-
خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید" در فایرفاکس ؟؟
سلام ...
من مامبو 4.6.1 رو بصورت لوکال نصب کردم، از AppServ و Zend Optimizer هم استفاده میکنم براش ...
مشکل اینجاست که توی Firefox 2 ، روی هر لینکی از منوی اصلی که کلیک میکنم، پیغام خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید، شما باید وارد شوید" میاد ... دسترسی ها رو هم چک کردم روی Public ه همه...
این مشکل توی IE6 وجود نداره راحت نشون میده ... چه کاری باید انجام بدم تا مشکل حل شه ؟
جالب اینجاست که وقتی توی بخش مدیریت، روی آیتم منو کلیک میکنم و اطلاعاتشو نشون میده، اون URL ی که اونجا نوشته رو اگه copy / paste کنم کار میکنه !!
-
پاسخ : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید" در فایرفاک
سلام
مامبو 4.6.1 كه نيازي به Zend Optimizer نداره !
اطمينان داريد از اين نسخه استفاده ميكنيد ؟
يا علي
-
سلام .
آره مطمئنم ... 4.6.1p ...
من رو حساب اون راهنمایی که قبلا برای ورژن قبلی گذاشته بودید برای 4.6.1 هم Zend رو نصب کردم ... مشکلی براش پیش میاره ؟؟ uninstall ش کنم ؟
این ماجرای خطایی که توی firefox هست هم یعنی ممکنه از همین باشه ؟!
مرسی (:
-
Zend در این صورت تاثیری نداره
از zend نمیتونه باشه
شما یکبار مامبو رو از اول نصب کنید!
راه حل منطقی نداره!
-
واقعا هیچ دلیلی خاصی یعنی نداره ؟!؟! فکر کنم الان دفعه چهارم باشه که مجبور شدم مامبو رو از اول نصب کنم :))))
سعی میکنم نا امید نشم تا مشکلش بدون نصب مجدد حل شه ! (:
یه چیزی هست ... وقتی که توی فایرفاکس روی یه لینک محتوای استاتیک کلیک میکنم این آدرس توی browser دیده میشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حالی که توی IE که روی همون لینک کلیک میکنم این ادرس رو load میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون آدرسی که amp داره کنار هر کدوم از option هاش همون آدرسیه که این پیغام خطا براش میاد...
توی سورس صفحه هم همین آدرس هست...
این اطلاعات احیانا کمکی نمیکنه ؟؟؟؟ شاید جایی باید option خاصی رو ست کنم ؟؟
-
خیر & همان & هست و باعث خطا در مامبو نمی شه.
این مشکل یکم عجیب به نظر می رسه شما بررسی کنید در IE با نام کاربری login کرده اید یا نه
دسترسی های منو ها ، بخش ها ، مجموعه ها و محتوا را بر روی public تنظیم کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
آخه دقیقا وقتی این amp; ها رو دستی ار توی لینک حذف میکنم صفحه load میشه ! :))
توی IE هم کاربر مهمان م، login نکردم...
دسترسی ها هم همه public ه ، حتی برای اینکه مطمئن شم قاطی نکرده باشه یک بار دسترسی ها رو عوض کردم دوباره برگردوندم روی public
یه اتفاق دیگه ... وقتی که روی این لینک ها کلیک میکنم، خطای دقیقی که بهم میده اینه :
صفحه اصلي --> ارسال مطلب
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
منظورش از "ارسال مطالب" چیه ؟! من روی یه لینک به محتوای استاتیک کلیک کردم !
-
خوب!
شما ممکنه اسمش رو اشتباهی گذاشته باشد!
با همین 1 دونه لینک مورد دارید؟
-
نه ... باهر لینکی که بذارم این مشکل رو دارم ... چه استاتیک چه آیتم های معمولی ...
یه کشف دیگه هم کردم ! من 3-4 تا آیتم تماس تعریف کردم و برای هر کدوم یک لینک توی منوی اصلی گذاشتم
توی IE که روی هر کدوم کلیک میکنم درسته ... اطلاعات مربوط به اون contact رو نشون میده
ولی وقتی توی firefox روی هرکدوم از این لینکها کلیک میکنم، کلا یه قسمتی به اسم "تماس با ما" رو load میکنه که تازه از توی اون باید وارد جدول لیست contact ها شد و بعد از اونجا انتخاب کرد که نشون بده اطلاعاتشو...
-
شما اگه سیستمت IP واقعی داره بفرست یه نگاه بکنم
خیلی عجیبه
بهترین راه اینه که شما رو سرور کار کنید و از انتقال از لوکال به سرور اجتناب کنید
-
متاسفانه الان دسترسی به Valid IP ندارم اینجا ... در هر صورت دارم مامبو رو روی هاست آپلود میکنم ببینم اونجا این مشکلات حل میشه یا نه...
