مشكل در نصب جوملا بر روي هاست
من جوملا را در هاست شروع به نصب كردم تا مرحله آخر پيش رفتم تا آنجايي كه مي گه پوشه instalitition را حذف و سپس وارد مديريت شويد وارد سي پنل مي شوم و وارد پوشه public_html و پوشه اينستاليشن را حذف مي كنم ولي وقتي آدرس سايتم را مي نويسيم و پشتش هم administrator خطاي زير ظاهر مي شود
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
چكار بايد كرد
پاسخ : مشكل در نصب جوملا بر روي هاست
دروود
فایل configiurtion.php در روت اصلی شما نیست
باید این فایل را دستی ایجاد کنید و در روت بار گذاری کنید
در این باره در انجمن جستجو کنید موارد زیادی هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من تازه واردم البته در زمینه جوملا. طریقه نصبش نوشته شده دانلودش کنین بعد بر روی هاست آپلود کنین که با وجود سرعت کمی که دارم این کارو کردم اما مساله اینه که در روی هاست من که با Cuttftp باهاش کار می کنم یا به طور مستقیم می رم تو هاست گزینه ای به نام Cpanel وجود نداره و همینطور سایر گزینه هایی که در توضیح نصب جوملا 1.6 اومده حالا من باید چیکار کنم؟ آیا گزینه ی Cpanel مربوط به یه نرم افزار می شه یا در خود هاست این گزینه وجود داره؟
خواهش می کنم بهم جواب بدین خیلی برام مهمه و منو تو این زمینه راهنماییم کنین.
خیلی ممنونم
در پناه حق تعالی
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا فضای سایت خودتون رو تهیه کردین ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
از ایران هاست خریدم. البته چون 50 هزار تومن به هاست دادم به مدت یکسال به خاطر همینم امکانات خیلی کمی داره و همینطور فقط یه دیتابیس رو ساپورت می کنه اما خب به هر حال باید گزینه cpanel هم تو هاست من باشه اما نیست.
حالا من joomla1.6 رو با cuttftp آپلودش کردم اما به هر طریقی چه به صورت مستقیم و چه با نرم افزار cuttftp این گزینه رو نشونم نمی ده تا برم تو مراحل نصبش.
لطفاً راهنماییم کنین.
راستی این لینکی که دادین رو رفتم دیدم ولی هاست من لینوکسی نیست حالا من چطوری از جوملا استفاده کنم؟؟؟؟
درود
پس از آلود فایل زیپ جوملا در هاست باید آن را آنزیپ (اکسترکت ) کنید تا تمام فایل های اون نمایش داده بشه و بتونید نصب فرماییداز طریق همونcuttftp هم میتونید این کار را انجام دهید
درضمن خود گزینه cpaneرا نیازی نیست که ببینید ((یا شاید دایرکت ادمین یا پلسک باشد)) شما باید رد فولدر فایل منیجر به دنبال فایل های آپلود شده بگردید
پایدار و سربلند باشید
ممنونم از جوابتون اما متاسفانه مساله ای که هست اینه که من فایل رو با این نام و پسوند از خود سایت اصلی جوملا دانلودش کردم:
Joomla_1.6.0-Stable-Full_Package.tar.bz2
اما متاسفانه آنزیپ یا Extract نمی شه تو اینترنت هر چه اون گزینه رو می زنم کار نمی کنه حالا چیکار کنم؟
درود
ابتدا باید فایل را انتخاب نمایید که گزینه اکسترکت فعال بشه
از طریق cuttftp هم میتونید این کار را انجام دهید
آدرس سایت را لطف می فرمایید قرار بدهید
اگه مشاهده بشه بهتر میشه راهنمایی کرد
پایدار و سربلند باشید
ببینید طبق گفته های این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من فهمیدم که هاستی که من دارم باهاش کار می کنم پسوند tar.bz رو نمی شناسه.
{بارگزاری هسته مامبو/جوملا/SMF در هاست
ابتدا وارد پنل مدیریت خود شوید و سایت مورد نظر خود را در میان دامنهها انتخاب كنید. بر روی گزینه File Manager كلیك كنید.
فایل هسته مامبو/جوملا/SMF خود ( توجه : فایل باید ZIP باشد، پسوند tar.gzip در این مدیریت كنترل قابل شناسایی نمی باشد) را با استفاده از گزینه Upload در پوشه www بارگزاری كنید و پس از بارگزاری در مكان مورد نظر خود Unzip كنید.
شما با استفاده از آموزش نصب مدیریت محتوای مورد نظر خود ، قادر خواهید بود ادامه مراحل نصب را پیگیری كنید. نكته : اصولاً در Helm برای پایگاه داده آدرسی تخصیص داده میشود كه برای نصب مامبو/جوملا/SMF نیاز می باشد (میزبان مامبو/جوملا/SMF)، شما باید آنرا توسط مدیریت سرور خود (پشتیبانی) مطلع شوید.
