با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم سیستم مدیریت محتوای خود سایت چیه دقیقا و آیا می شه اون رو در اختیار من بزارید؟ ::)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم سیستم مدیریت محتوای خود سایت چیه دقیقا و آیا می شه اون رو در اختیار من بزارید؟ ::)
سلام
سیستم مدیریت محتوای کدوم سایت؟
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=26586.msg135634#msg135634 date=1273648335]
سلام
سیستم مدیریت محتوای کدوم سایت؟
موفق باشید
[/quote]
همین سایت خودتون رو می گم :)
سلام
اگر منظورتون سایت اصلی یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست، خیر، امکانش نیست. این سیستم کاملا اختصاصی است.
اما اگر منظورتون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست، این سیستم SMF هست و رایگان و میتونید استفاده کنید.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=26586.msg135646#msg135646 date=1273652551]
سلام
اگر منظورتون سایت اصلی یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست، خیر، امکانش نیست. این سیستم کاملا اختصاصی است.
اما اگر منظورتون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست، این سیستم SMF هست و رایگان و میتونید استفاده کنید.
یا علی
[/quote]
منظورم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود از کجا قالب رو می تونم تهیه کنم همین قالب و چه بستهایی رو شما نصب کردید؟
سلام
این قالب توسط خود تیم به صورت اختصاصی تولید شده است
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=26586.msg135688#msg135688 date=1273684931]
سلام
این قالب توسط خود تیم به صورت اختصاصی تولید شده است
موفق باشید
[/quote]
یعنی نمی تونید اون رو در اختیار من بزارید؟
نگفتید چه بسته هایی رو روی سایت نصب کردید؟
یه سوال می شه کد SMF رو جوری تغییر داد که به جای استفاده از mysql از mssql استفاده کنه؟
سلام
لطفاً در هنگام تایپ از اندازه متعارف استفاده کنید و نظم انجمن را بر هم نزنید !
خیر این قالب اختصاصی است ! و غیر قابل فروش
هیچ بسته ای نصب نیست !
کار نشد نداره ! به برنامه نویسی آشنایی دارید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست.
[quote author=مهدی. link=topic=26586.msg135737#msg135737 date=1273707716]
سلام
لطفاً در هنگام تایپ از اندازه متعارف استفاده کنید و نظم انجمن را بر هم نزنید !
خیر این قالب اختصاصی است ! و غیر قابل فروش
هیچ بسته ای نصب نیست !
کار نشد نداره ! به برنامه نویسی آشنایی دارید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست.
[/quote]
ببخشید نمی دونستم نباید بزرگ تایپ کنم :-[
بله با برنامه نویسی #C و ASP.net اشنایی کامل دارم
در قوانین در رابطه با اندازه متن و ... بندی مشخص شده است. قوانین را یکبار با دقت مطالعه فرمایید.
در رابطه با سوالتون هم : با php هم آشنا شوید تا بتونید کاری که در نظر دارید را انجام دهید. برای برنامه نویسان انجام این کار خیلی سخت نیست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=26586.msg135815#msg135815 date=1273789687]
در قوانین در رابطه با اندازه متن و ... بندی مشخص شده است. قوانین را یکبار با دقت مطالعه فرمایید.
در رابطه با سوالتون هم : با php هم آشنا شوید تا بتونید کاری که در نظر دارید را انجام دهید. برای برنامه نویسان انجام این کار خیلی سخت نیست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
می شه بگید دقیقا کدوم فایل برای ارتباط با پایگاه داده ست؟ :)