یه سوال دیگه (: شاید ربط زیادی به این تاپیک نداشته باشه ...
بهترین برنامه برای بکاپ گرفتن از اطلاعات لوکال و restore کردن روی سرور برای مامبو 4.6.1 کدومه که مشکلی نداشته باشه ؟؟
-
شما zip یا tar.gz یا tar.bz2 بکن بفرست رو سرور
powerarchiver خوبه
-
نقل قول:
ولی وقتی توی firefox روی هرکدوم از این لینکها کلیک میکنم، کلا یه قسمتی به اسم "تماس با ما" رو load میکنه که تازه از توی اون باید وارد جدول لیست contact ها شد و بعد از اونجا انتخاب کرد که نشون بده اطلاعاتشو...
من هم چینین مشکلی دارم .
ولی این مشکل مانی برای من پیش میاد که موقعیت و ترتیب چنیش یک ماژوال رو عوض کنم!
وقتی چنین کاری کنم لینک "تماس با ما" به عهنوان ایندکس سایت لود میشه!
ارادتمند ، بهمنی
-
با سلام
منم روی یه سرور ویندوز مامبو 4.6.1 مامبولرن رو نصب کردم و همین مشکل رو با قسمت اخبار و مقالات و سوالات متداول داشتم و برای رفع این مشکل لینکها رو در قسمت لینک جدید به صورت دستی وارد کردم تا درس کار کنه.
یا حق
-
من یک مشکل جدی تر دارم
این صفحه رو ببینید من رو هر لینکی که کلیک میکنم این صفحه باز میشه .و تمام پته ما رو میریزه رو آب آخه یک سری از مطالب قرار نیست نمایش داده بشه ولی این لیتکها به صفحه ای میرن که تمامی مطالب رو یکجا نمایش میده راستی بگم من از فایرفاکس و اکسپلورر چک کردم و منو ها هم با JSCOOK ساخته شدن
-
پاسخ : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستی
به خاطر اینه که تو آدرس ها به جای & از ;amp& استفاده شده!
این دو تا رو ببین:
-
خب منم همینو نوشتم ! که وقتی از ;amp استفاده میکنیم اینطوری میشه !! البته من هم توی IE و هم توی firefox ، سورس صفحه رو باز کردم و توی جفتشون لینکی که براش نوشته بود با amp; بود ... ولی انگاه توی IE این amp ها حذف میشن و درست کار میکنه ولی توی فایرفاکس نه !! شایدم کاملا دارم پرت میگم البته (: خلاصه که کمک ....
-
اقا منم دچار این مشکل شدم از امروز تا الان نبود روی هر چی میزنی می گه شما مجاز ...
این مامبو عشقی کار می کنه یه وقت خوبه یه وقت قات می زنه جریانش چیه؟
-
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
-
فکر کنم تنها راهی که بشه درستش کرد اینه که آدرسها رو دستی وارد کنیم هان این کارم که پدر در میاره بابا خیلی طول میکشه کسی راه حلی بلد نیست که بشه این مشکل رو حل کرد؟
-
تازه مشکل فقط فایرفاکس نیست منوها توی اکسپبورر هم کار نمیکنن میتونید خودتون ببینید
منوها همه یکجا میره
-
[quote author=web_master link=topic=3509.msg21543#msg21543 date=1165926240]
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
[/quote]
من هم با fire fox و هم با IE چک کردم .. این مواردیکه گفتین وجود نداره !.. مطالب از منو هم به درستی باز میشن !
شما با یه سیستم دیگه امتحان کنید .. احتمالا مشکل از سیستمه !
پیروز باشید !
-
biogenix جان .. شما اینی که میگم یه چک بکن ..
از مدیریت منو >> منوی اصلی ... روی منو هات کلیک کن .. بعد ببین این منو برای نمایش چه مطلبی تنظیم شده .. شاید همه منو هات و زیر منو ها و .. برای نمایش یک مطلب تنظیم شدن که همه میرن یک جا ! .. اگه نشد بگو !
-
آبتین جان این دو تا لینک رو نگاه کن او مطلبی که دو تا لوگو هست برای ساخت لینکدونیه و اون جدول برای تبلیغات کنار صفحه ببین لینک اول اونه که با فایر فاکس باز میشه و لینک دوم رو با اکسپلورر 7 باز میکنم جفتش ماله یک منو هست اما ببین چقدر با هم تفاوت داره اون مطلبی ککه گفتم اصلا نباید نمایش داده بشه
ببین فرقش فقط توی اینه که اولی &amp داره دومی فقط & داره حالا اینو چجوری درست کنیم خدا میدونه این جوری هر مطلبی که نوشتی نمایش داده میشه و هیچ طبفه بیندی هم وجود نداره
-
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
-
[quote author=biogenix link=topic=3509.msg21561#msg21561 date=1165934838]
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
[/quote]
سایت شما مشکلی نداره
لااقل این چیزی رو که نوشتید نداره!
