مشکل در دسترسی فایلها و پوشه ها
سلام
اول بگم که درباره اش جستجو کردم ولی مشکل من حل نشد. حساس می کنم سرور من یه جوریایی قاطی داره و اما مشکلم.
ببینید مثلا می خوام یه فایل رو در مثلا پوشه تمپلت اور رایت کنم. (با سی پانل یا برنامه های FTP) می گم پرمیشن دیناید. خوب من چند بار به ساپورتم گفته. اونم گفته که الان اونر مامبو هست و باید nobody بشه تا بتونی فایلا رو از اونجا ادیت کنی. بعدم هم بهم گفته که روت باز نشه و هی درخواست پرمیشن فیکس بدی(البته نه با این لحن ولی منظورش این بود) حالا من می خوام یه چاره پیش پای من بزارین.
اینم بگم که من موقع نصب یعنی آخرش درباره پرمیشن ها گفتم پیش فرض سرور بمونه ولی با راهنمایی آقا محمد عوض کردم.
پاسخ : مشکل در دسترسی فایلها و پوشه ها
خوب ببین اینها همه مشکلات سرور شماست.
اگه میبینی با owner بودن مامبو مورد داری بهتره خودت دستی پرمیشن ها رو ست کنی.
[وب ببین وقتی اونر مامبو هست باید فایلا توسط اون ادیت بشه.
ببینی یه سیستم فایل منیجر برای مامبو بصورت کامپونت چی هست؟
فکر کنم با این حل بشه مشکلم.
joomlaXplorer و MamboXplorer هست. لینکشو تو انجمن خودمون میتونی پیدا کنی
نبود تو joomlaxtention & mamboserver صد درصد پیدا میکنی!
خوب من joomlaexplorer رو نصب کردم
توی صفحه اولش که بالا ین ارور می یاد
Fatal error: Call to undefined function: file_put_contents() in /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_joomlaxplorer/.include/fun_bookmarks.php on line 48
از مد فایلش که هیچ کاری نمی شه کرد وقتی می زنم روی FTP می یاد
Forbidden
You don't have permission to access /administrator/index2.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
خوب شما از چه نسخه ای استفاده میکنی؟
اصلا مامبو یا جوملا؟
کامپوننت با چه ورژنی سازگاری داره اینها رو بررسی کن
شرمنده ها
من تو مامبو اکس چنگ سرچ کردم این اومد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد روی لینک mamboXplorer 1.5.0 کلیک کردم متن release اومد. ولی هیچ جایی برای داونلود نبود؟ ???
لینک دانلود همینه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید عضو باشی
این لینک که شما دادین مربوط به جملا اکسپلورر هست. و من اینو داونلود کرده و نصب کرده بودم که مشکلات بالا رو داشت.
الانم عضو هم شدم فرقی نکرد
همون مامبو اکسپلورر رو می خواستم که اونم باز روی لینکش که کلیک می کنم همون متن رو می آورد. ???
تو سایت خودمون فارسی شدش هست!
=> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت مدیریت فایلها!
مشکل از هاستینگ نیست , بنده خداها حق دارن. یه سری مامبو یا جوملا رو با فانتستیکو نصب میکنن , یه سری با ftp میریزن بعد نصب میکنن , یه سری کامپوننت ها رو خود مامبو نصب میکنه. اینا همه ممکنه owner های مختلفی داشته باشه که اصل این مشکلات از این جاست.
خوب trueend5 جان
به نظر شما چاره چیه؟