-
فارسی ساز کامپوننت cb 1.2.3 منتشر شد!
پلاگین زبان فارسی CB
بی شک یکی از قدرتمندترین کامپوننت های ایجاد شبکه اجتماعی و پروفایل کامپوننت Community Builder است. . هم اکنون شما می توانید پلاگین فارسی ساز آن را دریافت نمایید.
راهنما نصب پلاگین زبان:
بعد از دریافت کامپوننت قدرتمند Community Builder از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصب آن (شایدم تا الان نصب کردید!) به بخش پلاگین های کامپوننت CB رفته و پلاگین زبان فارسی رو نصب نمایید. کامپوننت CB شما فارسی شده است!
صفحه دانلود (ثواب یک صلوات)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حجم: 115 کیلوبایت
جا داره از آقایان سید احمد سیدی و رسول مجدی نیارق تشکر ویژه بکنم، چون کار اون دوستان رو کامل کردم.
با تشکر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حــــــــق
----------------------------------------------
***** لینک نسخه 1.9 که توسط تیم جوملا فارسی تهیه شده است اضافه گردید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : فارسی ساز کامپوننت CB 1.2.3 منتشر شد!
سلام علیرضا جان
عالی بود
موفق باشید
-
سلام
این تاپیک واقعاً نیاز داشت یک تشکر توش من بزنم.
خسته نباشی. خیلی نیاز بود که فارسی بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
با سلام و تشکر فراوان
من وقتی می خوام این پلاگین رو نصب کنم این ایراد رو می ده
نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد
جوملای من 1.5.20 هست
----------------------------
با شتکر مشکل حل شد . نصب رو باید در داخل cb می کردم . بسیار عالی هست
-
[quote author=علیرضا link=topic=28837.msg145029#msg145029 date=1282443163]
پلاگین زبان فارسی CB
بی شک یکی از قدرتمندترین کامپوننت های ایجاد شبکه اجتماعی و پروفایل کامپوننت Community Builder است. . هم اکنون شما می توانید پلاگین فارسی ساز آن را دریافت نمایید.
راهنما نصب پلاگین زبان:
بعد از دریافت کامپوننت قدرتمند Community Builder از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصب آن (شایدم تا الان نصب کردید!) به بخش پلاگین های کامپوننت CB رفته و پلاگین زبان فارسی رو نصب نمایید. کامپوننت CB شما فارسی شده است!
صفحه دانلود (ثواب یک صلوات)
حجم: 115 کیلوبایت
جا داره از آقایان سید احمد سیدی و رسول مجدی نیارق تشکر ویژه بکنم، چون کار اون دوستان رو کامل کردم.
با تشکر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حــــــــق
[/quote]
علیرضا جان
من نتونستم کامپوننت انگلیسی رو پیدا کنم! یه بسته تو جوملاپلیس بود که نصبی نبود! بیشتر به بروز رسانی شبیهه به نام cb_expert_files_only_j_1.5، فایل نصبی کامپوننت رو نیافتم! ممنون می شم لینکش رو برام بگذارید...
-
سلام
قبل از دانلود باید عضو سایت بشید.
یا علـــــــی
-
سلام و تشکر
من دانلود و بعد در قسمت پلاگین های CB فارسی را نصب کردم و در لیست کامپوننت ها آمد . ولی هیچ چیزی فارسی نشده است . علت چیست ؟
ضمنا از همین لینکی که دوستمان زحمت کشیده بودند دانلود کردم .
متشکر
-
سلام مجدد .
تصویر کامپوننت نصب شده را میگذارم .
لینک تصویر
کد:
http://dc262.4shared.com/download/bcs0HMzI/error3.jpg
[img width=640 height=361]http://dc262.4shared.com/img/bcs0HMzI/s7/0.9190352651093685/error3.jpg[/img]
-
دوستان خواهش میکنم اگر ممکن است کمک نمایید .
فوری فوری
---
حالا این کامپوننت فارسی نشد ، ممکن است فایل راهنما یا آموزش مختصری درباره نحوه عملکرد این کامپوننت در این تاپیک ارسال نمایند ؟
-
[quote author=p30p30 link=topic=28837.msg150155#msg150155 date=1288337846]
حالا این کامپوننت فارسی نشد ، ممکن است فایل راهنما یا آموزش مختصری درباره نحوه عملکرد این کامپوننت در این تاپیک ارسال نمایند ؟
[/quote]
سلام
ابن پلاگین، فارسی ساز محیط کاربری می باشد.
