با سلام و احترام
چه فرقی بین جوملا 1.5 و 1.6 هستش
و در بخش دانلود جوملا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دو نسخه وجود دارد کدام را پیشنهاد می کنید و فرقشان در چیست؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام
چه فرقی بین جوملا 1.5 و 1.6 هستش
و در بخش دانلود جوملا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دو نسخه وجود دارد کدام را پیشنهاد می کنید و فرقشان در چیست؟
با تشکر
مسلما نسخه 1.6 بهتر هست براي استفاده ، از اونجايي كه تا چندماه ديگه پشتيباني از نسخه 1.5 به پايان ميرسه و بالاخره مجبور خواهشيد شد به نسخه 1.6 مهاجرت كنيد پس بهتره همين الان از نسخه جديد استفاده كنيد ...
توي نسخه 1.6 acl جوملا با هم ديگه فرق اساسي كرده ، خيلي از چيزها رو از اول بازنويسي كردند ، در جوملا 1.6 قسمت بخش حذف شده و شما ميتونيد به تعداد نامحدود مجموعه تو در تو بسازيد ، قسمت قالب سايت تفاوت كرده ، و خيلي امكانات بيشتري اضاف شده
سلام
یک متنی رو مدتها پیش در وبلاگ شخصیم نوشته بودم که در رابطه با 1.6 توضیحاتی را داده ام ! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید بخونید و تفاوتها را احساس کنید. ولی نسخه 1.7 نیز تا مدتی دیگر ارائه خواهد شد. البته نسخه استیبل الان نسخه 1.5 و 1.6 هست. اما برخی از گسترش دهندگان هنوز برای 1.6 فعالیتی نکردند و دلیلشان فاصله اندک بین انتشار نسخه 1.6 و 1.7 هست که براشون صرف هزینه تبدیل الحاقات نسخه 1.5 به 1.6 و بزودی 1.7 را ندارد ! مستقیماً میخوان از 1.5 به 1.7 مهاجرت کنند.
پیشنهاد بنده این هست که اگر سایتی را با 1.5 دارید بگذارید بمونه ! اگر میخواهید راه بندازید با 1.6 آغاز کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
شما اگر از کامپوننت و ماژول خاصی نمی خواهید استفاده کنید و همون امکانات جوملا 1.6 کافیست بهتره که از جوملا 1.6 استفاده کنید.
البته بعضی کامپوننت ها هم برای جوملا 1.6 منتشر شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از توضیحات کاملتون نشخه 1.7 چه زمانی منشتر می شود؟
ماه جولای همین امسال فکر میکنم ! تا جایی که یاد دارم. میتونید در سایت مرجع جوملا بررسی کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام دوستان عزيز مي شه به من يكي بگه براي اينكه كامل اين برنامه رو ياد بگيرم در حد حرفه اي بايد چه كار كنم؟منبعي؟كتابي؟ممنونم اگه بگين بهم.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی طبق پیشنهاد شما: جوملای 1.5.23 رو به 1.6.3 ارتقاء ندهم؟
و منتظر بمونم تا نسخه 1.7 بیاد ؟
دروود
بله
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط S e r g h a t [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظر شخصی بنده هست !! اگر نیازمند امکانات اضافه شده نسخه 1.6 نیستید بی دلیل است که خود را به دردسر بندازید. !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از پیشنهاد شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه اصلا نیازی به تغییرش ندارم
پس منتظر میشم تا 1.7 بیاد
دکمه سپاس نداره ، حالا خوبه امکان ویرایش رو گذاشتین ، سپاس از پاسخ شما