سلام .
در بحث SEO به نظر شما جوملا بهتر است یا مامبو ؟ کدام یک دردسر کمتری دارند ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
در بحث SEO به نظر شما جوملا بهتر است یا مامبو ؟ کدام یک دردسر کمتری دارند ؟
سلام
SEO تا حد مشخص و محدودی مربوط به سیستم مدیریت محتوا می باشد و حجم بزرگی از کار مربوط به فعالیت شما در جهت پیشرفت سایت از لحاظ بهینه بودن خواهد بود.
میزان بهینه بودن سایت هایی که با مامبو و جوملا راه اندازی میشوند تفاوت چندانی از لحاظ امکانات CMS برای SEO ندارند. و باقی عملیات بستگی به مدیر سایت دارد.
یا علی
یعنی واقعا هیچ تفاوتی برای موتورهای جستجو ندارد ؟ آخه من قبلا شنیده بودم که مامبو در بحث SEO و عناوین و آدرسهایی که برای موتورهای جستجو ارائه میکند قوی تر است ؟
اگر غلط است بفرمایید .
ممنون
سلام
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135540#msg135540 date=1273573002]
یعنی واقعا هیچ تفاوتی برای موتورهای جستجو ندارد ؟
[/quote]
بنده چنین چیزی نگفتم.
عرض کردم امکانات پیشفرض این دو CMS برای بهینه بودن در یک حد و اندازه است، مثلا امکان تعریف title, keyword, description جدا برای هر مطلب. اما بخش اعظم کار به تمهیداتی که خود شما میاندیشید بستگی دارد و اینکه تا چه حد موارد رو رعایت میکنید. مثلا یکی از مهمترین موارد نوشتن مطالب غنی و مرتبط است و این هیچ ربطی به نوع CMS شما ندارد. همچنین همون امکانات پیشفرض رو هم شاید خیلی ها ازش استفاده نکنن.
در نظر داشته باشید موتورهای جستجو کاری به این ندارند که سایت شما با چه CMS ای run شده است، بلکه فاکتورهایی که واسشون مهم هست رو چک میکنند.
یا علی
متشکر
ولی ظاهرا برای مامبو باید کامپوننت sh404sef را نصب کرد تا آدرس ها قابل فهم شوند ولی در جوملا اتوماتیک این کار انجام میشوند .
این کامپوننت مامبو هم ایراداتی دارد .
به نظر شما این تفاوت نیست ؟ !
سلام
در جوملا نیز بهینه سازی لینک ها با فعال کردن "تنظیمات SEO" انجام میشود اما برای بهبود seo در لینک ها نصب sh404sef توصیه میشود.
یا علی
حالا که اینها با هم خیلی فرقی ندارند، آیا اساسا cms ی رو میشناسید که برتری محسوس در ضمینه seo داشته باشه؟
سلام
بین CMS ها جوملا، وردپرس به لحاظ امکانات پیشفرض و الحاقات اضافی که برای بهبود SEO دارند شناخته شده تر هستند.
یا علی
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135588#msg135588 date=1273606310]
ولی ظاهرا برای مامبو باید کامپوننت sh404sef را نصب کرد تا آدرس ها قابل فهم شوند ولی در جوملا اتوماتیک این کار انجام میشوند .
[/quote]
سلام !
خیر!!!
مامبو برای خود بهینه سازی لینکها را دارد و اصلاً استفاده از کامپوننت فوق پیشنهاد نمیشود!
بهینه سازی آدرسها با این کامپوننت برای مامبو یک امتیاز محسوب میشود که اگر برای جوملا نیز استفاده شود هم امتیازی به شما میدهد اما در هر صورت شخصاً استفاده از این کامپوننت رو توصیه نمیکنم چه برای جوملا و چه مامبو !
در مامبو بهینه سازی آدرسها صرفاً عدم حضور ؟ و :? , ... هست که موتور جستجو و عنکبوتش گیج نشوند که این یک صفحه عمومی هست یا ... ! در حالی که در نسخه 1.5 جوملا فراتر رفته و عنوان لینکها هم میتوان برای آدرس مشخص کرد که کمک زیادی میکنه برای بهتر ایندکس شدن صفحات.
