با عرض سلام خدمت دوستان
چگونه یک ساب دومین ایجاد کنم و بر روی ساب دومین چه طور سایتم را پیاده کنم ؟
دوستان اگه آموزشی در این زمینه دارند قرار بدهند یا راهنمایی کنند
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت دوستان
چگونه یک ساب دومین ایجاد کنم و بر روی ساب دومین چه طور سایتم را پیاده کنم ؟
دوستان اگه آموزشی در این زمینه دارند قرار بدهند یا راهنمایی کنند
با تشکر
دوست عزیز این کار در هر کنترل پنل هاست متفاوت با دیگری انجام می شه در این مورد باید از کسی که هاست رو ازش خریداری کرده اید سوال بپرسید
سلام
در تکمیل توضیحات حمید عزیز این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید.
شما کلیه فایل ها را در این فولدر کپی کنید .
در پناه حق
دوستان عزیز من از هاست لینوکس استفاده میکنم .
آیا دوستان آموزش جامع تری سراغ ندارند ؟؟؟
با تشکر
سلام
آموزش جامع تر در چه زمینه ای ؟
اگر ساخت ساب دومین هست که لینکشو دادم
اگر در خصوص پانل هاست هست در زیر دو لینک دیگه هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
نه دوستان . فقط میخوام یک ساب دومین تشکیل بدم و یک سایت روش راه اندازی کنم
مثلا ادرس سایتم اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یک جوملا روی این هست
حالا میخوام یک ساب دومین مثلا به ادرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایجاد کنم و یک فروشگاه ساز نصب کنم .
چه طور میتونم این کارو بکنم ؟؟
و چه طوری میتونم وقتی ساب دومین را ایجاد کردم سایت جدید را روی ساب دومین ایجاد کنم ؟؟
ممنون میشم از دوستان که کمکم کنید .
سلام
هاست شما چیه؟
سی پنل هست دوست عزیز
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
سلام
وارد سی پنل بشید
در Domain روی Subdomains کلیک کنید.
مقابل عبارت Subdomain عبارت مورد نظر خودتون مثلا همونshop را بنویسید بعد روی Create کلیک کنید.
مطابق آموزشی که لینکشو داده بودم .
در پناه حق
مرسی دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب مثلا این ساب دومین را ساختم
حالا از کجا و چه طوری میتونم سورس فروشگاه را روش نصب کنم ؟؟؟؟
ممنون از اینکه کمکم کردید . ممنون
سلام
برای جوملا 1.6 هم به همین روش هست.
کافیست فایل های جوملا رو در فولدری که ساخته اید کپی کرده و طبق آموزش جوملا رو نصب کنید.
در پناه حق
دوست من زمانی که شما برای ساب دامین یک نام مانند shop میدید مسیر و directory هم باید براش مشخص کنید . فرض کنید برای shop مسیر public_html/shop
خوب این shop در مسیر آورده شده همون پوشه ایست که شما در public ایجاد کردید و سایت رو در اون قرار دادید ...