با سلام
در صفحه تماس با ما محل تصویر سمت راست آدرس است . چطوری میتونم ببرمش سمت چپ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در صفحه تماس با ما محل تصویر سمت راست آدرس است . چطوری میتونم ببرمش سمت چپ؟
با تشکر
سلام
استايلشو دستكاري كنين درست ميشه
معمولا تو فايل template.css قالبتون هستش، يه float رو بايد تغيير بدين
سلام
چند جا رو دستکاری کردم فرقی نکرد. دقیقا کجا رو باید تغییر بدم؟
رو خود قالب های پیش فرض جوملا هم عکس سمت راست هست. بعضی از قالب ها تنظیم میکنن سمت چپ باشه اما نمیدونم جاش کجاست
توی فایل default.php هم تغییر دادم باز هم همیونطوریه. کمکی برسونین
لينك سايتتونو بزارين دقيق بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmn566 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
hiwater.ir
سلام
این نیازی به تغییر در کدهای قالب شما نداره تا اونجا که من یادمه !!!
فقط کافیست وارد مدیریت تماس مربوطه بشید و در قسمتی که تصویر تماس رو انتخاب میکنید چینش اونرو به سمت چپ بگذارید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام آقا مهدی، ممنون از جوابت
نه فقط میشه عکس انتخاب کرد. انقدر گشتم و سرچ کردم خسته شدم اما هیچ مطلبی گیر نیاوردم.
یکی کمک کنه اجرش با امام رضا کلافه ام کرده
برای تغییرات در قالب مجبورید از پشتیبانی قالبتون کمک بگیرید ! چون شما از یک قالب تجاری استفاده میکنید و طبق قوانین نمیتونیم کمکی بکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من قالب رو خریداری کردم و قراری مبنی بر اینکه نتوانم توی قالب تغییرات ایجاد کنم عقد نشده است. هم ارتباط هم با ایشان مشکل است و هم ترجیح میدهم خودم زیر و بم کار را پیدا کنم. اگر با نگاه ساده محل ایراد را هم بفرمایید کفایت میکند و خودم قادر به ایجاد تغییرات هستم.
با تشکر از پیگیری شما
دوست گرامی ! قالب شما مربوط به سایت جوملارت دات کام هست ! نه دات آی آر ! و شما با عضویت در کلاب جوملارت دات کام میتوانید این قالب را تهیه کنید و مشکلات را نیز در همانجا مطرح و پاسخ بگیرید !
سیاستهای سایتهای دیگر و فعالیتهای آنها به ما ارتباطی ندارد !
اما میتونیم راهنماییتون بکنیم !
در مدیریت مجموعه ها تصویر رو اگر انتخاب کرده باشید که میتونید تصویر رو از راست به چپ تبدیل کنید ! نه خود تماس و فقط مدیریت مجموعه تماسها !
اما اگر در خود تماس عکس رو مشخص فرمودید باید در پوشه html قالب بدنبال کامپوننت تماس باشید و سورس کد را مشاهده کنید و قسمتی که align : right هست رو تبدیل به left کنید ! این قسمت در داخل قالب نوشته شده و ... !
چون سورس اصلی قالب بصورت عمومی موجود نیست نمیشه دقیقتر راهنمایی کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام در يكي از فاياهاي php تون يك serch بزنين واسه component-contact بعد اونجا يه تگ img هست align رو به left تغيير بدين، اختمال زياد تو index.php باشه، <br>