من با هر دو مرورگر به خوبی سایت شما رو میبینم
ظاهرا شما مامبو رو به 461 ارتقا دادید درسته؟
-
اقا محمد سایت منم چک کن با fire لینک های توی منو باز نمی شه دسترسی هم پابلیک هستش
ممنون می شم
-
البته فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
اما 3 سوال! لطفا هر دو جواب بدید
1- پرمیشن هاتون رو ست کردید؟
2- لوکال کار کردید بعد به سرور انتقال دادید؟
3- از کجا سرور رو تهیه کردید؟
-
من پرمیشن فایل ها 0644 و فولدر ها 0755 است ..
نه روی سرور طراحی شده.
مامبو سرور خودتون
در ضمن این مشکل بعد از تعویض قالب پیش فرض 4.6 قدیمی به 247clean اتفاق افتاده ولی باز هم تا دیروز کار می کرد اما یک دفعه این جوری شد.
من روی مطالب دسترسی کاربر گذاشته بودم ولی بعدش برداشتم و پابلیک کردم ولی فکر کنم هنوز ff نفهمیده که جریان چی شده :D
-
من به طور مساقیم روی سرور نصب کردم ولی میگم از چند جای دیگه هم چک کردم منوهای سمت چپ توی فایرفاکس درست باز نمیشه چون & به amp& تبدیل میشه من از روی یک دسنگاه دسگه هم چک کردم مشکل داشت
-
پاسخ : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستی
به قالب که ربطی نداره
تست کن ببین با ساخت منوی جدید و آیتم جدید بدون تغییر مشکل داری یا نه؟
بعد بازم تست کن ببین با تغییر دسترسی خراب میشه یا سالمه
-
من الان یکسری منو به بخش فروشگاها اضافه کردم با ie چک کنید روی مثلا بهرنگ بزنید تماس اون رو نشون میده ولی در FF وقتی این کار رو میکنی کل تماس ها رو نشون می ده.
این FF چه شه.
-
شما یه کاری بکنید
تمام منوها رو آدرسهاشون رو بصورت دستی بدید
مثلا به جای اینکه به یه کامپوننت لینک بدی بیا آدرس اون رو بصورت "لینک آدرس وب" بده ببین بازم این مشکل هست یا نه
-
بله اگر در قسمت منو از قسمت لینک- آدرس وب استفاده کنیم درست می شه البته تماسها من مطالب رو تست نکردم
ولی این جوری dady آدم در میاد که؟ :-[
-
خوب یه کار دیگه هم میتونی بکنی
1 مامبو جدید تو یه پوشه بریز
بعد از اینکه نصب تموم شد از فایل configuration.php نام و یوزر دیتابیست رو عوض کن ببین بازم این مشکل هست
کلا اوا تست کن ببین با مامبو جدید این مشکل رو داری یا نه
-
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
-
سلام...
کلا مشکله باحالی به نظر میرسه ! :P .. شما یه بار همه منوهات رو پاک کن و دوباره از اول بساز ببین مشکلت حل میشه ؟
[quote author=biogenix link=topic=3509.msg21616#msg21616 date=1165991211]
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
[/quote]
برای اینکار سرور شما باید mod_rewrite رو پشتیبانی کنه .. واسه این که بفهمی یه phpinfo بگیر ببین میکنه یا نه ؟
اون کاری رو که گفتم قبلش بکن اگه درست شد که هیچ اگه نه بگو حالا یه فکری بکنیم !
-
من منوها رو یکبار پاک کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد هموم آش و همون کوزه ولی من میگم شاید مشکل از jscookmenu باشه شاید اگر یک منوی دیگه نصب کنم درست بشه ولی منوی مشابه پیدا نکردم ja_transmenu هست که اونم خیلی قرمز و زاقارته توی css هاش هم نمیدونم کجا رو باید تغییر بدم تا زنگش عوض بشه
-
هر دوی شما دارید از Js استفاده میکنید؟
ببین معمولی موردی ندارید؟
-
سلام
من سایتم رو از لوکال منتقل کردم روی سرور ، باز هم این مشکل بود ...
منم ضمنا از JSCook استفاده میکنم ... همین الان امتحان کردم، خود ماژول منوی اصلی رو publish کردم، از طریق اون که میرم درست کار میکنه !!
انگار مشکل از JSCook ه ...
میتونین برین ببینین ... هم ماژول mainmenu هست هم ماژول JSCook ، ولی فقط از خود main menu میره ...