در کدام هاست رایگان می شه جوملا فارسی رو نصب کرد؟
اگه میشه نحوه نصب جوملا فارسی رو روی یک هاست رایگان(ویستا پنل ) به صورت تصویری و جامع توضیح بدین.
من قبلا روی لوکال هاست تمرین کردم حالا می خوام روی یه هاست رایگان به صورت ازمایشی کار کنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
در کدام هاست رایگان می شه جوملا فارسی رو نصب کرد؟
اگه میشه نحوه نصب جوملا فارسی رو روی یک هاست رایگان(ویستا پنل ) به صورت تصویری و جامع توضیح بدین.
من قبلا روی لوکال هاست تمرین کردم حالا می خوام روی یه هاست رایگان به صورت ازمایشی کار کنم .
سلام
هاست های gigfa.com مناسب است.
آموزش رو هم خود سایت gigfa بصورت تصویری قرار داده:
یا علیکد:http://gigfa.com/free-hosting-services/tutorials/install-scripts/cms/joomla
سلام
با تشکر از شما اقای کبیری .فکر نمی کردم به این زودی جواب بگیرم.
با درود ،
من در مرحله پنجم نصب در gigfa ،
آدرس ریشه دیسک FTP رو نتونستم پیدا کنم ، اتوماتیکش هم عمل نکرد ، لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
سلام
[quote author=فرید فارسی link=topic=27870.msg143598#msg143598 date=1281222616]
من در مرحله پنجم نصب در gigfa ،
آدرس ریشه دیسک FTP رو نتونستم پیدا کنم ، اتوماتیکش هم عمل نکرد ، لطفا راهنمایی کنید
[/quote]
از این مرحله رد بشید، مشکلی برای نصب ایجاد نمیشه.
در هاست های رایگان و یا غیر سازگار با جوملا چنین مشکلاتی وجود داره.
یا علی
سلام
من هم از گیگفا استفاده می کنم. اما توی سایت به طور کامل توضیح نداده.
من جوملا رو از طریق ftp آپلود کردم بر روی هاست، اما حالا نمی دونم برای نصبش چه اقدامی باید کنم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
شما با چی اون مشکل دارید توی گیگفا بغیر از اون محدودیت آپلود مشکلات چنداد دیگه ای برای کاربر وجود نداره
شما وقتی فایلتون رو آپلود میکنید حالا به دو صورت »
اولی اینکه با برنامه ftp آپلود کنید ( این رو منم قبلا استفاده میکردم و میگفتم بهتره با اینکه به ای نتیجه رسیدم یکسری فایل ها ممکنه ارسال نشه و تازه برای ارسال هر فایل یه زمان برای کانکت شدن دوباره به سرور توی برنامهcutftp تلف میشه / کلا بیخیال این شو
یکی هم این که خود سیستم رو بگیرید با پسوند .zip بفرستید روی هاست که چون محدودیت دارید واسه حجم آپ مجبورید جوملا رو چند تیکه کنید و آپ کنید
فایل ها رو توی پوشه htdocs آپ کنید و بعد هم کافیه آدرس سایت رو بنویسید به راحتی به مرحله نصب وارد می شید
شما بعد از اینکه در واقع فایل ها آپلود شد فقط کافیه آدرس سایت رو بنویسید تا صفحه نصب جوملا براتون لود بشه
بعدش دیگه کاری نداره میمونه اون قسمت که با دیتابیس کار داره شما مجددا میاید توی ویستا پنلتون یه بخش دیتابیس هست اونجا یه دیتابیس جدید میسازید و اطلاعات رو به جوملا می دید بعدش هم اطلاعات مدیر سایت حالا هم پوسه اینیستال رو حذف کنید و لذت ببرید
و خوبی خیلی زیادی هم که جوملا از اول داشته و تازه چند روز نیست که از جای دیگه دودر کرده باشن و چسبونده باشن بهش اینه که شما داگه هیچ نیازی به ورود به ویستا پنل یا پنل هاستتون ندارید و به راحتی با جوملا میتونید توی فایل منیجر هاستتون رو هم کنترل کنید منظورم همون آپلود عکس های موردنیاز و آهنگ و از این چیزاست
حالا اگر شما با چیز دیگه ای مشکل دارید دقیق تر بیان کنید
موفق باشید ....