در هر صورت بهینه سازی آدرسهای سایت شما کمترین درصد رو در اعمال SEO داشته داره (در حالی که شما برعکس فکر میکنید)! پس نمیشه گفت مامبو و جوملا در این مورد نسبت به هم ضعف دارن یا بهتر هستن ! اما جوملا چون با استانداردهای بروزتری هست و نسخه آن مربوط به هفته پیش و مامبو مربوط به 2 سال پیش ! طبیعتاً باید به استانداردها نزدیکتر باشد !
در رابطه با سوال بعدی که کدام سی ام اس ها از نظر SEO نسبت به بقیه برتر هستند (که البته اگر مورد مهم وبمستر رو فاکتور بگیریم!) باید عرض کنم که جوملا و وردپرس در این مورد بهترین هستند. البته نیوک هم فعالیت چشمگیری در این رابطه کرده. اما از نظر من وردپرس در ابتدا و جوملا بعد از آن و اگر سی ام اس سومی هم بخواهید نیوک رو میتوان نام برد.
در کل همانگونه که دوست خوبم آقای کبیری فرمودند باید بگم خدمتتون که مهمترین عامل وبمستر هست ! سی ام اس ها تنها میتونن در این رابطه راه را هموار کنند و از توانایهایی برای این منظور به وبمستر کمک کنند.
عوامل زیادی در رتبه سایت شما تأثیر دارد که همانگونه که در قبل ذکر شد مطالب مفید و کاربردی - نوشتار صحیح - مطالب دسته بندی شده - لینکهای داخلی در سایت - عدم استفاده از هرگونه حیله برای فریب موتورهای جستجو - بکار گیری تگها - عدم کپی کردن مطالب از سایتی دیگر به منظور افزایش تعداد صفحات ! و هزاران موارد دیگر که شاید با کمی جستجو بتوانید اطلاعات خود را بیشتر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام .
تشکر ویژه از آقا مهدی
( قبلا خیلی مامبویی بودی ! ولی الان رفتی به سمت جوملا ) ولی از شوخی گذشته من هم درباره بروز نبودن نسخه های جدید مامبو شاکی هستم و ظاهرا جوملا از این لحاظ جلوتر هست . پس با نظر شما موافقم .
دو سال پیش که سراغ مامبو آمدم خیلی تبلیغ این کامپوننت SH404sef میشد و به کاربران توصیه میشد که این کار را انجام بدهند ولی معایب این کامپیوننت ظاهرا زیاد است .
منظور من از لینک صفحات این است که در مامبو آدرسها با علامت سوال ظاهر میشوند و برای روبوتها مشکل ساز میشوند ولی در جوملا بطور اتوماتیک ادرسها با علامت / از یکدیگر تفکیک میشوند .
سوالی که به ذهنم میرسد مربوط به تفاوت عمده جوملا و مامبوست و آن بحث قالب سایت است . همانطور که میدانید جوملا قالبهای زیبا تر با رنگ بندی جذابتر و جدیدتری را ارائه میکند . با توجه به فرمایش آقا مهدی پس جوملا از این لحاظ نیز میتواند در SEO تاثیر گذارتر باشد .
نظر شما چیست ؟
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135773#msg135773 date=1273745508]
( قبلا خیلی مامبویی بودی ! ولی الان رفتی به سمت جوملا ) ولی از شوخی گذشته من هم درباره بروز نبودن نسخه های جدید مامبو شاکی هستم و ظاهرا جوملا از این لحاظ جلوتر هست . پس با نظر شما موافقم .
[/quote]
من هرگز نگفتم جوملا بده ! و همچنان هم مامبویی هستم و مشکلی با جوملا ندارم ! الانم توی این تاپیک چیزی جز حقیقت نگفتم ! در رابطه با عدم ارائه نسخه های بروز شده مامبو ما هم شاکی هستیم ! اما خوب مرجع اصلی و بین المللی مامبو تلاش خاصی نمیکنند ! وگرنه تیم مامبولرن همچنان به پشتیانی این سیستم خواهد پرداخت. مگر اینکه کلاً این پروژه بسته شود و ... .
دو سال پیش که سراغ مامبو آمدم خیلی تبلیغ این کامپوننت SH404sef میشد و به کاربران توصیه میشد که این کار را انجام بدهند ولی معایب این کامپیوننت ظاهرا زیاد است .
