پاسخ : تبدیل وبلاگ به جوملا
سلام
این آموزش رو مطالعه بفرمائید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس وبلاگ همون آدرس سابق میمونه؟!
[hr]
من امروز همش با این خطا بر میخورم!
Database Error: Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysqli" is not available.برای جوملا
وبرای مامبو میگه سایت در دسترس نیست!
جریان چیه؟!
** یکی شدن ارسالها
سلام
خیر ! آدرس تغییر میکنه به آدرس جدید شما ! مگر اینکه آدرس وبلاگ رو قبلاً روی یکی از دامنه ها پارک کرده باشید و ... !
این مشکل بر میگرده به هاستینگ شما. ظاهراً سرش خیلی شلوغه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
امکانش هست برای آدرس جدید راهنمایی بفرمایید؟!
چه راهنمایی !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
راهنمایی اینکه آدرس جدید سایت رو چطوری درست کنم؟!
باید domain خریداری کنید ! دامنه یا آدرس وب را باید خریداری کنید. به این منظور میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من یک دامین مجانی از سایت پارسه گیگ دارم به آدرس dotaadam.parsehgig.net امکانش هست بگید چطوری این رو به جوملا تبدیل و متصل کنم؟!
اگه میشه یک راهنمایی خوب،جامع و اساسی بفرمایید بسیار ممنون میشم!
این یک سابدامین از سایت پارسه گیگ هستش که به شما داده شده. پس نتیجتاً به شما یک هاست مجانی نیز داده شده است.
جوملا را در هاست رایگان خود نصب کنید تا در این آدرس مشاهده شود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من جوملا رو روی کامپیوتر شخصی خودم دارم!امکان اتصال و ارتباط بین این دو تا نیست؟!یعنی اینی که روی سیستم خودم دارم به این ساب دامین پارسه گیگ متصل بشه؟!
میتونید فایلها و دیتابیس را منتقل کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میشه من رو راهنمایی کنید؟!که من از این سرگردونی بیام بیرون؟!باور کنید کم کم داره عذابی میشه!
چطوری فایلها رو منتقل کنم؟!و دیتابیس رو؟!
اگه حوصله تون رو سر بردم شرمنده،فکر کنم خیلیها باشن که مثل من علاقه مند باشن این چیزها رو یاد بگیرم،ما که سیستم رو راه انداختیم حالا چطوری نتیجه کار رو بگیریم بسته به راهنمایی شما داریم!
بسیار ممنون میشم از بابت راهنماییتون
دوست عزیز شما شروع کنید به کار هرجا که مشکل داشتید مطرح کنید ! کمی تلاش از شما و طرح سوال از سوی شما پاسخ و همیاری از سمت ما. نمیشه همه چیز یکطرفه باشه !
فایلها را که به هاست منتقل کردید دیتابیس خودتان را هم از طریق phpmyadmin باید به هاست پارسه گیگ منتقل کنید و سپس فایل configuration.php را با توجه به رمز عبور و شناسه دیتابیس و سرور mysql باید ویرایش نمایید.
به همین سادگی سایت شما به پارسه گیگ منتقل خواهد شد.
توضیح خاص دیگری نمیشه داد ! آموزشهایی که در هر یک موارد بالا ذکر شد در ویکی مامبولرن موجود هست که میتونید استفاده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
همه ی کارهایی رو که گفتید انجام دادم!مرسی!
حالا چطوری به کنترل پنل سایت خودم برای اعمال تغییرات دسترسی داشته باشم!؟
میدونم از من کم کم دارید عصبی میشید!اما تا نگید من ول نمیکنم! ;D ;Dببخشید!!!!!
سلام
آدرس مدیریت وبسایت شما به صورت dotaadam.parsehgig.net/administrator خواهد بود ( در صورتی که جوملا را مستقیما در ریشه هاست آپلود کرده باشید )
یا علی
من توی قسمت فایل منیجر یک فولدر به اسم جوملا ساختم فایل کانفیگ رو هم طبق اطلاعات پیکر بندی کردم!کاری دیگه ای هم بین اینها هست که باید انجام داد و من انجام نداده باشم!؟
بازم مرسی؟!
Oops! This link appears to be broken.
من الان با این خطا روبرو هستم!!!!! :'(
** دو پست شما یکی شد
نیازی به تغییر در فایل کانفیگ نیست !
پیشنهاد میکنم آموزش های موجود در دو لینک زیر را کاملا مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
آقا از راهنماییهاتون بی نهایت سپاس گذارم!
من بالاخره راهش انداختم!
اما یک مشکل!جوملای من انگلیسیه چطوری فارسیش کنم؟!
[hr]
ساعت 02:48
آقا من فارسیش هم کردم!بی نهایت از لطفتون سپاس گذارم!
[hr]
ساعت 02:57
اما یک سوال!!!
چرا علامت سوال میبینم بعد از انتشار به جای نوشته ی فارسی!!!با اینکه هم سایت و هم محیط ادمین رو فارسی کردم!!!!
** یکی شدن ارسالها
دوست عزیز لطفاً قوانین انجمن را مطالعه نمایید. شما باید برای مشکلات جدید خود و هر مشکل خود مجزا تاپیک ایجاد کنید.
لطفاً به قوانین احترام بگذارید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست