با سلام
من تا قسمت current data base پیش رفتم ولی از اینجا به بعدش که گفته نصب تحت وب داره هر چی میزنم خطا میده . و درست نمیدونم این مسیری که توی راهنما زده از کجا باید پیدا کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من تا قسمت current data base پیش رفتم ولی از اینجا به بعدش که گفته نصب تحت وب داره هر چی میزنم خطا میده . و درست نمیدونم این مسیری که توی راهنما زده از کجا باید پیدا کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام
مطالعه همیشه بهترین راه حل بوده !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
عزیز من کامل اینو خوندم به جای یک دفعه هزار دفعم خوندم مسیری که برای نصب مامبو میزنه رو هم خوندم ولی سر در نیاوردم برای نصبش احتیاج به کمک دارم
روی لوکال نصب میکنید یا سرور ؟
اگر لوکال : شبیه سازتون چیه ؟ چه نسخه ای ؟
اگر سرور : سیستم عامل و پانل مدیریتی هاستینگ شما چیست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
سرور و سیستم عامل سرور اینوکس و همچنین کنترل پنلش cpanel
تا کجای این آموزش پیش رفتید و به مشکل برخوردید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام مجدد تا جایی پیش رفتم که گفته مامبو یه سیستم نصب تحت وب داره که با وارد کردن آدرس محل استخارج فایلهای شما وارد مرحله نصب میشید ولیمن نمیتونم نشانی آدرس محل استخراج فایلهای رو چجوری وارد کنم همونجوری که گفته من وارد کردم البته با نام دامین خودم ولی متاسفانه جواب نداد و من بدجوری گیر کردم . منتظر جوابتون هستم ممنونم التماس دعا
توی اموزشی که مهدی جان لینک دادن کامل و واضح طریقه نصب مامبو هست
کجای کار مشکل دارید دقیق بیان کنید !
اگر جایی که در عکس new folder ساخته مشکل دارید
میتونید نسازید و توی همون پوشه Public_html نصب کنید
دقیق تر سوال رو مطرح کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
شاد و سلامت در پناه ایزد
فکر میکنم که توضیحاتی که دادم کاملا مشخص میکنه من کجا گیر کردم
اگه میشه شماره تلفنی به من بدید تا بتونم تلفنی منظورمو برسونم شاید اینجوری نتونم منظورمو برسونم ممنونم
آدرس وبسایتتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
آدرس وب سایتم jascoir.ir
فایل زیپ شده و آماده نصب مامبو را در پوشه public_html بریزید !
شما اصلاً هنوز فایل را آپلود نکرده اید! یا در پوشه ای دیگر قرار داده اید !!!
آموزش را با دقت بیشتری مطالعه کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میتونم یوزر نیم و پسوردمو بهتون بدم تا شما این کارو برام انجام بدین ازتون خیلی ممنون میشم . من منتظر جوابتون هستم .
اگه جوابتون مثبته کجا براتون ارسال کنم ممنونم
ما در نصب به شما در انجمن کمک میکنیم ! ولی در صورتی که تمایل دارید براتون مامبو نصب شود میتونید سفارش بدید تا براتون نصب کنند (با دریافت وجه یا در صورت تمایل فرد مورد نظر بصورت رایگان)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خب هزینش چقدر میشه ؟ و اگه میشه زمانی که نصب کردین و پنل منو دیدین اشکالی رو که داشتم برای نصب بهم میگین ؟ ممنون میشم . منتظرم
سلام
در file manager کنترل پنل، بسته نصب مامبو رو باید در پوشه public_html آپلود و extract کنید.
درصورتی که در پوشه ای زیر این پوشه آپولد می کنید (مثلا public_html/cms) در آدرس هم این مسیر رو وارد کنید. (site.com/cms)
درصورتی که باز هم مشکل دارید، مشکلتون رو همینجا بیان کنید، راهنمایی تون می کنیم :)
[quote author=mva6567 link=topic=29677.msg148456#msg148456 date=1286089671]
خب هزینش چقدر میشه ؟ و اگه میشه زمانی که نصب کردین و پنل منو دیدین اشکالی رو که داشتم برای نصب بهم میگین ؟ ممنون میشم . [/quote]
در این مورد بصورت خصوصی با مهدی. در تماس باشید.
یا علی
خب با راهنمایی سعید جان تونستم به مرحله نصب برم . حالا توی مرحله 1 موندم میخوام بدونم باید چه اطلاعاتی وارد کنم با مثال برام توضیح بدین ممنون میشم .
[hr]
و این ارور را میده نمیدونم منظورش چیه منتظر جوابتون هستم ممنونم
[hr]کد:Forbidden
You don't have permission to access /cms/installation/install3.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
البته ارور بالا مربوط به مرحله 2 هستش وقتی اسم رو وارد میکنم و مرحله بعد رو میزنم این ارور را میده او صفحه اولی که گفتین همش باید سبز باشه عین صفحه ای هستش که شما توی سایت گذاشتین حالا به نظرتون باید چکار کنم تا درست بشه . ممنونم
** یکی شدن ارسالها
بررسی کنید فایل /cms/installation/install3.php در هاست آپلود شده یا خیر ؟ اگر آپلود شده پرمیشن آن به چه صورتی میباشد ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام نه آپلود نشده . فقط فایل instalation هستش و داخلشم language حالا باید چکار کنم
سلام
لطفاً به سوالات دقت کنید و با دقت جواب بدین
[quote author=مهدی. link=topic=29677.msg148499#msg148499 date=1286112223]
بررسی کنید فایل /cms/installation/install3.php در هاست آپلود شده یا خیر ؟ اگر آپلود شده پرمیشن آن به چه صورتی میباشد ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام پیداش کردم پرمیشنشم 644 هستش حالا باید چکار کرد ؟
مستر مرصاد ببخشید که من اینقدر بی دقتی میکنم آخه من قبلا توی زمینه برنامه نویسی کار میکردم و یک شرکت اینترنتی توی اصفهان داشتم ولی متاسفانه یک اشتباه زندگی منو از رایانه و اینترنت دور کرد و با رفتاری که دیگران با من داشتن خیلی اعتماد به نفسمو از دست دادم و همیشه فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم و جرات جستجو رو از دست دادم امیدوارم که شما منو ببخشید و سنگ صبور من باشید تا من بتونم باز با سایت جدیدی که برای شرکت جدیدم میخوام درست کنم البته از صفر شروع کنم بتونم از روی زمین بلند بشم ممنونم بازم معذرت میخوام و حالالم کنید . التماس دعا
پرمیشن رو به 777 تغییر بدین و ادامه بدین
باز هم اگر مشکلی بود مطرح کنید همین جا
خدا ببخشه دقت بیشتری هم بکنید مشکل خودتون هم با سرعت بیشتری حل میشه
اگر این نکات یاد اوری میشه صرف این موضوع هست که بعد ها کسی با مشکل مشابه مواجه شد از خواندن این مطالب اون عزیز هم مشکلش رفع بشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سلام تغییر دادم ولی بازم همون ارور را میده . دستور چیه مهندس
مشخصات رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا چک کنم
شاد و سلامت در پناه ایزد
مستر مرصاد انگار صندوق خصوصیتون پره بی زحمت خالی کنید تا من بتونم بفرستم بعدشم منظورتون از مشخصات همون یوزر و آی دی هستش دیگه ؟
بعدشم بهم بگین چقدر طول میکشه بابا دل من آب شد میخوام زودتر ببینم نتیجش چیه ؟