[/quote]
همان موقع هم ما هی فریاد میزدیم که استفاده نکنید ! اما خوب عموماً همه فکر میکنن بقیه بدشون رو میخوان و کار خودشون رو میکنند ! معایب این کامپوننت زیاد نیست! اما مشکلاتی رو براتون بوجود میاره ! در کل ارزش استفاده کردنش چنان زیاد نیست که بخوایید ازش استفاده کنید !
منظور من از لینک صفحات این است که در مامبو آدرسها با علامت سوال ظاهر میشوند و برای روبوتها مشکل ساز میشوند ولی در جوملا بطور اتوماتیک ادرسها با علامت / از یکدیگر تفکیک میشوند .
[/quote]
p30p30.com/home تا اونجایی که من میدونم این سایت شماست ! و با مامبو ایجاد شده ! و این یکی از صفحات سایت شماست که ؟ در آن نیست : p30p30.com/home/content/blogsection/4/60
در صفحات دیگر شما هم در آدرسشان ؟؟ دیده نمیشه ! این یعنی پس شما یا منو سر کار میخوایی بگذاری ! یا اینکه نمیدونی داری چی میگی ! یا اینکه اشتباه در فرموده هاتون داری
شما بهینه سازی لینکها در مامبو را فعال کردید و آدرسهای شما مختصر شده اند و ... . پس مامبو هم بهینه سازی لینکها را دارد !
سوالی که به ذهنم میرسد مربوط به تفاوت عمده جوملا و مامبوست و آن بحث قالب سایت است . همانطور که میدانید جوملا قالبهای زیبا تر با رنگ بندی جذابتر و جدیدتری را ارائه میکند . با توجه به فرمایش آقا مهدی پس جوملا از این لحاظ نیز میتواند در SEO تاثیر گذارتر باشد .
[/quote]
میشه بفرمایید از کجای حرفهای من این جمله رو استخراج کردید !؟
قالب استاندارد در هر سیستمی داشته باشید در ژئوی شما تأثیر دارد. چه سایت استاتیک باشد و چه وردپرس و چه جوملا و مامبو. قالب استاندارد و اصولی به شما کمک میکنه و ... .
در صورتی که اگر قالب شما از یکسری استانداردها به دور باشد هر سیستمی که باشد به سایت شما ضرر میخورد ! حالا دیگه ریز نمیشم که چی به چیه چون از این بحث خارج هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
:) میشه بگید seo چیه؟
یه چیزایی دستگیرم شد. ولی با اینکه چند سالی هست که با مامبو و جوملا کار می کنم کارم بهش نیافتده
یه چیز دیگر اگر این SEO رو تنظیم کنیم و بعد تنظیم هامون رو عوض کنیم مشکل با لینک به مطالب پیش نمی آید. منظورم اینه که وقتی آدرس شکلش عوض میشه و در جایی به این مطلب لینک داده باشند موردی پیش نمی آد؟
SEO مخفف Search Engine Optimization هستش و به مجموعه قواعدی میگویند که باید به کار گرفته شوند تا بهترین نتیجه ممکن در خروجی جستجوها به دست آیند.
اگر آدرس یک URL عوض شود باید از آدرس قبلی به آدرس جدید یه Redirect داشته باشید تا با خظای Page Not Found روبرو نشوید.
اینطوری که من فهمیدم SEO باید توسط یک کامپوننت یا همچین چیزی باشد. یعنی ما نمی فهمیم که کدوم لینک هارو به چه شکلی عوض کرده. بس با این حساب باید از همون روز اول فکرش رو بکنیم وگرنه بعد از چند وقت ممکنه هر کسی بهت لینک داده باشه به صفحه PAge not found بربخوره .درسته؟
یه سری کامپوننتها هستند که شما را در رعایت قواعد seo کمک میکنند.
شما مسلما هر آدرسی که تعریف میکنین باید با حساب و کتاب باشه (مثلا طبقه بندی توش رعایت شده باشه و به نوعی بیانگر محتوای صفحه باشه و یا بیش از حد طولانی نباشه)، ولی در صورت تعویض آدرس به هر دلیلی نباید آدرس قبلی رو رها کنین. یک سری کامپوننتها هستند که به طور اتوماتیک کار ریدایرکت از آدرس قبل به آدرس جدید را برای شما انجام میدهند.