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط chicco158 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا سوال خودتون رو در یک تاپیک جدید مطرح کنید.
آموزش های لازم در دانشنامه جوملا فارسی هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
من تو گیگفا یه جوملا نصب کردم
یه دیتابیس هم ساختم ولی هیچ رمزی نخواست باید رمز رو کجا درج کنم
من تو این مرحله گیر کردم
نام میزبان باید چی بنویسم
شناسه رو از کجا بیارم
گذرواژه اینو از کجا باید بیارم
نام پایگاه داده نمیدونم
لطفا کمک کنید ، من تمام فیلم های آموزشی گیگفا رو نگاه کردم ولی هیچی سر در نیاوردم؟
تورو خدا بهم بگید ؟؟
سلام
اگر نصب مامبو در هاستهای رایگان را در ویکی مطالعه کنید متوجه خواهید شد ! در ویکی کاملاً توضیح داده شده است.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوست عزیز در مامبو آموزش رو روی cpanel داده ولی گیگفا ویستا پنل هستش
دوست عزیز می تونی یوزر و پسورد هاست گیگفا رو بهت بدم با pm
یه آقایی بکن واین جوملا رو برای ما نصب کن
به خدا یه دنیا ممنون میشم
رمز دیتا بیستون رمز سایتتون هست همه ی اطلاعاتی که میخوایت در vistapanel گیگفا سمت چپ پایین نوشته
ممنون دوست عزیز
من که هرچی انجام دادم نشد
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین
منظورم اینکه مثالا بگید آدرس سرور MySQL اینو تو کدو قسمت بزارم
نام میزبان
شناسه
گذرواژه
نام پایگاه داده
و چطور بفهمم که کدوم گزینه مال کدوم گزنه هستش ؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من نمی دونم باید پسورد رو از کجا بیارم
گوشه سایت هم چیزی به نام پسورد نیست
پسورد دیتابیس همون پسورد ورود شما به ویستا پانل هست !
آموزش را مطالعه فرمایید و با دقت اگر میخواهید جوملا را نصب کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
شما به مدیریت vistapanel که وارد شدید سمت چپ نوشته اطلاعات اکانت اونجا هرچی که نیاز دارید وجود داره
دوست عزیز انجام دادم ولی نمیره به مرحله بعد و این پیغام رو میده
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
یعنی چی ؟
باید چی کار کنم؟
نام میزبان sql200.gigfa.com
شناسه این باید user ویستا پنل شما باشه دقیقا مطمئن نیستم
گذرواژه زمز اکانت
نام پایگاه داده اینم به صورت vistapaneluser_yourdatabasename باشه
اساتید اگه اشتباه میگم بگید
راستی آموزش که آقا مهدی گذاشتن کامل بود دیگه چیزی کم نداشت
ممنون
می گم آقا بهروز ما که هر چی امتحان کردیم نشد
شما می تونید این رو برای من درست کنید ؟
اگه میتونی بگو تا مشخصات هاست رو برات pm بدم
دوستان تو انجمن به این بزرگی هیچ کی نیست به مشکل ما رو حل کنه؟
دروود
localhostنقل قول:
نام میزبان باید چی بنویسم
شناسه رو از کجا بیارم
گذرواژه اینو از کجا باید بیارم
نام پایگاه داده نمیدونم
نام کاربری که برای دیتابیس خودتون ایجاد کردید
رمز عبور شناسه ایجاد شده
نام دیتابیسی که ایجاد کردید
همه این موارد با توضیحات در اموزشی که حمید جان قرار دادند هست
شاد و سلامت در پناه ایزدنقل قول:
آموزش های لازم در دانشنامه جوملا فارسی هست.
