درود
می خوام مامبو قبلی را بطور کلی حذف کنم و جدید نصب کنم این کار بهتره یا مامبوی قبلی را رفع اشکال کنم بعد ارتقا بدم لطفا هر کدوم بهتره را آموزش بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
می خوام مامبو قبلی را بطور کلی حذف کنم و جدید نصب کنم این کار بهتره یا مامبوی قبلی را رفع اشکال کنم بعد ارتقا بدم لطفا هر کدوم بهتره را آموزش بدین
سلام
100% نصب مامبو جديد بهتر هست . اما اطلاعات قبلي براتون مهم نيست ؟
اگر خير و ميخواييد سايت رو از اول راه اندازي كنيد :
تمام فايلهاي مربوط به مامبو قبلي رو حذف كنيد .
ديتابيس اون رو حذف كنيد .
مامبو جديد رو طبق آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روي سايتتون نصب كنيد
اما اگر اطلاعات براتون مهم هست و ميخوايين آپگريد كنيد منتظر آموزش و پچ مربوطه در سايت باشيد
يا علي
درود
مامبوي 454 كنوني ايراد داره بالا نمياد چطوري تا وقتي پچ جديد مياد اصلاح كنم كه حداقل صفحه اول بالا بياد
سلام ..
دقيقا چه مشكلي داره بگيد تا بررسي بشه ..!!
موفق باشيد !
درود
به نظرم فایلی از آن حذف شده باشد نمی دانم چه فایلی ولی اصلا تمام قسمتهای مربوط به مامبو کار نمی کنن
میشه پیغام خطا و یا آدرس دیدن پیغام رو بدید؟
درود
کلیک کنید رو صفحه اصلا نمیاد بالا فقط فاروم فعاله
شما مامبو رو اصلا نصب کردید؟؟؟
درود
بله مامبوی 454 نصب بود و خوب کار می کرد اما خراب شد اول این پیغام را می داد :
Warning: main(/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65
بعد دیگه اصلا بالا نیامد
خوب شما هر چیزی رو که داری پاک کن بعد یه 461p نصب کن.
الان پاک کردی؟
461 رو نصب کردی؟
من بعضی از فولدر و فایلهام توی سی پنل پاک نمیشه
قبلا هم این جوری شده بود که مدیر سرورم اونو ریسیت کرد
ریسیت کردن چه جوریه که خودم انجام بدم
کار شما نیست
کار مدیر سرورتونه!