نیازمند کسی که بتونه یک پلاگین بنویسه و تغییراتی در ادیتور بده
با سلام ...
کسی میتونه برای من یک ادیتور بسازه ؟ یا یکی از این ادیتورهای موجود را تغییر چهره بده و مطابق چیزی که من می خوام بکنه ؟
این عکسشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته می خوام قسمت زیرش که برای آپلود عکس هست و یا انتخاب از پوشه برای هر یوزری شخصی باشه ...
در واقع در حال ایجاد سایتی هستم که افراد عضو بشن و بعد بتونند بیان مقاله در سایت قرار بدن ... ولی اولا می خوام مقاله ها از یک روند و اصول ثابتی موقع نوشته شدن پیروی کنند (یعنی مرحله به مرحله مقاله نوشته بشه ... همونطور که در عکس معلوم هست pagebreak به عنوان اصل ادیتور هست و در هر قسمت مطلب می نویسن ... مثلا مرحله اول مقدمه ... مرحله دوم آشنایی ...و...)
که البته خودم فکر میکنم تنها کاری که لازمه انجام بشه اینه که چیدمان ادیتور تغییر کنه و پیج بریک به حالت توی عکس در بیاد ؟ ؟
همچنین می خوام هر یوزر موقع اضافه کردن مقاله بتونه عکس از کامپیوتر خودش به سایت اضافه کنه و یا از عکس هایی که خودش قبلا آپلود کرده استفاده کنه ... ولی در زیر ادیتور بتونه اون عکس ها را ببینه و با کلیک روشون اون ها رو به مقاله اضافه کنه . --- البته من کلا برای این سایت از کامیونیتی بیلدر استفاده کردم حالا نمیدونم خود این کامیونیتی این قابلیت را داره یا نه
لطفا کسانی که میتونند انجام بدن اعلام کنند و هزینه را هم برام پیغام خصوصی بدن .
با تشکر