دوست عزیز من همه ی این راها رو رفتم ولی هیچ کدرم جواب نداده
از صبح تا الان دارم یک ریز امتحان می کنم ولی نمیشه
اون آموزش رو هم خوندم ولی هیچی نشد ؟
کمکم کنید تو رو خدا
دوست من !
کمک به شما انجام شد ! آموزش هم بطور کامل توضیح داده شده و اگر مرحله به مرحله پیش برید میتونید جوملای خود را نصب کنید ! مانند هزاران نفر دیگه که این آموزش بهشون کمک کرده و تونستند نصب کنند !
شما منظورتون از کمک اینه که یکی براتون نصب کنه که متأسفانه از وقت و وظایف ما خارج هست !
لطفاً اگر سوالی بود مطرح کنید و در غیر اینصورت از ارسالهای بی دلیل خودداری نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوست عزیز من همه ی او چیز های که اینجا گفتید رو بیش از 10 امتحان کردم ولی هیچی به هیچی ؟
من اگه تا یک ساله دیگه هم بیام و اینجا درمورد نصب باز هم بگم هیچ وقت مشکل من درست نخواهد شد
یعنی هیچ که ده دقیقه وقت برای ما نداره ؟
سلام
من تا 12 آنلاینم اگر برام بفرستی بررسی می کنم
سلام , برات pm کردم
شرمنده اسن سه روز هستش رفته بودم سفر
خیلی ممنون
سلام
انجام شد
سلام دوست عزیز
ولی من نمی بینم سایت رو که نصب شده ؟
دوست عزیز این رو میاره
لطفا به یاد داشته باشید که
دایرکتوری نصب را به طور کامل حذف کنید.
شما نمی توان تا زمانی که دایرکتوری نصب حذف نشده، از این مرحله جلوتر بروید. این یکی از امکانات امنیتی جوملا می باشد.
دوست عزیز باید چی کار کنم ؟
سلام
نصب تکمیل شده شما باید پوشه installation را حذف کنید تا سایت بالا بیاد
موفق باشید
سلام اقا نوید
پوشه installation رو حذف کردم
ولی سایت شده نمیاد بالا و این خطا رو میگره چرا ؟
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
این ایرادی است که در هاست های رایگان زیاد پیش میاد
سرور پایگاه داده شما فعلا در دسترس نیست ممکنه اشکال موقتی باشه که در این صورت حل می شه
پس یعنی باید چی کار کنم ؟
اون ها خودشون باید حل کنند ؟
سلام
بله خودشون باید حل کنند
این از معایب هاست رایگان است
موفق باشید
باسلام وتشكر فراوان از راهنمايي هاتون
من جوملا 1.6 را دانلود كردم وپس از اينكه از حالت فشرده خارج كردم با يه برنامه اف تي پي آپلودشون كردم وهيچ مشكلي هم پيش نيومد.
البته من فايلهاي جوملا را مستقيما توي شاخه اصلي هاست آپلود نكردم بلكه يه پوشه ساختم وفايلها را ريختم داخل اون يعني مي خوام مثلا بااين آدرس باز بشه:
ولي حالا هرچي اين آدرسو مي زنم مراحل نصب نمياد
گفتم شايد مال اين باشه كه توي پوشه آپ كردم.بنابرين فايلها را ريختم توي ريشه هاست كه بااين آدرس بازشه:
ولي بازهم چيزي نمياد
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
باسلام.مشكلم حل شد ممنون. مراحل نصب تا انتها پيش رفت وپوشه اينستاليشن را هم حذف كردم.پنل مديريت هم بدون مشكل با ميشه ولي..... وقتي آدرس سايتو ميزنم صفحه سفيد مياد مشكل مال چيه؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
یک بار تمام فایل های جوملا رو روی جوملا نصب شده خودتون قرار بدین و پوشه installtion رو حذف کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد