سلام
بعد از نصب appserv 2.5.7 در اينترنت اكسپلورر وقتي مي نويسم localhost نمي آورد... (در نسخه 2.4.5 به اين صورت نبود و بعد از نصب در آدرس لوكال هاست سايت نشان داده مي شد)
مشكل از كجاست؟
يا علـــــــــي
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بعد از نصب appserv 2.5.7 در اينترنت اكسپلورر وقتي مي نويسم localhost نمي آورد... (در نسخه 2.4.5 به اين صورت نبود و بعد از نصب در آدرس لوكال هاست سايت نشان داده مي شد)
مشكل از كجاست؟
يا علـــــــــي
َما باید ورژن قبلی رو uninstall کنید و بعد نصب کنید!
همینطور چک کنید که Apache در حالت فعال هست و فایروال مانع اون نشده!
سلام
فكر كنم روي اين نسخه apache 2.2 نصب است، كه وقتي مونيتور مي زنم و استارت مي زنم، استارت نمي كند.
ولي در apache2 استارت مي كرد.
يا علــــي
روي اين نسخه apache 2.2 نصب است، كه وقتي گزينه مونيتور رو مي زنم و بعد گزينه استارت رو مي زنم، استارت نمي كند.
ولي در apache2 استارت مي كرد.
يا علــــي
دوست من به احتمال زیاد دلیل استارت نشدن جلوگیری سیستم شماست
شما ابتدا اون رو به حالت install service در بیارد و بعد از ریستارت یکبار چک کنید
اگر نشد از توی Services در ویندوز برید بصورت دستی start رو بزنید
سلام
وقتی استارت می زنم ارور زیر را می دهد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و و وقتی install service می کنم ارور زیر را می دهد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از نورتون آنتی ویروس استفاده می کنم (البته حتی وقتی Auto protect را غیر فعال کردم بازم کار نکرد) ونیز از توی Services در ویندوز برید بصورت دستی start نمی شود.
مشکل از کجاست؟
یا علـــــــی
شما ویندوزتون رو عوض کنید!
شما هیچ پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
اگر ویندوزم را عوض کنم مشکل حل می شود؟
آیا مشکل از آپاچی 2.5.7 نیست؟
خیر مشکلی نیست چون خود من دارم استفاده میکنم
آقا محمد در واقع می شود گفت برای نصب مامبو به صورت لوکال در یک ویندوز سالم appserv 2.5.7 و ZendOptimizer-3.0.2-Windows-i386 بدون مشکل نصب و راه اندازی می شود؟
100%
البته در نسخه 461 به zend نیازی ندارید
ولی داشتنش خیلی بهتره