چطور خبرخوان رو راه بندازم ؟
با سلام :
من مي خوام كه بحش خبرخوان رو راه بندازم ولي دقيقا نمي دونم چطور؟
كارهايي كه كردم :
1-در كامپوننت خبرخوان 1 خبرخوان جديد ساختم.بعد آدرس خبرخوان رو سايت rssreader.com قرار دادم.بعد در بخش module ها خبر خوان رو فعال كردم و بعد آدرس خبرخوان رو سايت rssreader.com بار ديگه قرار دادم.
ولي وقتي وارد سايتم مي شم نشون داده نميشه !! ودر پايين صفحه اين error ديده ميشه :
کد:
PHP Notice: A feed could not be found at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] in C:\Inetpub\vhosts\noandishab.com\httpdocs\libraries\simplepie\simplepie.php on line 1683
PHP Notice: XML error: mismatched tag at line 6, column 2 in C:\Inetpub\vhosts\noandishab.com\httpdocs\libraries\simplepie\simplepie.php on line 1801
بايد چي كار كنم ؟(در ضمن من اصلا نمي دونم چطور و از كجا اطلاعات به خبرخوان اضافه كنم.كلا چيز زيادي نمي دونم از راه اندازي خبرخوان :-[)
پاسخ : چطور خبرخوان رو راه بندازم ؟
سلام
rssreader.com یک ادرس خبرخوان نیست.
شما باید آدرس خبر خوان هر سایتی رو که میخواید مطالبش در سایتتون لود بشه، بدست بیارید.
بدین منظور داخل سایت جستجو کنید، معمولا آدرس Rss رو در سایت قرار میدن برای کسانیکه میخوان ازش استفاده کنن.
همچنین میتونید جلوی آدرس سایت در address bar مرورگر رو چک کنید، اگر سایتی آدرس rss داشته باشه، یک آیکون رنگی ظاهر میشه که با کلیک روی اون به آدرس rss سایت هدایت میشید.
نمونه ای از آدرس فید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و آدرس تمام فیدهای مامبولرن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
دوست عزيز منم مي خوام مثل سايت شما rss داشته باشم.همين! حالا مي خوام بدونم كه چطور راه اندازيش كنم؟؟ :(
مثلا آدرس خبرخوانم چي بايد باشه ؟اطلاعات خبرخوان رو مثل سايت شما چطور دسته بندي كنم؟مطالب خبرخوانم رو كجا وارد كنم؟
اگه يه آموزش گام به گام قرار بديد كه همه هم استفاده كنند بسيار عالي ميشه.
با تشكر.
سلام
توضیحات شما کاملا برعکس بود.
بدین منظور آموزشهای زیر رو مطالعه کنید:
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=29029.msg145952#msg145952 date=1283507740]
سلام
توضیحات شما کاملا برعکس بود.
بدین منظور آموزشهای زیر رو مطالعه کنید:
یا علی
[/quote]
با سلام :
من لینک آموزشی شما رو نیز مطالعه کردم و نشد. کلا اون چیزی که در عمل باید انجام میدادم این بود طبق گفته wiki :
اگر تنظیمات SEO جوملا فعال باشد، این کد در ادامه ی URL هر قسمت قرار گیرد RSS آن بخش تولید میشود:
?format=feed&type=rss
خوب منم این کار رو کردم ولی با این صفحه و این خطا مواجه شدم :
500 - مشاهده یافت نشد [نام، نوع، پیشوند] : article,feed,contentView
شما قادر به مشاهده این صفحه نمیباشید زیرا
1. an out-of-date bookmark/favourite
2. یک موتور جستجو در لیست این سایت خارج از تاریخ میباشد
3. a mis-typed address
4. شما دارای عدم دسترسی به این صفحه میباشید
5. منبع درخواست یافت نشد.
6. هنگام بررسی درخواست شما یک خطا بوجود آمده است.
حالا کارهایی که من قبلش کردم :
1- seo رو فعال کردم.
2- در بخش خبرخوان یک مجموعه جدید به وجود آوردم و لینک رو برابر با این آدرس گذاشتم:
کد:
http://www.noandishab.com/index.php?format=feed&type=rss
(این آدرس سایت من است)
3- در ماژول خبر خوان نیز همین لینک رو گذاشتم.
حالا به نظر شما چی کار باید میکردم که نکردم ؟ (البته من هنوزم نفمیدم که چطور و در کجا مطالبم رو به برای فید اختصاص بدم!!)
سلام
در حال حاضر سایتتون بالا نمیاد تا بخوام واستون نمونه لینک بدم.
دوست خوبم آیا در اون آموزش اسمی از ماژول یا کامپوننت خبرخوان آورده شده؟
خبر خوان اسمش روش هست، مربوط به دریافت خبر از RSS سایتهای دیگر است و ربطی به ساخت RSS سایت خودتون نداره.
سایت که بالا اومد، اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=29029.msg146619#msg146619 date=1284134358]
سایت که بالا اومد، اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
[/quote]
باشه پس من هر وقت که سایت رو فعال کردم. این تاپیک رو میارم بالا. :-\
با تشکر ازشما
سلام دوستان :
سایتم رو آنلاین کردم. (ولی نمی دونم که چه مشکلی پیش اومده که سایتم فقط با این آدرس بالا می یاد.
کد:
www.noandishab.com/index.php
)
با تشکر.
**
هایپرلینک حذف شد.
سلام
در دو حالت سایت شما مشکل دارد
The page cannot be found
لطفا چک کنید.
آقاي كبيري لطف كردن. مشكل حل شد و حالا سايت بالا مي ياد. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.
سلام
بعنوان مثال این آدرس RSS منوی پرسشهای متداول است:
کد:
http://www.noandishab.com/index.php?option=com_quickfaq&view=category&cid=1&Itemid=76&format=feed&type=rss
بدلیل نوع آیتم منویی که برای "صفجه اصلی" انتخاب کردید، صفحه اصلی سایتتون RSS نداره.
یا علی
سلام :
نوع آينم من چي بايد باشه ؟
اگه بخوام آدرس تمام فيدها رو داشته باشم دقيقا بايد چي كار كنم ؟(مثل mambolearn)
با تشكر فراوان از كمك هاي شما.
تكليف ماژول و كامپوننت خبر خوان چي ميشه؟
مجموعه كه در كامپوننت خبرخوان مي سازم واسه چيه؟ اصلا نيازه؟
اگه بخوام فقط يه آيكون feed داشته باشم كه لينك بده(مثل همه سايتها ) چي كار كنم ؟