمیشه لطفا کسی که ماهره بیاد برام نصب کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کاری میکنم این جوملا روی هاست دایرکت ادمین من نصب نمیشه لطفا کسی که ماهره بیاد برام نصب کنه
سلام
مشخصات هاست را خصوصی برای من ارسال کنید تا براتون نصب کنم
موفق باشید
شما ایمیلتون رو بدید تا از طریق ایمیل براتون بفرستم از طریق ارسال پیغام خصوصی میفرستم اما پیغامی نمیاد که بدونم پیامم به دستتون رسیده یا نه.
سلام
جوملا براتون نصب شد
مشخصات هم خصوصی براتون ارسال شد
قبل از کار با جوملا کتاب جوملا در امضا من را مطالعه نمایید
موفق باشید
از شما خیلی تشکر میکنم
خیلی ممنون
--------
میتونم بپرسم چه مشکلی داشت که نمی تونستم نصب کنم
** 2 ارسال یکی شد
مشکل از فایل جوملا شما بود که ناقص آپلود شده بود
موفق باشید
سلام آقا نويد اگر ميشه براي من هم جوملا رو نصب كنيد
اگر اين كار رو بكنيد يك دنيا ممنون ميشم
الان 2 ماه دارم سعي ميكنم جوملا رو نصب كنم
تا حالا چند تا سايت بالا اوردم ولي همچين مشكلي نداشتم.................
[quote author=meyesam2000 link=topic=25680.msg132006#msg132006 date=1270650545]
سلام آقا نويد اگر ميشه براي من هم جوملا رو نصب كنيد
اگر اين كار رو بكنيد يك دنيا ممنون ميشم
الان 2 ماه دارم سعي ميكنم جوملا رو نصب كنم
تا حالا چند تا سايت بالا اوردم ولي همچين مشكلي نداشتم.................
[/quote]
بله میشه
مشخصات هاست را خصوصی ارسال نمایید تا براتون نصب کنم
موفق باشید
با عرض سلام خدمت شما
ميشه زحمت نصب رو برا ما هم بكشيد
درود به شما امکانش هست من رو هم در نصب جوملا کمک کنین آخه نمی شه هر چی سعی می کنم
درود بر نوید زراعتی مدیر محترم مرکز خیریه نصاب جوملا
[quote author=babak.foroutan link=topic=25680.msg136111#msg136111 date=1274085794]
درود به شما امکانش هست من رو هم در نصب جوملا کمک کنین آخه نمی شه هر چی سعی می کنم
[/quote]سلام
شما در چه قسمتی مشکل دارین؟
[quote author=babak.foroutan link=topic=25680.msg136111#msg136111 date=1274085794]
[/quote]
شما هم مشخصات را ارسال نمایید تا براتون نصب کنم
موفق باشید
توصیه می کنم حتی الامکان دوستان خودشون اقدام به نصب کنن چون در آینده ممکنه مجبور به نصب مجدد بشین ا.نوقت دوباره باید از دیگران درخواست کنید اینکار رو انجام بدن .شما شروع به نصب کنید تو هر مرحله که به مشکل بر خورد کردید بگید تا راهنمایی کنیم.
البته ابتدا سعی کنید روی لوکال این کار رو بکنید تا مهارت کافی رو کسب کنید.