موفق باشید
یا علـــــــی
-
سلام
محیط کاربری فارسی شده
ولی چپ به راسته هنوز
-
[quote author=rezabobo link=topic=28837.msg150961#msg150961 date=1289298527]
سلام
محیط کاربری فارسی شده
ولی چپ به راسته هنوز
[/quote]
سلام
این مورد مربوط به قالب می شه. (این پلاگین زبان هست.)
یا علی
-
واقعا مرسی
خیلی کمکم کرد :)
-
این پلاگین فقط پیکربندی را فارسی می کند، آیا امکان فارسی سازی تمام منوها نیست؟
-
سلام
اگر همت کنید، هست!
یا علی
-
[quote author=علیرضا link=topic=28837.msg153109#msg153109 date=1292098899]
سلام
اگر همت کنید، هست!
یا علی
[/quote]
علیک سلام
علیرضا جان
آقا ما اهل همتیم! بفرمائید کجا هست تا بدویم دنبالش...
سواد پی اچ پی من اندازه ی شما نیست، فایل زبان انگلیسی رو بدید من ترجمه می کنم.
-
سلام
دوست عزیز، همون فایل پلاگین رو با Notepad++ یا نت پد ساده باز کنید و فایل های زبان اون رو که ترجمه نشده، ترجمه کنید!
یا علی
-
-
سلام. آقا من این رو نصب کردم ولی نمی دونم فرم ثبت نام را از کجا تغییر دهم یعنی فیلدهاش را کم یا زیاد کنم یا تغییرات دیگر
کد:
http://www.irupload.ir/viewer.php?file=qofmzcnfj17pi11a4qw8.jpg
لطفا کمک کنید. مرسی
-
سلام
تو سربرگ های محیط مدیریتی بخشی برای همین کار هست.
اگر سربرگ ها رو نگاه کنید می بینید!
موفق باشید
یا علی
-
سلام. خواهش می کنم کمک کنید. نیست! من وقتی وارد کامپوننت می شم در منوهای بالا Configuration دارم و یکسری دیگه وقتی وارد Configuration می شوم همه گزینه ها فارسی هستند و سربرگ هایی هست مثل تنظیمات اصلی. ثبت نام. لیست کاربران. پروفایل کاربران. تصویرها........... ولی وارد هر کدام می شم متوجه نمی شم کدام مربوط به فیلدهای ثبت نام هست چون هیچ یک از آن فیلدها که در بالا عکس گذاشتم وجود ندارن! خواهش می کنم راهنمایی کنید؟ مرسی
---
لطفا کمک کنید. ضروری هست. خودم متوجه نشدم کجاست. لطفا راهنمایی کنید. مرسی
دو پست شما یکی شد.
-
خواهش می کنم کمک کنید
از کدوم قسمت فرمم ثبت نام را تغییر دهم؟
-
سلام
به این موضوعات مراجعه کنید . جواب خواهید گرفت .
اگر سوالی بود بفرمایید :
-
سلام. مرسی. یعنی هیچ راهی وجود ندارد تا از طریق مدیریت این کامپوننت فیلدها را تغییر یا کم یا زیاد یا تغییر نام داد؟ و حتما باید فایل زبان را ویرایش کرد؟
یک سوال دیگر اطلاعات این فیلدها که کاربر پر می کند بعد از ثبت نام کجا قرار می گیرد تا مدیر سایت بتواند ببینید و یا حتی خود کاربر بتواند بعد از ثبت نام ویرایش کند (البته با اجازه مدیر سایت) مرسی
-
سلام
شما مطمئنید CB رو نصب کردید؟
بعد از نصب وارد کنترل پنل CB بشید، سر برگ ها رو نگاه کنید. دقیقا سربرگ برای کارهایی که می گید هست.
لطفا کمی کنجکاو باشید.
یا علی
-
سلام
دوست من شما به عکسهایی که لینک دادم نگاه کردید؟ آیا این cb نیست؟ من همه سربرگ ها رو دیدم و اگر لازم می دونید از همشون عکس می گیرم و اینجا می زارم تا ببینید چنین چیزی نیست یا اگر باشه واضح نیست که مشکلم رو اینجا مطرح کردم تا اساتیدی مثل شما راهنمایی کنید ولی متاسفانه راهنمایی نمی کنید و فقط می گید خودتون انجام بدید و هست و
یک سربرگ هست با نام ثبت نام و تو اون هم امکان اضافه یا تغییر فلید نیست...
من مبتدی هستم و نیاز به آموزش وگرنه مزاحمن وقت شریفتون نمی شدم
ببخشید مزاحم شدم
-
سلام
شما از محیط کاربری عکس گذاشتید.
برید قسمت محیط مدیریتی و از اونجا عکس بزارید.
