سلام
آيا افزونه اي هست كه بشه باهاش هنگام درج مطلب از اون استفاده كرد و اين قابليت رو داشته باشه
كه مثلا 5 تا جا براي browse عكس داشته باشه و اون عكس با هم آپلود بشن؟! (اين قابليت رو سايت هاي خبري دارن براي گزارش هاي تصويري)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آيا افزونه اي هست كه بشه باهاش هنگام درج مطلب از اون استفاده كرد و اين قابليت رو داشته باشه
كه مثلا 5 تا جا براي browse عكس داشته باشه و اون عكس با هم آپلود بشن؟! (اين قابليت رو سايت هاي خبري دارن براي گزارش هاي تصويري)
سلام
معمولا در گزارش های خبری از گالری تصاویر استفاده می شود که گالری ها این امکان را دارند. ولی در محتوا من بعد از جستجو چنین الحاقی ندیدم
موفق باشید
در كدوم يك از گالري هاي موجود امكانش هست كه دبير خبر 5-10عكس رو انتخاب كنه ، براي هر كدوم يه توضيح بنويسه و اوون رو منتشر كنه!
به غير از كامپوننت هايي كه براي جوملا وجود داره، اگه دوستان نرم افزار گالري ساز خوب سراغ داره، معرفي كنه...
ممنون
سلام
بنده گالری دقیقا با مشخصات فوق ندیدم.
در morfeoshow شما میتونید برای هر عکس توضیحات بنویسید اما خاطرم نیست نحوه ی نمایش به چه صورته. آپلود عکس هم خیلی راحت هست.
morfeoshow رو تست کنید شاید به کارتون بیاد.
یا علی
امكانش هست كه براي اينكار (آپلود كردن چند تصوير در اديتور بصورت مستقيم) اسكريپي، چيزي نوشت؟!
[quote author=کبیری link=topic=26067.msg137725#msg137725 date=1275835543]
در morfeoshow شما میتونید برای هر عکس توضیحات بنویسید اما خاطرم نیست نحوه ی نمایش به چه صورته. آپلود عکس هم خیلی راحت هست.
[/quote]
اين كامپوننت كه معرفي كردي، ماژول داره كه بشه با استفاده از اوون آخرين مجموعه از عكس ها رو بوسيله ي اوون در صفحه اصلي نشون داد؟
** دو ارسال شما یکی شد
[quote author=piyadero.ir link=topic=26067.msg137728#msg137728 date=1275837113]
[quote author=کبیری link=topic=26067.msg137725#msg137725 date=1275835543]
[/quote]
اين كامپوننت كه معرفي كردي، ماژول داره كه بشه با استفاده از اوون آخرين مجموعه از عكس ها رو بوسيله ي اوون در صفحه اصلي نشون داد؟
[/quote]
با اضافه كردن يك آيتم منو و انتشار اون در صفحه اصلي ميشه اين كار رو كرد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فوکا گالری رو من استفاده کردم و امکان آ÷لود چند عکس رو هم داره
سلام
من از آخرین ورژن فوکا استفاده می کنم.
در لوکال که تست می کنم بخش آپلود چند فایل هست ولی یه جورایی کار نمی کنه.
بخش فلشش نمایش داده نمی شه و بخش آپلود جاواشم ارور می ده.
با تشکر
سلام
اگر یک سایت ویژه تصاویر خبری میخواهید راه اندازی کنید من به شما gallery3 رو معرفی میکنم ! gallery.menalto.com
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=26067.msg137869#msg137869 date=1275998048]
اگر یک سایت ویژه تصاویر خبری میخواهید راه اندازی کنید من به شما gallery3 رو معرفی میکنم ! gallery.menalto.com
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
فقط تصاویر نیست، ولی چون بیشتر می خوام رووی گزارش های تصویری کار کنیم، یه چیز درست حسابی می خوام...
مثلا اگه سایت fararu.com رو نگاه کنین، متوجه می شین... زیر اخبار اصلی یه قسمت داره و آخرین گزارش های تصویری رو نشون میده...
گالری کتاب هنر رو نگاه کن ببین بدردت می خوره یا نه artbook.ir
[quote author=سیادتی link=topic=26067.msg137879#msg137879 date=1275999997]
گالری کتاب هنر رو نگاه کن ببین بدردت می خوره یا نه artbook.ir
[/quote]
مرسي ديدم...
- چه كامپوننتيه؟
- چطوري آخرين مجموعه عكس هاي اضافه شده رو توي صفحه اصلي نمايش ميدي؟
- آپلود عكس و زيرنويس دادن بهشون راحته؟!