ممكن است پس از نصب نسخه قبل از 5 مامبو بر روی این نوع هاست دچار مشكلاتی شوید، مشكلات خود را در انجمن مامبولرن بیان كنید تا در صورت امكان برای شما راهنمایی لازم ارسال شود. }
خب با توجه به این حرفا منم همین کارو کردم و فایل جوملا رو که قبلاً آپلودش کرده بودم به www انتقالش دادم اما بازم این پسوند رو نمی شناسه حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟؟ :'(
درود
دوست گرامی ناراحت نباشید لازم نیست هیچ خاکی ....
این انجمن برای کمک و آموزش به دوستانی مانند شما راه اندازی شده و اعضای آن بصورت رایگان و شبانه روزی در همین زمینه فعالیت میکنند
قطعا مشکل شما را حل خواهند نمود
یک مشکل اینه که ما هنوز نمی دونیم هاستی که در اختیار شما قرار دارد چیست؟
و فایلی را که آپلود کرده اید کامل یا ناقص است
لطف کنید لینک بزارید ببینیم
اگر با راهنمایی ها برطرف شد که بهتر اگرم هم نشد میتونید یوزر و پسورد خود رابصورت خصوصی در اختیار یکی از اعضای تیم قرار داده که برای شما نصب و رفع اشکال نمایند
از پشتیبانی هاستیگ خودتون سوال کنید که چه مدیریتی در اختیار شما قرار دادند
و طبق اموزس های موجود پیش برید
جستجو !
اگر مشکلی بود مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
صبحتون بخیر و شادی
این لینک سایت منه که پایین نوشتم. البته همشو با فرانت پیج طراحی کردم توشم کمی اسکریپت گذاشتم و بیشتر گزینه هایی که توش وجود داره از جمله لاگین کردن و نظر سنجی و ... فقط به صورت دکور گذاشتم تا بعداً برنامه نویسی ASP کنم و از اونجایی که اصلاً فرصت این کارو ندارم و یه امتحان خیلی مهم دارم و باید بخونم مجبور شدم از مامبو یا جوملا به توصیه ی استادم که هاست رو ازش خریدم استفاده کنم. گفته بودم از ایران هاست خریدم. استاد من یه شرکت خصوصی داره و تو زمینه ی طراحی سایت و هاست و اینجور چیزا فعالیت می کنه به خاطر همینم من از ایشون هاست خریدم و می گفت یکی از شعبه های ایران هاسته و راهنمایی که بهم کرد سایت مامبو بود. این اولین باری بود که این رو می شنیدم و وقتی از امکاناتش گفت خیلی علاقمند شدم تا بیام اینجا و ازش استفاده بکنم وقتی دیدم امکانات خیلی خوبی در اختیارمون می ذاره که فعلاً اول راه همین برام کافیه.
اینم آدرس سایتم ولی تو رو خدا بهم نخندینا بلاخره مقدماتیه و این حرفا....
کد:
http://iranbioenergy.ir
مشکلم نیمه کاره تقریباً حل شده و فهمیدم کجای کار ایراد داشته
درود
در صفحه اصلی شمت بجز یک صفحه سبز رنگ خالی پیزی برای من نمایش داده نمیشه
هم در GC
هم در FF
هم در IE
نمی دونم شاید به خاطر اینه که سرعت لودش خیلی پایینه اما در کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردم و خیلی راحت بالا اومد.
مشکل من اینجا بود که من از هاست ویندوزی با امکانات خیلی پایین استفاده می کردم واسه همینم نه SQL رو ساپورت می کرد و نه خود فایل جولا یا مامبو رو به خاطر همینم مجبور به خرید هاست لینوکسی شدم.
انشاالله فردا قراره برام ارسال بشه و به صورت آماده روش جوملا هم نصب خواهد شد. البته در مورد سرعت بالا اومدنش هم خودم راه کارهایی دارم که در فرصت باقیمونده بکار می گیرم.
فعلاً باید روش کار با جوملا و مامبو رو به خوبی یاد بگیرم.
ممنون از پاسخ هاتون
در پناه حق تعالی
برای بنده هم به صورت صفحه نمایش سبز خالی نمایش داده شد
بهترین پنل برای استفاده از جوملا استفاده از هاست لینوکسی هست
انشاالله در اینده مشکلی نخواهید داشت
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
برای من به صورت کامل نمایش داده شد، دقت کنید در هنگام خرید هاست مشخصات کامل اون رو از فروشنده دریافت کنید تا بعداً دچار مشکل نشید.