یا علی
-
[quote author=deldar1 link=topic=28837.msg156358#msg156358 date=1295784217]
سلام. مرسی. یعنی هیچ راهی وجود ندارد تا از طریق مدیریت این کامپوننت فیلدها را تغییر یا کم یا زیاد یا تغییر نام داد؟ و حتما باید فایل زبان را ویرایش کرد؟
یک سوال دیگر اطلاعات این فیلدها که کاربر پر می کند بعد از ثبت نام کجا قرار می گیرد تا مدیر سایت بتواند ببینید و یا حتی خود کاربر بتواند بعد از ثبت نام ویرایش کند (البته با اجازه مدیر سایت) مرسی
[/quote]
سلام
نیازی نیست به فایلها دست بزنید . آن مشکل از سایت بنده بود که با فارسی مشکل داشت .
شما پس از نصب کامپوننت ، در قسمت ماژولها ، آن را در قسمتی از قالب منتشر کنید . به همین سادگی .
بعد میتوانید فیلدها ، تب ها و لیست ها را کم و زیاد و ویرایش کنید.
-
سلام. مرسی از کمکتون. این سیستم 3 ماژول دارد کدام را باید فعال کنم؟ بعد از فعال کردن فیلدهای ثبت نام را از کجا باید تغییر دهم؟ مرسی
-
سلام
دوست من به جواب هایی که قبلاً داده شده دقت کنید!
از طریق مدیریت این کامپوننت می توانید تمامی موارد مربوط رو تغییر بدید.
ماژول ها رو هم می توانید بر اساس نیاز خود فعال یا غیر فعال کنید.
ضروری ترین ماژولی که باید فعال بشه mod_cblogin هست.
موفق باشید.
-
سلام. مرسی
لطفا به این عکس نگاه کنید من اینجا رفته ام به مدیریت این کامپوننت. دقیقا بهم بفرمائید تو کدم قسمتش برای تغییر فیلدها بروم؟ مرسی
کد:
http://up.iranblog.com/images/m7q02jblbum309yndlc6.jpg
-
سلام
Field Managment
ضمنا نسخه تان را به 1.3.1 ارتقاء بدهید. دانلود کنید و الباقی مطالب ارتقاءو نصب در توضیحاتش نوشته شده است .
این کامپوننت برای جوملاست نه مامبو .
-
سلام
ممنون پی سی پیس جان. من هم برای جوملا نصب کردم
می شه این قسمت رو کمی برام راهنمایی کنید که هر قسمت ضربدر و لاین 1 و لاین 2 داره برای چیست؟ و برای نمونه برای اضافه کردن یک فیلد وقتی روی نیو کلیک می کنم چطوری باید مشخصات فیلد جدید رو وارد کنم؟ مرسی
کد:
http://up.iranblog.com/images/7a0jsr053wfo45kvv25.jpg
-
بطور کلی عرض می کنم
پابلیش ، یعنی اینکه آن فیلد منتشر شده است . سرچیبل ، یعنی قابلیت جستجو را داشته باشد یا خیر . رجیستر ، یعنی در زمان ثبت نام این فیلد بیاید یا خیر . پروفایل ، یعنی در زمان نمایش پروفایل کاربری نمایش داده شود یا خیر . ریکوئر ، آیا این فیلد حتما باید پر شود یا خیر . تایپ ، نوع فیلد را مشخص می کند و . . .
برای دیدن پروفایل به این آدرس مراجعه کنید تا بیشتر متوجه این کامپوننت شوید :
-
سلام
دوست عزیز من کامپوننت رو از سایت اصلی با زبان اصلی دریافت و نصب کردم اما فایل فارسیش نصب نمیشه
-
سلام
از چه روشی برای نصب پلاگین فارسی ساز استفاده می کنید؟
پلاگین فارسی ساز رو از طریق مدیریت پلاگین در کنترل پنل cb نصب می کنید؟ یا از طریق نصب کننده جوملا؟
-
من موفق به دانلود آخرین نسخه از این کامپوننت نشدم(در سایت اصلی) چند بار دانلود کردم اما فایل با مشکل دانلود میشود
جای دیگه ای برای دانلود نیست
سلام
فایل در جوملا کد می باشد.
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/12763/54620/plug_cb1.2.3_farsi_utf8_cmsfa.com.zip
موفق باشید
یا علی
-
سلام ، آیا برای نسخه آخر که برای جوملا ۱.۷ هست ، فارسی سازی انجام شده؟
-
سلام
این یک پلاگین زبان هست، من ندیدم، شما می توانید اون رو تکمیل فرمایید.
یاعلی