مشکل در باز شدن صفحه administrator
سلام
من اومدم توی تنظیمات کلی سایت یه کم دست کاری کردم حالا اصلان صفحه ی administrator باز نمیشه و این پیغام رو میده Not Found
کد:
The requested URL /administrator/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 443
و در خود سایت هم زیر کل قالب سایت یه نوشته ها و کد هایی اومده ..... راهنمایی کنین آدرس سایت : judo-mashhad.ir
راستی من پوشه administrator رو پاک نکردم و همین پوشه سر جاش هست . کمک کنید چه کار کنم ؟؟ ممنون
** تگ کد اضافه شد
** هایپرلینک اصلاح شد
پاسخ : مشکل در باز شدن صفحه administrator
سلام
فایل configuration.php رو باز کنید و SSL رو برابر 0 قرار بدید و فایل رو ذخیره کنید.
یا علی
سلام به دوستان
ssl در configuration من برابر 0 می باشد ولی همچنان مشکل باقی است . باید چکار کنم
راستی error من اینه
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Mod_Security 2.5.9 enabled Server at ????.com Port 80
سلام
این مشکل رو با مدیر هاست خود در میان بگذارید.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
همچنان این پیغام باقی هست
به نظر شما نباید دوباره نصب کنم؟
سلام
عرض کردم این مشکل رو با مدیریت هاستینگ در میان بگذارید.
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
من با مسئول سرور صحبت کردم ولی مشکل از سمت هاست نیست
لطفاً راهنمایی کنید
ممنون
دروود
سطح دسترسی تمام پوشه ها و فایل های موجود در رووت جوملا به 777 تغییر بدید
و اخرین نسخه جوملا رو روی جوملا خود اکسترکت کنید
و سطح دسترسی پوشه هارو به 755 و فایل ها رو به 644 تغییر بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من همه کارهایی که گفته شد رو انجام دادم
و ورژن جوملا رو به 5.1.23 تغییر دادم ولی بازم درست نشد
بنظرتون باید فایل configuration رو پاک کنم و فایل install رو جایگزین کنم ؟
اگر این کار رو انجام بدم تمام محتویات جوملام بهم میریزه ؟
ممنون
سلام
در این رابطه مدیر سرور باید ارور لاگها را بررسی کنند و به شما بگن اگر مشکل از سرور نیست دقیقا مشکل از کجاست
یا علی