اشكال در آيكون (ارسال به دوستان)
سلام
وقتي بر روي آيكون ايميل به دوستان كليك ميكنم همه چي خوب است و يك پنجره باز ميشه براي وارد كردن آدرس هاي ايميل و الي آخر ولي وقتي دكمه ارسال زده ميشه صفحه رفرش ميشه ولي سفيد ميمونه و البته ايميلي هم ارسال نميشه. چون با دو ايميل مختلف تست كردم.
مشكل از چيست؟
ممنون
پاسخ : اشكال در آيكون (ارسال به دوستان)
با مدیریت سرور خود تماس بگیرید و در خواست فعال کردن error_reporting را بدهید بعد از فعال شدن این گزینه در صورت دارا بودن مشکل از مامبو ، برای شما خطایی را می نویسد و شما با ذکر آن به جواب خود خواهید رسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
كنترل پنل هاست من cpanel نيست، plesk8 است.در آنجا گزينه اي وجود دارد بنام log manager .در اين خصوص پيغام خطايي نميدهد.
حالا بنظر شما بايد چكار كنم؟
ممنون
سلام
error reporting ربطي به كنترل پنل شما نداره
بايد از php.ini ست بشه ...
يا علي
سلام
آيا من به php.ini دسترسي دارم يا بايد مدير سرور آنرا تغيير دهد؟
ممنون
اگر سرور اختصاصی یا vps نیست شما دسترسی ندارید و باید مدیر سرور این کار رو انجام بده
سلام
من با مدير سرور صحبت كردم .در پلسك 8 در مسير httpdocs فايلي بنام htaccess. (با htaccess.txt اشتباه نشود) وجود دارد كه ميتوان همان گزينه error_reporting را در آنجا فعال نمود تا خطاهاي سايت را نمايش دهد. ضمن اينكه اين گزينه بر روي php.ini نيز توسط مدير بر روي سرور فعال شد. ولي با اين وجود هيچ پيغام خطايي ظاهر نميشود.
خلاصه نميدانم بايد چكار كرد. ممنون ميشوم اگر كسي تجربه اي در اين زمينه دارد در اختيار من بگذارد.
ممنون
سلام ...
میشه آدرس سایتتون رو بدین ؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله ! توي ,httaccess هم ميشه نمايش خطا رو فعال كرد .
با استفاده از php_flag ها ميتوانيد اين كار رو انجام بديد ....
فكر كنم يابد اين كد رو به اون فايل اضافه كنيد
php_flag display_errors On
البته براي اينكه اين تغييرات در موتور PHP سرور شما اعمال بشن PHP در سرور شما بايد به صورت ماژول نصب شده باشد كه حتمالاً به همين صورت نصب شده كه مسئولين سرور به شما اين راه رو پيشنهاد دادن ....
به هرحال...
اين كد :
رو به فايل htaccess. خودتون اضافه كنيد احتمالاً مشكل شما برطرف ميشه و خطاها نمايش داده ميشن ...
Plesk اصولا در سرور های ویندوز استفاده می شود و اگر سرور شما ویندوز باشد htaccess معنی نخواهد داشت.
یک فایل php ساخته و محتویات آن را به صورت زیر کنید
کد:
<?php
phpinfo();
?>
و بعد آدرس فایل را برای من با پیغام خصوصی ارسال کنید
سلام
اين خط هم
فعال هست
ضمناً plesk 8 روي سرور لينوكس و plesk7 روي سرورهاي ويندوز است.
جناب آقاي سيادتي
با سلام
اين فايل php.ini را در چه مسيري بسازم.در همان مسير فايلهاي مامبو؟
ممنون
این فایل php.ini نیست ... شما یک فایل با هر نامی مثلا phpinfo.php بسازید و محتویاتی که گفتن آقای سیادتی رو توش کپی کنین ..فرقی هم نمی کنه کجا باشه .. بهتره در روت خود بسازید و بعد آدرس فایل را برای آقای سیادتی با پیغام خصوصی ارسال کنید !
دوست عزیز گویا شما هنوز وارد سایت swsoft.com نشده اید ، اگر وارد این سایت نشدید به شما پیشنهاد می کنم یک نگاه ای بکنید
کد:
http://www.swsoft.com/en/buyonline/plesk/
خوب اگر توجه کرده باشید به متن
Plesk 8.1 for Linux/Unix Licenses
Plesk 8.1 for Windows Licenses
بر خواهید خورد
پس Plesk 8.1 برای Linux/Unix/Windows نسخه اش رو انتشار داده
توجه داشته باشید اکثر سرور های لینوکس از Cpanel بخاطر قدرت و امنیتش استفاده می کنند و در ضمن Apache پوشه اطلاعات خود را www می سازد ( البته قابل تغییر می باشد ) اما نام پوشه اطلاعات که شما نوشتید httpdocs می باشد
و در سرور های ویندوز که از IIS استفاده می کنند نمی توانید از .htaccess استفاده کنید htaccess برای apache می باشد
با این حال بهتر است با دانش بیشتری صحبت کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
درسته ولي با اين حال سرور من لينوكسه و داراي htaccess. است و خط نمايش خطا هم روي آن فعاله.همونطور كه در بالا به آن اشاره كردم. plesk 8.1 ويندوز را هم بتازگي احتمالاً منتشر كرده كه البته مورد صحبت ما نيست.
حالا من مشكل را چطور حل كنم بنظر شما؟
ممنون
ضمناً وب سرور من نيز apache ميباشد.
درسته
با توجه به PHPINFO شما نمایش خطا Off می باشد
با مدیریت سرور تماس بگیرید و خواستار فعال شدن error_reporting شوید
با سلام
مدير سايت ما پايش را كرده تو يك كفش و ميگه همون فلگ يعني php_flag display_errors On كافيه و بايد نمايش بده خطاي شما را وگرنه اشكال از كامپوننت شماست. من هم اين وسط مونم چه كنم؟
لطفاً اگه راهنمايي به ذهن شما ميرسه انجام بدين وگرنه سايتم با مشكل مواجه ميشه.
ممنون
خوب این مسئله رو باید با مدیر سرورتون کنار بیاید!
بهشون بگید خودشون اعمال و تست کنند!!!
اون موقع متوجه میشند مشکل از کجاست!