اقا می تونید واسه من رو هم نصب کنید
پدرم در اومد هر کاری می کنم نمیشه
قبل از نصب جوملا میگه باید پوشه inistallation رو حذف کنید
وقتی هم حذف میکنم دیگه نمی ره به نصب
چیکار کنم
یکی ضربتی کمکم کنه
لطفا
** دو ارسال شما یکی شد
[quote author=ebadiazar link=topic=25680.msg136964#msg136964 date=1275058664]
اقا می تونید واسه من رو هم نصب کنید
پدرم در اومد هر کاری می کنم نمیشه
وقتی هم حذف میکنم دیگه نمی ره به نصب
چیکار کنم
یکی ضربتی کمکم کنه
لطفا
** دو ارسال شما یکی شد
[/quote]سلام
اگه دوست داشته باشین من میتونم کمکتون کنم
دوستان سلام
لطفا سعی کنید که خودتان جوملای خودتان را نصب کنید تا بتوانید مشکلات را خودتان با کمک تیم مامبولرن حل کنید
چون نصب کردن جوملا برای مدیران و بعضی از اعضا درست همانند آب خوردن می باشد
و این در اثر تمرین و تکرار بوده
که این امر برای شما نیز با تکرار و رفع اشکال بوجود می آید
پس پیشنهاد می کنم که این کار را به کمک تیم مامبولرن خودتان انجام دهید
خطای زیر برای وجود داشتن فایل configration.php هست که باید آن را پاک کنید و دوباره مراحل نصب را دنبال کنید
پیروز و سربلند باشیدنقل قول:
سلام من تازه هاست خريدم مي خوام جومولا رو براي من هم نصب كنيد
[quote author=trisha link=topic=25680.msg137092#msg137092 date=1275161598]
دوستان سلام
لطفا سعی کنید که خودتان جوملای خودتان را نصب کنید تا بتوانید مشکلات را خودتان با کمک تیم مامبولرن حل کنید
چون نصب کردن جوملا برای مدیران و بعضی از اعضا درست همانند آب خوردن می باشد
و این در اثر تمرین و تکرار بوده
که این امر برای شما نیز با تکرار و رفع اشکال بوجود می آید
پس پیشنهاد می کنم که این کار را به کمک تیم مامبولرن خودتان انجام دهید
پیروز و سربلند باشید
[/quote]
طبق گفته بالا پیشنهاد میکنم که خودتان نصب کنید
اگر هم هنوز دوست دارید کس دیگری نصب کند
اطلاعات هاست را خصوصی ارسال کنید
سلام آقا نوید خواهش میکنم که برای من جوملا رو نصب کنید چون خودم طبق کتاب وراهنمایی نصب جوملا نتونستم کاری از پیش ببرم الان مدت یک هفته درگیر نصب جوملا هستم در ضمن حرف شما درست که خودمون جوملا رونصب کنیم تا وارد بشیم اما خب دیگه کلافم کرده اگه این لطف رو بکنین ازتون ممنون میشم O0
سلام
لطفا خودتون نصب رو انجام بدید و اگر به مشکلی برخوردید همینجا (حتی با تصویر) قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
با تشکر
یا علــــــی
اگر آموزش ها رو با دقت مطالعه كنيد و به درستي تمام مراحل رو طي كنيد مشكلي پيش نمياد.
و طبق گفته دوست عزيزم عليرضا:
[quote author=علیرضا link=topic=25680.msg138118#msg138118 date=1276276143]
لطفا خودتون نصب رو انجام بدید و اگر به مشکلی برخوردید همینجا (حتی با تصویر) قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
[/quote]
salam
kesi mitone be man komak kone?
mamnon misham
joomla ro ro com va host nasb kkardam ama sit am bala nemiad
kojaee karam eshtebah bode?
سلام.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
توصیه می کنم آموزش ها رو به دقت مطالعه کنید و درصورتی که به مشکلی برخوردید، در یک تاپیک جدید جزئیات و توضیح مشکلتون رو بفرمایید تا راهنمایی کنیم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام خدمت اساتید و دوستان. من هم کاربر جدید سایت هستم. چند ماه پیش من هم تو نصب جوملا یا مامبو یا نیوک کلا همه سی ام اس های فارسی شده مشکل داشتم. دقیقا مثل مشکلات کنونی شما. ولی با صبر و حوصله و مطاله دقیق این سایت و مطالب اموزشیش تونستم مشکلاتم رو حل کنم. پیشنهاد میکنم که کمی حوصله به خرج بدین و نصب جوملا رو با وجود تمام سختی هاش خودتون انجام بدین. ولی اگر کسی واقعا نتونست نصب کنه میتونه به غیر از اساتید حاظر در انجمن روی کمک من هم تا جایی که بتونم حساب کنه. با تشکر از همه اساتید و دوستان زحمت کش انجمن وسایت عالی مامبولرن. (سارا)
سلام دوستان.
من یه کاربر حرفه ای نیوک هستم و تازه تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم و جوملا رو نصب کنم و الآن ذره ای از جوملا نمیدونم تاپیکا رو هم که نگاه میکردم واقعا گیج شدم شما واسه من نصب کنید من قول میدم کم کم خودم حرفه ای بشم.
هرکس میتونه بگه تا واسش مشخصات رو پی ام کنم.
