سلام
چرا جوملا سيستم توليد فيد (rss) درست و حسابي نداره. و فقط براي بعضي صفحات و منوي اصلي فيد توليد ميكنه تازه در اين شرايط هم جداول و تصاوير را لحاظ نميكنه.
چيكار بايد كرد راه حل چيه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چرا جوملا سيستم توليد فيد (rss) درست و حسابي نداره. و فقط براي بعضي صفحات و منوي اصلي فيد توليد ميكنه تازه در اين شرايط هم جداول و تصاوير را لحاظ نميكنه.
چيكار بايد كرد راه حل چيه؟؟
سیستم فید جوملا سیستم خوبه منتها بعضی از کامپوننت ها قابلیت خروجی فید رو ندارند
برای افزایش امکانات و قابلیت های rss سایتتون می تونید از افزونه های موججود استفاده کنید تا اطلاعات کاملتری در اختیارتون قرار بگیره
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطور اینقدر مطمئن هستید که تولید فید درست و حسابی نداره؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن تصاویر رو هم بخوبی نمایش می ده، دوباره تست کنید
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي نمونه اين* آدرس:
كه بايد با گذاشتن اين كد rss را توليد و نمايش بده
?format=feed&type=rss
ولي نتيجه خطاي زير هست
500 - مشاهده یافت نشد [نام، نوع، پیشوند] : article,feed,contentView
يعني براي توليد rss براي تمامي مطالب سايت افزونه اي هست؟ اگر هست راهنمايي بفرماييد يا اسمش را بگيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
در اون صفحه لینک های دانلود هست که ریدایرکت میشه
شما برای صفحاتی که مورد نظرتون هست و مطالبی داره همین کار رو انجام بدید.
در ضمن از feedburner هم می تونید استفاده کنید.
در پناه حق
ممنون از توجه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي مثال من براي آدرس زير اين كا رو انجام دادم و نتيجه همان خطا بود
ضمن اينكه feedburner و گوگل ريدر براي كاربران ايراني قابل استفاده نيست درسته؟
اینجا افزونه های زیادی رومیتونید پیدا و بررسی کنید
خيلي ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از iJoomla RSS Feeder استفاده كردم ولي فيدها رو در يك صفحه جدا با آدرسي متمايز از قاعده اي فرموديد ميسازه و اين امر باعث ميشه خوراك خوانها نتونند با افزودن آدرس صفحه اي از سايت فيد آنرا استخراج كنند
اگه ممكنه شما افزونه اي مناسب پيشنهاد كنيد
و سوال ديگه اينكه چرا جوملا فيد تمام مطالب را توليد نميكنه و درصورت توليد جداول را لحاظ نميكنه؟ نميشه بدون استفاده از افزونه از امكان خود جوملا براي توليد فيد براي تمام مطالب استفاده كرد؟
ماژول خروجی سایت لینک آر اس اس رو بطور خودکار برای شما می سازه این ماژول روفعال کنید و لینک سایتتون رو بذارید و به صورت کاملا مرحله به مرحله بفرمایید چی می خواهید
ببخشيد من صحبت شما رو متوجه نشدم ميشه واضح تر بفرماييد. منظورتون ماژول خود جوملا هست يا افزونه iJoomla RSSنقل قول:
ماژول "خروجی سایت" به طور پیشفرض در جوملا وجود داره
ممنوننقل قول:
بله ولي مشكل اينه كه در اينصورت براي تمامي مطالب سايت فيد توليد نميشه و هم اينكه جدولها رو هم لحاظ نميكنه نمونه اش رو در پستهاي قبل آوردم.
...لینک سایتتون رو بذارید و به صورت کاملا مرحله به مرحله بفرمایید چی می خواهیدنقل قول:
مثلا من براي اين صفحه فيد ندارم:
ماژولی رو که گفتم رو هم توی صفحات سایت بذارید و بگید از چه کامپوننت هایی برای ایجاد rss استفاده می کنید
يعني ماژول را بايد در تمام صفحات بذارم؟ چطور بايد اين كارو بكنم? اگه اسم ماژول مورد نظرتون را هم بفرماييد ممنون ميشم.نقل قول:
من از كامپوننت iJoomla RSS Feeder استفاده كردم كه نتيجه مطلوب نداشت
ممنون كه پيگير هستيد.
اين ماژول فقط براي مطالبي كه به عنوان منو انتخاب شدند قابل استفاده است و مطالب ديگر رو پوشش نميدهد. درسته؟نقل قول:
نه
ولی قابل استفاده بودن اون بستگی به این داره که طراح کامپوننت مورد استفاده (مثلا کامپوننت کتابخونه) براش rss در نظر گرفته باشه
جسارتا من درست متوجه منظورتان نشدمنقل قول:
ببينيد من در سايت مورد نظر از كامپوننتهاي خاص و زيادي استفاده نكردم و اين كامپوننتها هرچه هستند مورد نظر من نيستند.
منظور من صفحات عادي مثل بقيه مطالب جوملا هست كه پوشش rss ندارند. مثل اين صفحه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون از "نه" اينه كه ماژول جوملا براي تمامي مطالب هست (اعم از انتخاب شده ها براي منو و ساير) اگه اينطوره پس چرا براي برخي صفحات rss ندارم؟
ممنون از توجه شما
شما می خواهید از یک مطلب یکتا rss بگیرید؟
به نظر خودتون این کار منطقی است؟
rss برای مواردی استفاده می شه که مطلبی مرتبا اضافه می شه و مثلا برای اگاهی از مطالب جدید نیاز به باز کردن سایت نباشه
گرچه در مواردی با نصب بعضی از افزونه ها مثل افزونه های نظر دهی مطالب یکتا هم rss پیدا می کنند ولی این rss برای دریافت نظرات جدید بکار می ره
خير من براي كل مطالب سايت rss ميخوام نه براي يك مطلب يكتانقل قول:
درهر حال سوال من اين بود كه چرا اين ماژول براي برخي مطالب rss نميسازه؟؟؟؟؟
سلام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب دلش نمیخواد !!!! :دی
نمونه مطالب بفرمایید و لینک مطالب رو درج کنید ! من سه صفحه تاپیک رو وقتم نکشید دقیق بخونم ! لطفاً اجازه ندید تاپیکتون به چت روم تبدیل بشه ! چون کسی تمایل و وقت اضافی نداره بشینه مکاتبات دو نفر رو بخونه !!!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
براي نمونه اين صفحه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اميدي هست كه مشكلم حل بشه؟؟ شما خودتون در سايتهايي كه طراحي كرديد اين مشكل رو نداشتيد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
سلام
اگر منطق RSS را دنبال کنید میبینید که RSS تنها برای یک مطلب معنی نداره.
RSS معمولا برای صفحاتی استفاده میشه که مطالب جدیدی ایجاد میشه
در حال حاضر این صفحه شما در مجموعه "محصول" قرار داره که لینک RSS اون به صورت زیر است :
یا علیکد:http://sadighim.ir/Personal/fa/rss/xml/RSS2.0/section/28-product.html
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلا هم گفتم من براي يك مطلب خاص منظورم نيست براي تمام مطالب rss ميخوام. لينكي كه دادم براي نمونه بود.
لينكي هم كه شما فرموديد با استفاده از افزونه iJoomla rss feeder درست شده كه در سايت نصب شده.
منظور و خواسته اينه كه rss توسط ماژول خود جوملا ساخته بشه. تفاوتش اينه به نظر بنده:
اگر توسط ماژول خود جوملا ساخته بشه در مرورگرهايي مثل فاير فاكس در صفحه مورد نظر آيكن rss كنار آدرس بار نمايش داده ميشود كه با كليك روي اون rss نمايش داده ميشود. و ديگر خاصيتش اينه كه وقتي آدرس صفحه مربوطه را به فيدخوانها بدهيم به طور خودكار rss و فيد آنرا استخراج ميكند.
ممنون از راهنمايي شما
كسي با افزونه Ninja RSS Syndicator كار كرده؟
ميشه باهاش براي هر مطلب جداگانه فيد توليد كرد يا براي سايت يك فيد توليد ميكنه؟