سلام
با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم
یعنی شما می خواهید یه عده به یه کتگوری دسترسی داشته باشند و یه عده دیگه نداشته باشند ؟ اگر اینطوره در جوملا 1.6 شما برای ایجاد سطح دسترسی نیازی به دستکاری هیچ فایلی ندارید
خود جوملا امکانات مربوط به سطوح دسترسی روبراتون فراهم می کنه
اگر منظورتون چیز دیگه ای است به طور کامل بیان کنید
من میخواهم بتوانم در میان اطلاعات متعددی که نشان میدهد بر اساس شرایط ***** بگذارم . چنین چیزی را من پیدا نکردم
ببخشید منظورم ***** بود . برخی از اطلاعات را گزینشی نمایش دهم
نمیفهمم چرا سایت کلمه filter وقتی فارسی تایپ میشود را تبدیل به چند ستاره میکند
لطفا دقیقا و با مثال توضیح بدید
مثلا فرض کنید که من میخواهم ساختاری از استان ، شهر و سپس انواع مشاغل داشته باشم . اگر بخواهم با روال عادی جوملا کار کنم نمیشود چون برای هر شهر باید دوباره تعداد زیادی کتگوری و منو باز کنم . ولی با دستکاری در فایل میتوان با یک پنجره ساده انتخاب را انجام داد
شاید شما پیشنهاد دیگر داشته باشد
به نظرم شما باید برای هر شهر یه مطلب ایجاد کنید و برای هر شغل یه برچسب یا برعکس این برای هر شغل یه مطلب ایجاد کنید و برای هر شهر یه برچسب
برای ایجاد برچسب هم می تونید از کامپوننت های تگ استفاده کنید
اما کسی نمیداند که با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم یا به عبارت دیگر کدام فایل ان را کنترل میکند ؟
اینکار شما به اصطلاح هک جوملا است و جوملا اصولا طوری طراحی شده که برای اجام امور مختلف نیازی به دستکاری فایلها نداشته باشه و همه کارهای اضافی با نصب افزونه ها انجام بشه
با توجه به چیزی که شما گفتید این کاری که به گفتم یکی از بهترین کارها است گرچه انتظار داشتم کامل تر از این توضیح بدید تا بهتر متوجه بشم که چی می خواهید
اگر اشتباه نكنم شما مي خواهيد بي نهايت مجموعه و زير مجموعه ايجاد كنيد. اين كار درحالت عادي امكان پذير نيست. كامپوننتي بود كه با تغيير در ساختار جوملا بينهايت ديتابيس ايجاد مي كرد. براي اين كار هم نسخه ي خاصي از جوملا را مي خواست . مثلاً نسخه 1.5.20 با جوملاي 1.5.20 سازگاربود.(اين كامپوننت به خاطر مشكلاتي كلاً از انتشار باز موند) اما براي اين كار مي تونيد از Content Managment ها استفاده كنيد و با استفاده از اونها مجموعه و زير مجموعه هاي خودتون رو بسازيد.K2 از جمله ي اين كامپوننت هاي كه كاملاً ساده و راحت هستش.
موفق باشيد
سوال من ساده است و فکر میکنم جواب ان فقط یک آدرس فایل باشد !!