علاوه بر افرادی که به شما لینک داده اند، خود موتورهای جستجو اگر صفحه ای از شما را برای جستجوگر بخواهد نمایش دهد و شما آدرس آن را عوض کرده باشید در صورت عدم ریدایرکت، علاوه بر از دست دادن ویزیتورتان، با جریمه موتور جستجوگر مواجه خواهید شد.
مرا به خير او اميدي نيست شر مرساند اون كامپوننت رو ميگم
سلام بچه ها
البته یه اشکال بزرگ مامبو و جوملا استفاده از تگ table است که خیلی هم تو seo تاثیر داره استفاده از این تگ دیگه منسوخ شده
الان آخرین استاندارد استفاده از تگ div
من تمام سایتو قالبامو با div طراحی میکنم اما مامبو میاد گند میزنه به تمام کارام!!!
بانک کتاب و مقالات فارسی
** لینک عیر فعال شدکد:www.epdf.ir
سلام
دوست عزیز شما میتونید با تغییراتی در فراخوانی موقعیت ماژولها (طراحی قالب) از table در ماژولها جلوگیری کنید !
اما صرفاً استفاده از Table مشکلی نداره fبه نظرم و تأثیر چندانی نداره !
موفق باشید
مثلا چه تغییری دوست من؟ مامبو در هر صورت تگ table رو میندازه تو کدهای php که براش نوشتن اینجوریه زند هم که هست اصلا نمیشه دستش زد
اگه بشه table رو حذف کرد که خیییییییییییییییییییییییی یلی عالیه فقط کافیه حذف شه باق کارشو با css انجام میدم
سلام
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141345#msg141345 date=1279144221]
البته یه اشکال بزرگ مامبو و جوملا استفاده از تگ table است که خیلی هم تو seo تاثیر داره استفاده از این تگ دیگه منسوخ شده
[/quote]
خیر اینطور نیست. صرف استفاده از تگ table تأثیر زیادی بر وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو نخواهد داشت. استفاده از table هم منسوخ نشده.
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141348#msg141348 date=1279145670]
مثلا چه تغییری دوست من؟
[/quote]
مثلا موقع فراخوانی ماژول ها اگر به پارامتر دوم تابع mosLoadModules مقدار 2- یا 3- بدید، ماژول ها رو با استفاده از DIV نمایش خواهد داد.
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141348#msg141348 date=1279145670]کد:mosLoadModules ('left' , -2);
تو کدهای php که براش نوشتن اینجوریه
[/quote]
بله اینطور نوشته شده اما مامبو اوپن سورس هست و شما می تونید این سورس نوشته شده رو با توجه به لایسنس تغییر بدید و سفارشی کنید.
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141348#msg141348 date=1279145670]
زند هم که هست اصلا نمیشه دستش زد
[/quote]
خیر اینطور نیست.
یا علی
یه سر به w3 بزنید میبینید که استفاده از table برای طراحی قالب منسوخ و غیر استاندارده
بله حرف شما کاملا درسته اما فقط یه سری از ماژلها رو میشه با -2 یا -3 تبدیل به div کرد, ماژول ورود و خروج کاربر هم... خب مامبو اوپن سورسه و درست میشه
اما مهمترین قسمتش mainbody سایته که نه با -2 و -3 درست میشه و نه میشه کامپوننت content رو دستکاری کرد چون زند شده
[quote author=epdf link=topic=26545.msg142855#msg142855 date=1280442424]
اما مهمترین قسمتش mainbody سایته که نه با -2 و -3 درست میشه و نه میشه کامپوننت content رو دستکاری کرد چون زند شده
[/quote]
دوست عزیز ! شما از چه نسخه ای از مامبو استفاده میکنید !؟!؟
نسخه 4.6.5 مامبو اصلاً ZEND نشده !!! و کاملاً کامپوننت صفحه اصلی و مطالب اماده ویرایش هستند !
ضمناً استفاده از table منسوخ نشده ! کی همچنین حرفی زده !؟ اگر منسوخ شده بود که وقتی در قالب از table استفاده میشد نباید قالب تأیید میشد توی این سایت !!!! پس اطلاعات خودتون رو تکمیل کنید و بعد نتیجه گیری فرمایید !
