سلام
من از پلاگین simple images gallery برای عکس هام می خوام استفاده کنم و این کد وارد می کنم{gallery images/stories/image.jpg} اما هیچ کاری انجام نمیده
لطف کنید راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از پلاگین simple images gallery برای عکس هام می خوام استفاده کنم و این کد وارد می کنم{gallery images/stories/image.jpg} اما هیچ کاری انجام نمیده
لطف کنید راهنمایی کنید
سلام
فایلهای مربوط به هر مطلب را در پوشهای مجزا (نام پوشه را در کد زیر باید قرار دهید) قرار داده و در آدرس images/stories آپلود نمایید. حال به مدیریت محتوا رفته و با استفاده از کد زیر تصاویر را در مطلب خود قرار دهید.
توجه : در نامگذاری پوشه تصاویر تنها از حروف لاتین استفاده نمایید و در صورت امکان از اعداد کمتر استفاده نمایید.کد:{gallery}نام پوشهای که در آن فایلها را آپلود نمودهاید{/gallery}
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من هم همین کد وارد کردم اما این صفحه رو ببینید bimer.ir/bimer طبقه بندی . خود کد توی صفحه میاد و هیچ کاری انجام نمیده
** اصلاح لینک
کد رو که اشتباه وارد کردید ! یکبار متن توضیحات بنده را کامل مطالعه کنید !
پلاگین رو هم باید بعد از نصب فعال کنید !
مراحل توضیحات بنده را مرتب و با دقت طی کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
شما به این صورت لینک داده اید:
در صورتی که طبق راهنمایی آقا مهدی بایستیکد:{gallery} images/stories/mm/mm.jpg{/gallery}
کد رو می گذاشتید!کد:{gallery}images/stories/mm{/gallery}
ضمنا چک کنید پلاگین فعال باشد!
یا حـــــــق
پلاگین فعال و همون کد وارد کردم بازهم همون مشکل داره کد برام نشون میده و هیچ کاری که انجام بده
چکار کنم ؟
طبق توضیحاتی که من دادم کد به این شکل قرار داده شود !
یک بار آموزش را مطالعه کنید ! کاملاً مشخص هست :کد:{gallery}mm{/gallery}
در بین دو کد گفته شده که نام پوشهای که در آن فایلها را آپلود نمودهاید نه آدرس آن پوشه !
اگر پلاگین فعال باشد و با این کد چیزی نمایش داده نشود مشکل شاید با حذف پلاگین و نصب دوباره آن برطرف گردد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بررسی کردم نوشته این پلاگین با جوملا سازگار نیست باید leagsy mode را باید فعال کنید
من leagsy mode فقط System - Legacy دارم
چکار باید کنم ؟
پلاگین را از کجا دریافت کردید !؟ نسخه مخصوص جوملا 1.5 از این پلاگین موجود است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میشه لینک دریافت بفرستید
سلام
w w w.joomlaworks.gr
شاد و سلامت در پناه ایزد
شرمنده فقط یه سوال زمانی که روی عکس کلیک می کنم همراه با اون توضیحاتی میاد . نمی خوام اون توضیحات بیاد وفقط عکس ظاهرشه . چکار کنم ؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تنظیمات پلاگین میتونید این مورد را تغییر دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست