با عرض سلام خدمت دوستان
من یه سورس دارم که جوملا هست . برای نصبش نمی دونم چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!
یعنی فایل کانفینگ نداره که من اطلاعات دیتابس را وارد کنم . باید چیکار کنم ؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه سورس دارم که جوملا هست . برای نصبش نمی دونم چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!
یعنی فایل کانفینگ نداره که من اطلاعات دیتابس را وارد کنم . باید چیکار کنم ؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنید
سلام
فايل كانفيگ در روند نصب شدن ساخته ميشود.
جوملاتون رو نصب كنيد
دوستان من فایل configuration.php را ویرایش کردم
الان ارور زیر را میده . مشکل از کجاست ؟؟؟؟
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 1146
شما بفرمایید دقیقا چه کار انجام داده اید و چه کار می خواهید انجام بدید
با توجه به error شما اقدام به نصب جوملا به صورت دستي كرده ايد، چرا؟ اگر در لوكال هستيد كه نيازي نيست شما در فايل كانفيگ تغييرات بديد، و اگر نه سايتتون در هاست هست شما فقط ديتابيس و يوزر بسازيد و نام يوزر , ديتابيس و پسورد رو در فايل كانفيگ وارد ميكنيد.
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چگونه جوملا را نصب کنم ؟؟؟!!!!!!!!!!!
من یک سورس جوملا همراه با یک فایل ای کیو ال دارم . چگونه میتونم این ها را نصب و یک وب سایت داشته باشم ؟؟؟!!!!
دوستان خواهشا کمک کنید .
خوب تا اونجا كه فهميدم:
شما ميخواهيد در هاست نصب كنيد يا در لوكال روي سيستمتون؟
نگاه كنيد ببينيد كه در پوشه جوملاي شما پوشه installation وجود دارد يا نه؟ فايل كانفيگ هم ببينيد وجود دارد يا نه؟هر دو در خود پوشه جوملاتون بايد باشه
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فایل installation وجود نداره . میخوام روی هاست لینوکس نصب کنم . ولی فایل configuration.php-dist وجود داره
ایا امکان داره ای دی منو اد کنید تا همین حالا با چت صحبت کنیم ؟؟؟؟
بهتره ...............
آديتون رو بدين؟
ای دی شما چیه ؟؟؟؟؟ الان منو اد می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اومدم تو یاهو مسنجر
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو کامل بخونید و مراحل نصب رو طبق آموزش دنبال کنید.
در صورتیکه مشکلی بود مطرح کنید
در پناه حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا اگر توضیحی هست در همین انجمن بفرمایید ! از ارجاع دادن کاربر به ایمیل، و ... خودداری کنید.
قبلا هم، همین مورد را به شما متذکر شده بودیم ...
لطفا رعایت کنید
لطفا پست ها رو كامل بخونين ، من نبودم كه درخواست چت دادم ايشون درخواست چت دادن من هم آيديشون رو پرسيدم،نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همون يكدفعه شما،منو كفايت ميكنه!
ممنون :)
شما که با قوانین آشنا هستید در جواب درخواست کاربر باید این مورد را متذکر بشید که فلسفه ایجاد انجمن این نیست که یوزر ها آی دی بدن و ...
انجمن ایجاد شده که بانکی از پرسش و پاسخ ها ایجاد بشه. یوزر های مختلف با هم بحث کنند و راه حل مشکل پیدا بشه
امیدوارم از این به بعد کفایت کنه چرا که دیروز مجدد در پست دیگری قبل از اینکه حتی کاربر درخواستی کنه !! شما ایشون رو به ارسال پیام خصوصی دعوت کردید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا یکبار با دقت قوانین را مطالعه کنید و رعایت بفرمایید تا در کار با انجمن با مشکلی مواجه نشید
ببخشید در این مورد من درخواست کردم . به هر حال تازه واردم دیگه .
ممنون میشم این 1 دفعه را نادیده بگیرید .
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چی نادیده گرفته بشه دوست عزیز
خب شما مشکلتون رو بیان کردیدن دوستان هم پاسخ می دن اول اینکه برای شما تجربه میشه دوم اینکه اگه کاربرای دیگری هم همین مشکل رو داشتند با مطالعه این فرآیند می تونن مشکلشون رو حل کنند.
پس سعی کنید در همین انجمن پیگیر مشکلاتتون باشید. طبق قوانین کاربرهای عادی اجازه دریافت یوزر و پسورد رو ندارن
جناب فیروزمندان عزیز خیلی واضح مطرح کردند.
در پناه حق
خوب دوست عزيز من مشكلمومطرح ميكنم . اما كسي نيست جوابگو باشه
يا اگر هم جواب بدن سر بسته جواب ميدن