سلام.بنده کاربر جدید هستم.چگونه می شود کد های قالب را قالب ها گذاشت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بنده کاربر جدید هستم.چگونه می شود کد های قالب را قالب ها گذاشت
سلام
لطفا سوال خود را واضحتر مطرح نمایید
موفق باشید
بنده قالبی را دانلود کردم حالا چه جوری می تونم در بخش قالب ها بزارم.لطفا توضیح کامل و ساده بدهید...با تشکر
سلام
نوید جان گقتند کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tashayo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب رو روی چه سیستمی قصد دارید نصب کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال شما در بخش متفرقه پرسیده شده
لطفا سوال را با توجه به موضوع انجمن مطرح کنید.
در پناه حق
درکجا باید سوالم را مطرح کنم
از چه نسخه ی و چه سيستمی استفاده می كنيد؟اين انجمن از smf و جوملا پشتيبانی می كنه.
سیستمی که از ان استفاده می کنم جوملاست که زیاد اطلاع کافی در کار با ان ندارم
سلام
مدیریت جوملا > افزونه ها > نصب و حذف (جوملا 1.5) - مدیریت افزونه ها (جوملا 1.6) > آپلود بسته نصبی
قالب مورد نظر را نصب کنید. سپس به مدیریت قالب ها رفته و قالب رو پیش فرض کنید.
در پناه حق
دوست عزیز.بنده از جوملا1.6.5 استفاده می کنم
مراحل برای همه ی نسخه ها به يك شكل است و 1.6 با 1.6.5 در نصب افزونه فرقی نمیكندنقل قول:
نوشته اصلی توسط tashayo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پست قبلی پاسخ داده شده . بررسی بفرمایید
در پناه حق
الان بنده باید چیکار کنم
قبل از انجام كاری پيشنهاد می كنم كتاب جوملا 1.5 رو مطالعه كنيد تا پيش زمينه شروع با جوملا رو داشته باشيد. بعد شروع به نصب جوملای 1.6 كنيدو موفق باشيدنقل قول:
اخه الان جوملا1.6.5 برای من نصب است
قبل از انجام كاری شما بايد آموزشهای لازم در زمينه طراحی سايت با جوملا روداشته باشيد. بدون داشتن زمينه كافی نمی تونيد سايت طراحی كنيد. جوملا فقط يك نصب ساده نيست. نياز به آموزش داره. مطلعه بفرماييد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز.من از جوملای 1.6.5 استفاده می کنم.کتابی هست این مدل را توضیح دهد...اخه من کتاب 1.5 را دانلود کردم...هیچی سر در نیاوردم..ایا می شود جوملایم را از 1.6.5 به 1.5 تغییر داد
ببينيد، جوملای 1.6 تغييری در ساختمان اصلی خودش نداده و فقط يكسری امكانات اضافه كرده. در خوندن اون كتاب بيشتر تلاش كنيد. من نمی دونم چه نكته ر مبهمی در اون كتاب بوده كه شما نتونستيد از اون كتاب چيزی برداشت كنيد. به بخش مستندات يا همون ويكی جوملای فارسی بريد شايد بتونه كمكی بهتون بكنه.
فرقی بین جوملای1.6.5 با1.5 دارد
سلام
سوال شما ارتباطی با موضوع این تاپیک ندارد . ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمایید)
لطفا در انجمن ، ویکی و سایت جوملا فارسی جستجو کنید بسیار از سوالاتی که ممکن است داشته باشید پاسخ داده شده است.
همانطور که میلاد عزیز گفتند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
ایا کتاب جوملای 1.6.5 هم داریم
به زبان فارسی نيست.نقل قول:
اگردنبال منابع فارسی می گرديد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد.
فكرنكنم با وجود اومدن جوملا 1.7 كسی برای جوملا 1.6 كتاب منتشر كنه. هنوز خيلی ها از همون جوملای 1.5 دارند استفاده می كنند و منتظر جوملای 1.8 هستند. اگر تخصصی نداريد در جوملا با جوملا نسخه ی 1.5 شروع كنيد.
موفق باشيد