ضمناً seo فقط مربوط به قالب شما نمیشه !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منسوخ نشده یعنی هنوز نشده! اما توصیه اکید شده که کمتر استفاده بشه. منظور این دوستمونم همین بود
[quote author=مهدی. link=topic=26545.msg142856#msg142856 date=1280443710]
نسخه 4.6.5 مامبو اصلاً ZEND نشده !!! و کاملاً کامپوننت صفحه اصلی و مطالب اماده ویرایش هستند !
ضمناً استفاده از table منسوخ نشده ! کی همچنین حرفی زده !؟ اگر منسوخ شده بود که وقتی در قالب از table استفاده میشد نباید قالب تأیید میشد توی این سایت !!!!
[/quote]
میشه بگید به چه سندی میگین که منسوخ شده ؟!
مسائل مختلفی به سئو بستگی داره که در بعضی موارد جوملا بهتر هست و در بعضی موارد هم مامبو
شاد و سلامت در پناه ایزد
منظورم اینه که اصلا استاندارد نیست و w3 اکیدا به div و css اشاره میکنه
اره الان دیدم درسته مامبو 4.6.5 zend نیست ولی مامبو من 4.6.1 و zend شده!!
تو ارتقا دادن هم مشکل دارم, یه بار ارتقا داده شد اما کل مطالب سایتم با فونت بزرگ نوشته شد و منوها نمایش داده نمیشد
از بانک اطلاعاتی مستقیم تونستم مطالبو بدون مشکل بفرستم تو 4.6.5 اما وقتی منوهارو میفرستم باز همون مشکل پیش میاد نه راه پس دارم نه راه پیش اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه :-\
بانک کتاب و مقالا فارسی epdf.ir
** هایپرلینک اصلاح شد.
[quote author=epdf link=topic=26545.msg142855#msg142855 date=1280442424]
یه سر به w3 بزنید میبینید که استفاده از table برای طراحی قالب منسوخ و غیر استاندارده
[/quote]
[quote author=epdf link=topic=26545.msg142901#msg142901 date=1280483042]
منظورم اینه که اصلا استاندارد نیست
[/quote]
اگر منظورتون W3C هست، میشه لطفا سند این حرفتون رو معرفی بفرماید؟
به عنوان تاپیک دقت کنید. SEO یعنی Search Engine Optimization - بهینه سازی برای موتور جستجو
اگر بهینه سازی برای موتور جستجویی مثل Google مدنظر شماست، توجه داشته باشید که صفحه اول خود گوگل بر پایه table بنا شده و هنوز هم از table استفاده می کنه!
در مورد ارتقا هم ارتباطی به این تاپیک نداره. لطفا جستجو کنید و اگر به جواب نرسیدید، در یک تاپیک دیگه با رعایت قوانین مطرح کنید.
یا علی
سلام
بالا خره مشکل حل شد
ورژن مامبو من 4.5.4 بود ولی تو هدر سایت نوشته بود 4.6.1 واسه همین مشکل داشتم
الان آپگرید کردم و مشکلم حل شده به راحتی میتونم ویراِش کنم و یه قالب بدون تگ table که ازش متنفرم در بیارم O0
راستی مدیر سایت، چرا الان میای لینک منو از اینجا بر میداری در صورتی که خیلی ها لینکشون هست و دست نمیزنی؟کد:بانک کتاب و مقالات فارسی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی آقا سعید مثل اینکه شما از تاپیک های من ناراحت شدی
من همینجا رسما معذرت خواهی میکنم و میگم قصدم جز تبادل اطلاعات نبود :) امیدوارم دلخور نباشی
** تبلیغات حذف شد
[quote author=epdf link=topic=26545.msg143072#msg143072 date=1280670275]
راستی مدیر سایت، چرا الان میای لینک منو از اینجا بر میداری در صورتی که خیلی ها لینکشون هست و دست نمیزنی؟
[/quote]
در قوانین ذکر شده ! بقیه امضاشون هست ! نه مثل شما در هر پست یکبار آدرس رو ذکر کنند و تبلیغ کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست