درود دوستان من در حین عوض کردن قالبم با این مواجه شدم ارور404 سایتم 30lk.com هست
دوم اینکه اگه بخوام از فقط مطالب و منو ها اینا بک آپ بگیرم چه کار باید کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود دوستان من در حین عوض کردن قالبم با این مواجه شدم ارور404 سایتم 30lk.com هست
دوم اینکه اگه بخوام از فقط مطالب و منو ها اینا بک آپ بگیرم چه کار باید کنم؟
سلام
آیا شما هیچ منویی به عنوان پیش فرض دارید؟
دوم اینکه از طریق phpmyadmin و گرفتن خروجی فقط از محتوای سایت بکاپ تهی می شود
موفق باشید
آقا من seo رو 3تاش غیر فعال کردم اما هنوز ارور 404 میده میشه بگید چه کار کنم؟
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25980.msg133122#msg133122 date=1271525062]
آیا شما هیچ منویی به عنوان پیش فرض دارید؟
[/quote]
نه ندارم چطوری بزارم؟
سلام
مدیریت > منوها > منوی اصلی (یا یکی دیگر از منوها) > حال یک آیتم منو رو انتخاب کرده و از تولبار بالا "پیشفرض" رو کلیک کنید.
این آیتم منو بعنوان صفحه ی اصلی سایت شما خواهد بود.
یا علی
من htaccess.txt رو پاک کردم دوباره آپلود کنم؟
اونم گذاشتم پیشفرض اما نشد نمیشه کل فهرست بالا پیشفرض یزارم؟
سلام
ربطی به htaccess نداره.
مطمئنا شما جایی اشتباه کردید. اطلاعات جوملا رو خصوصی بفرستید چک میکنم.
یا علی
سلام
مشکل رفع شد.
شما نوع منوی پیشفرض رو "لینک خارجی" گذاشته بودید و لینک رو هم آدرس سایتتون وارد کرده بودید!
توصیه میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید همچنین کتاب رایگان آموزش جوملا رو دریافت کنید.
درضمن به شما پیشنهاد میکنم جوملای خودتون رو به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارتقا بدید تا در اینده به مشکلات احتمالی نخورید.
یا علی
درست شده ممنون اما قالبم ریخته بهم چرا؟
سلام
مشکل از قالب است و با توجه به اینکه قالب تجاریست:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا علی
دوست عزیز کجا باید برم؟
من همیشه از این قالب استفاده میکردم و مشکلی نداشت الان اینطوری شده نمیشه به حالت قبل برگرده؟
[quote author=کبیری link=topic=25980.msg133188#msg133188 date=1271595668]
سلام
مشکل از قالب است و با توجه به اینکه قالب تجاریست:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا علی
[/quote]