سایت من مشکلش الان چیه ؟
لطفا ببینید.ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت من مشکلش الان چیه ؟
لطفا ببینید.ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از اعمال چه تغییراتی این مشکل بوجود اومده؟
آیا از اول همین طوری بوده فقط یک پیشنهاد
حالت debug در تنظیمات کلی رو ببینید off هست یا نه ؟
اصلا من هیچ تغییری ندادم.
از قبل این شکلی نبود کاملا درست بود
چطور ممکنه همچین چیزی من هیچ تغییری ندادم.
وارد بخش مدیریت هم نمی تونم بشم. که حالت debug رو ببینم.ولی من به چیزی دست نزدم.
یوزر و پسورد رو بصورت خصوصی بفرستید تا چک کنم
مامبو و سی پنل
بررسی کردم
مشکل از سمت سرور شماست
Save Session path غیر قابل ویرایشه!
باهاشون تماس بگیرید و بپرسید چه تغییراتی اعمال کردند
مشکلتون حل شد؟
نه متاسفانه هنوز حل نشده
با مدیر سرورتون صحبت کردید؟
چه جوابی دادن؟
من الان بازم چک کردم!
مدیر سرورتون zend رو برداشتند! هر چی هست الان دیگه از سمت سروره!
پیشنهاد میکنم یه سرور خوب تهیه کنید ;)
سرور ی که خود شما (مامبوارنی های عزیز) دارید و هاست هایی که عرضه می کنید چطوره؟ احتمالا باید خوب باشه دیگه !
من اگه بخوام سایتم رو منتقل کنم روی هاست شما چکار باید بکنم . دیتابیس و نوشته هام رو منتقل می کنید شما ؟
در مورد انتقال!
اینم هاست خودمون!
اینم سایت!
آیا شما می تونید برای آزمایش چند روزی سایتم رو منتقل کنید بعد من کیفیتش رو ببینم بعد هزینه ها رو بپردازم الان کلی پول دادم ولی بی نتیجه بوده و هدر رفته.
سلام
هاستینگ ما یک هفته برگشت پول داره . یعنی بعد از اینکه شما هزینه رو واریز کردید و اکونت شما اکتیو شد اگر طی یک هفته درخواست برگشت هزینتوت رو بکنید مشکلی نداره و هزینه شما به شما برگردونده میشه .
در حال حاضر خیلی از دوستانی که در همین انجمن هستن روی این هاست هستند و از امکانات اون استفاده میکنند .
[quote author=سارا ح link=topic=2885.msg17866#msg17866 date=1163236480]
الان کلی پول دادم ولی بی نتیجه بوده و هدر رفته.
[/quote]
ازشون درخواست باز پرداخت وجه کنید ببینید اصلا مشکل رو قبول دارند و مابقی پول رو پس میدن!!
سایتتون رو انتقال دادم .سرور قبلیتون مشکلات زیادی در کانفیگ دیتابیس و ... داشت و این مشکلات رو سرور ما هم اورد و کار من کمی زیاد شد
چک کنید ببینید مورد دیگه ای هم داره ؟؟
بعد از سفارش شما ، مشخصات کاربری هاست براتون ارسال میشه
اگه سوالی هست در خدمتم
:)
به نظز من قبل از اینکه سایت خوبی رو راه بیندازید اول باید سرور خوبی رو بگیرید بعد روی سایتتون کار کنید