سلام
آيا گالري تصاويري هم وجود داره كه به جاي آپلود فايل در هاست خودمون ، لينك بزاريم.
اگه هست لطفا لينك دانودش بزاريد
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آيا گالري تصاويري هم وجود داره كه به جاي آپلود فايل در هاست خودمون ، لينك بزاريم.
اگه هست لطفا لينك دانودش بزاريد
ممنون
بله دوست عزیز هست در بیشتر این گالری ها می توان لینک فقط تصویر رو گذاشت
به دموی این گالری ها ی معروف مثل zoom در سایت آن توجه کنید
امکاناتش رو می بینید
م شه لينك دانلودش بزاريد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیگه وجود نداره؟
میشه چند تای دیگه هم بگید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اين زوم گالري چطوري دانلود ميشه از سايتش؟
بایــد در سـایتــش عـضــو شـویــد
بعــد بـرویــد بـه قسـمـت دانـلــود
و آنـرا دریـافــت نمــایـیـــد!
زوم يه كم كاربري پيچيدهاي داره !
RSGallery رو امتحان كنيد !
سلام
لطف ميكنيد لينكش را هم بگذاريد.
ممنون
در RSGallery که باید فایل رو در هاست خودمون آپلود کرد
با زوم هم که نتونستم کار کنم ;D
لطفا راهنمایی کنید 1
مشکلت با زوم چیه؟
سلام آقا محمد
نمی دونم چه جوری بخش و مجموعه بسازم
یه قسمتی هست که گالری بسازم ولی چیزی برای ذخیره نداره !
خوب یوزر و پسورد بفرست من یکبار چک کنم اول بعد توضیح میدم
فرستاده شد...
بررسی کردم
شما وقتی وارد مدیریت گالری میشی گزینه اول رو بزن بعد چون این زوم انگلیسی هست آیکن ذخیره اش که عکس دیسکت داره بالای Galleries هست!
بزن تموم میشه
من یه گالری هم برات ساختم جهت تست
ممنون آقا محمد گل گلاب
ببین محمد برای من عکس دیسکت اصلا نیست
???
اما اینجا هست!
تو فایرفاکس تست کن درست میشه!
برای استفاده بهتر از مامبو از firefox استفاده کن
سلام
با fire fox درست شد
ولی این زوم که برای گذاشتن عکس یا باید مسقیم از هارد کامپیوتر بگیری و آپلود کنی یا باید لینک عکس بزاری تا با استفده از لینک در هاست خودمون آپلود کنه.
که در هر دو صورت باید در هاست خودمون آپلود شه
در حالی که من گفتم فضای هاستم اشغال نکنه
آیا همچین گالری وجود داره؟!
قالب وبلاگ شما با فایر فاکس کمی مشکل داره. اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یه قالب سولار استاندارد RTL هست. تنها کمی تغییرات در رنگ میخواد. برای دانلود باید ثبت نام کنید.
از این قالب استفاده کن. سولار RTL استاندارد.
ممنون webpen جان
ولی مشکل من در یه چیز دیگس
من می خوام از یه گالری استفاده کنم که به جای آپلود عکس در هاستم لینک عکس رو فقط بزارم و عکس رو نمایش بده!
یعنی فضای هاستم اشغال نکنه!
اگه همچین گالری سراغ داری لطفا معرفی کنید
ممنون میشم
متوجه شدم. اینو پیشنهاد دادم تا قالبت رو اصلاح کنی.
در مورد گالری اگه موردی پیدا کردی به ما هم خبر بده!
البته من یه پیشنهاد دارم. تصمیم با خودته.
بعضی هاست ها هستن که فضا و پهنای باند نا محدود میدن. مثل tadbir.net البته من ازشون هاست نخریدم ولی یکی از دوستانم برای سایتش avr.ir از این شرکت هاست خریده و راضی هم هست.
اما چرا اینقدر دست و دل بازی؟ دلیلش اینه که اثر سایت ها حتی از ده درصد فضاشون و پهنای باندشون استفاده نمی کنن.
سلام
قالبت هم نصب نشد ;D
موقع نصب اررور داد!
بازم ممنون که بهم توجه کردی
من برای اطمینان خودم نصب کردم بدون مشکل بود. یه نسخه هم برای سیامک فرستادم. من یه خورده کار دارم ایشون حتما کمکت میکنه.
ما بالاخره نفهمیدیم!
اینجا بحثه گالریه؟ هاسته؟ مامبو؟ صغرا؟ قالبه؟ چی به چیه اینجا؟؟؟؟؟؟
بابا یه سری چیزارو میتونید خصوصی هم رد و بدل کنید!!!!
یکم رعایت قوانین و .....
دمتون گرم ;)