لطفا کمک کنید
سلام
به مامبولرن خوش امدید
1) میتونید کتاب جوملا نوشته نوید زراعتی عزیز را دریافت کنید downloads.joomlacode.org/frsrelease/3/7/4/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (2 به این ادرس برید و مطالب رو مطالعه کنید
3) از wiki.mambolearn.com هم میتونید کمک بگیرید
به مشکل برخوردید طرح سوال کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببخشید دوست عزیز من تو سایت پرشین ایت بودم نوشته بود آخرین نسخه جوملا 1.5.20 دریافت کردم حالا رفتم تو این سایتی که شما دایدین نوشته آخرین نسخه 1.5.21 جریان چیه؟ من کدومو نصب کنم؟ چه فرقی دارن؟
در ضمن من واقعا نمیتونم نصب کنم هرچی تلاش منیکنم اصلا نمیشه خواهشا کمک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام دوست عزیز
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
آخرین نسخه جوملا در حال حاظر 1.5.21 می باشد.
دز ضمن پیشنهاد میکنم جوملا را خودتان با کمک آموزش هایی که به شما معرفی شده نصب کنید
و در صورتی که با مشکلی برخورد کردید در انجمن مطرح کنید تا بتونییم به شما کمک کنیم.
در ضمن حتما یکبار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم مطالعه کنید
پیروز باشید
با سلام خدمت دوستان
هاست من ویندوزی و پرمیشن ها هم بصورت فوله
مشکل اولم در مورد ftp هست که verify نمیکنه. یا میگه directory نصب درست نیست یا میگه کلا با جوملا سازگاری نداره ftp
مشکل بعدی اینه که بعد نصب و پاک کردن فولدر installation وقتی ادرس رو می زنم یه صفحه سفید میاد و می نویسه که کانفیگی وجود نداره و exit
میشه کمکی کنید...
عجله ای شده کارم
ممنونتونم
[quote author=nimakahoo link=topic=25680.msg152276#msg152276 date=1291116572]
با سلام خدمت دوستان
هاست من ویندوزی و پرمیشن ها هم بصورت فوله
مشکل اولم در مورد ftp هست که verify نمیکنه. یا میگه directory نصب درست نیست یا میگه کلا با جوملا سازگاری نداره ftp
مشکل بعدی اینه که بعد نصب و پاک کردن فولدر installation وقتی ادرس رو می زنم یه صفحه سفید میاد و می نویسه که کانفیگی وجود نداره و exit
میشه کمکی کنید...
عجله ای شده کارم
ممنونتونم
[/quote]
سلام
مشخصات هاست را ارسال نمایید تا براتون جوملا نصب کنم
موفق باشید
با سلام مشکلات پیش آمده را بذایتان ارسال کردم اقا نوید
مسئله ای که الان هست اینه که وقتی آدرس سایت رو میزنم Restricted access میزنه
قبلا همون صفحه جوملا فارسی خود مامبولرن میومد اما الان هیچی
چه کنم؟
سلام
سرور شما مشکل ارتباط با ftp داشت. قرار شد چک کنید به من اطلاع بدید تا براتون نصب کنم
موفق باشید
آقا نوید ممکنه یه لطف بسیار بزرگ به من بکنید و این جوملا رو روی هارد من نصب کنید .
آقا نوید ممکنه یه لطف بسیار بزرگ به من بکنید و این جوملا رو روی هاست من نصب کنید . . .
roobinhood عزیز
سلام
اگر خودتون نصب کنین قطعا بهتر آشنا میشیدنقل قول:
دز ضمن پیشنهاد میکنم جوملا را خودتان با کمک آموزش هایی که به شما معرفی شده نصب کنید
و در صورتی که با مشکلی برخورد کردید در انجمن مطرح کنید تا بتونییم به شما کمک کنیم.
شاد باشید
با درود
اگه بدلیل مشغله فراوان امکان نصب برای دوست بزرگوارم نوید خان نبود با اجازه اساتید و دوستان و اگر شما هم دوست داشتید بنده هم در خدمت شما هستم که خدمتی کرده باشم
پایدار وو سربلند باشید
اگر ممکنه این جوملا رو برای من نصب کنید . پدرم در اومده...
درود
درخدمتم
به چشم
اطلاعات cpanel را بصورت خصوصی میتونید ارسال فرمایید