شما توضيحات كاملي ارائه نداديد.دقيق بگوييد كه چه چيزي مد نظرتان است. موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sasan64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sasan64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز فایلی برای دسترسی مستقیم در پایگاه درداه مختص Category / Blog که شما می فرمایید وجود نداره به عبارت بهتر در ساختار جوملا دسترسی مستقیم به تقریبا هیچ چیزی پیشبینی نشده وشما برای دسترسی به هر چیزی باید از API ها استفاده کنید که اینکار نیاز به توانایی برنامه نویسی شما دارهنقل قول:
برای همین ما می خواهیم بدونیم شما دقیقا قصد انجام چکاری رو داریئد تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم
کاری روکه می خواهید انجام بدید با مثال - واضح - دقیق - و مرحله به مرحله بفرمایید چون اگر ما متوجه شده بودیم جواب شما رو می دادیم
با تشکر از پاسخ ها من میخواهم به شکلی Category/Blog را به قول شما هک کنم که تمام data را که دارد (و معمولا با کلیک یک منو متصل است ) را نشان ندهد بلکه بر اساس Select Box که همواره در بالای صفحه وجود دارد گزینش کند ولی جوملا اساسا Select Box را مد نظر قرار نمیدهد و من مجبورم در فایل اصلی دستکاری کنم . این آدرس تا حدی به من کمک کرده ولی نه تا آخرین مرحله . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در واقع مي خوايد چند مجموعه با هم نمايش داده بشه و شما بتونيد با انتخاب چك باكس هر مجموعه اي كه خواستيد نمايش داده بشه؟
منوی مورد نظرتون رو بسازید ولی برای نمایش اون از selectbox استفاده کنید
نمونه هایی از این نوع ماژول رو می تونید اینجا پیدا کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تمام آنها را امتحان کرده ام ولی جواب نمیدهند چرا که هر کدام را که سلکت (select) میکنی دیگر در نظر نمیگیرند که تو از طریق چه منویی به این صفحه آمده ای و دوباره تو را به جای اول برمیگردانند . من میخواهم به شکلی به سیستم بخورانم که از طریق چه منویی به اینجا رسیده است . فکر میکنم تنها راه هک کردن است
دقيقاً برعكس گفته هايتان است. چراكه شما وقتي منوي بخش را انتخاب مي كنيد ديگري بصورت خودكار مجموعه هاي آن بخش را نمايش مي دهد و پس از انتخاب مجموعه در سومي مطالب مجموعه را نمايش مي دهد
شما دارد راجع به روال عادی جوملا صحبت میکنید ولی اگر از select box استفاده شود دیگر آنچه شما گفتید صادق نیست
شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ماژول را ببينيد
دمو هم Joomina.ir
فرض کنید که شما میخواهید یک راهنمای شهری درست کنید شامل اطلاعات سینما ها ، بانکها ، فروشگاهها ، غیره شهر های مختلف !! چگونه میتوانید ان را با روال عادی بخش / مجموعه (category/Blog) انجام دهید بدون اینکه مجبور شوید تعداد وحشتناک زیادی مجموعه درست کنید من ماژول معرفی شده را هم امتحان کرده ام برای من جواب نداد . اگر شما بتوانید کاری کنید که در باکس اول استان ، باکس دوم شهر و باکس سوم نه یک داده خاص بلکه مثلا کلمه سینما یا بانک باشد دقیقا جواب را پیدا کرده اید. من که نتوانستم ! من حتی سومین باکس را هم حذف کردم و خواستم به سیستم بگویم که اگر کاربر منو سینما را انتخاب کرد ، ان موقع به وی دو تا باکس را نشان دهد تا بتواند استان و شهر را انتخاب کند ، نشود زیر (category/Blog) ناتوان است و به نظر من باید هک شود
منظور شما كامل متوجه شدم. به اين صورت كه فرموديد نياز به دانش برنامه نويسي داره. ولي من به شما Tag رو پيشنهاد مي كنم. به اين صورت كه ابتدا استان بعد شهر بعد تگ هاي مربوط به آن شهر. البته كمي پيچيده ست ولي خب جوابگوي كار شماست. با اين كار نيازي نيست شما براي هر استان يا شهر مواردي مثل سينما پارك يا ... را بنويسيد.
دوست عزیز sasan64 به اولین پاسخی که به شما داده شده توجه بفرمایید
همون طورکه من و همین طور دوست عزیزمون miladsafa گفتند با تگ می تونید کارتون رو انجام بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما به هر حال باید برای هر بانک یا فروشگاه یا ... یه مطلب بنویسید
شما همین طور باید برای هر شهر یه مجموعه بسازید وهمین طور برای هر استان که تا اینجا تعداد مطالب ومجموعه ها نامعقول نیست.
حالا از این به بعد چه چیزی نیاز دارید؟
هم چنین می تونید از تگ استفاده کنید
به این منظور برای هر شهر یه تگ و برای هر استان هم یه تگ وبرای هر نوع سازمان مثلا فروشگاه هم یه تگ می سازید به این ترتیب شخص با انتخای مثلا تگ شیراز وهمین طور تگ فروشگاه به تمام فروشگاه های شیراز دسترسی خواهد داشت
ممنون از راهنماییها من قبلا تگ را امتحان کردم موفق نشدم کاری کنم که کاربرها بتوانند به شکل آسانی در بین منو و تگها مانور بدهند . چطور میتوان این تگ ها را در باکس برای انتخاب گذاشت. پیشنهاد شما چیست .