سلام.کسی هست که کتاب راهنمایی استفاده از جوملای 1.6.5 را داشته باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.کسی هست که کتاب راهنمایی استفاده از جوملای 1.6.5 را داشته باشد
سلام. دوست عزيز در تاپيكی ديگر به سؤال شما جواب داده شد. فكر نمی كنم لازم باشه دوباره اين سؤال رو مطرح كنيد. پيرو تاپيك:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. البته اون تاپيك هم در دسته بندی مناسبی نپرسيده بوديد.
اخه شما جوملای 1.5 را پیشنهاد داده اید.بنده کتاب راهنمای استفاده از جوملای 1.6.5 رامی خواستم
شما هم پاسخ من رو كامل نخوندی. عرض كردم تنها منبع فارسی جوملای فارسی در زمينهی جوملای 1.6 همين مورد بود. اصلاً كتابیدر اين زمينه برای پارسی زبان ها نيومده
دوست عزیز.شما هم حق بدین .بنده کاربری هستم که تازه وارد جوملا شدم و زیاد اگاهی از ان ندارم..ایا راهنمایی است که کار با جوملای 1.6.5 را توضیح داده باشه....اخه بیشتر بحث من سر قالب است که دانلود کردم حالا نمی دونم چطور بزارم داخل قالب ها.اون کتاب راهنمایی استفاده1.5 را هم خوندم کلا کلماتی به کار برده بود داخل جوملای 1.6.5 اصلا نبود...تو رو خدا راهنمایی کنید
بهتربود يك جستجو در انجمن می كرديد و می ديد كه چه نسخه ای از جوملا بهتر است. جوملا 1.5 افزونه های بيشتری داره. قبلاً هم عرض كردم. تنها منبع آموزش پارسی جوملا 1.6 ويكی جوملاست. اگر جوابتون رو نتونستيد از اونجا پيدا كنيد بهتره با همون جوملا 1.5 كار كنيد. موفق باشيد
اخه زمانی که میزبانی فضا را خریدم ان شرکت برایم جوملای 1.6.5 به خاطر جدید بودنش نصب کرد
سلام
جدید یا قدیمی بودن زیاد ملاک نیست!
ملاک خواسته هایی است که شما از سایتتون دارید ، کتابی تا به حال شخصاً برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ندیدم ، اما اگر با نسخه 1.5 آشنا باشید ، به راحتی می تونید از نسخه 1.6 استفاده کنید.
قالب رو هم می تونید از قسمت مدیریت افزونه ها یا Extension Manager نصب کتید.
پیشنهاد می کنم خودتون نصب جوملا رو با استفاده از آموزش های موجود در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کنید.
سلام
با نظر آقای miladsafa موافقم اما جوملا 1.6 زیاد هم بد نیست و افزونه ها هم تغریبا به اندازه ی 1.5 قوی شده شما باید ببینید کارتون چیه.در ضمن کتاب انگلیسی هم برا 1.6 هست که زیاد سخت نیست.
بیشتر گذاشتن مطلب کارم هست.جوملایی می خواهم که کار با ان ساده باشد.الان جوملای 1.5.21 با 1.5.23 چه فرقی دارد.میشه لینک جوملایی که برایم مناسب است بگذارید تا من دانلود کنم
دوست عزیز سلام
به جوملا خوش آمدید
بهترین جوملا حال حاضر 1.5.23 است به دلایل زیاد
ولی بهتره شما که تازه میخوای شروع کنی با همان 1.6.5 که نصب داری شروع کنی یا اینکه 1.7 نصب کنی تا در اینده نه چندان دور نیاز به مهاجرت نداشته باشی
اما فعلا برای اینکه کار با جوملا را یاد بگیرید در شاخه ای که جوملا ات نصب شده یه شاخه با اسم test بساز و جوملا 1.5.23 رو نصب کن تا مهارتت بالا بره و در ضمن بتونی تفاوتهای جوملا 1.5 و 1.6 رو بشناسید و سپس انتخاب کنید
موفق باشید
سلام مجدد. جوملا در نسخه های 1.5 و 1.6 تفاوتی در ساختمان اصلی نداده.(بار چندمه كه اينو ميگم) تفاوت در 1.5 در 23 نگارش امنيتی منتشر شده. يعنی اون 23 نسخه هيچ تغييری در ساختار كلی نداده و فقط كتابخانه ها تغيير كرده و چند تغيير ديگر كه محسوس نيست و كاربران كمتر متوجه اين تغييرات می شوند. همين طور اين 5 نسخه ی منتشر شده از 1.6 تغييرات ريزی در كارایی داره كه قابل تشخيص توسط افراد عادی نيست.اون چيزی كه تغييرات رو محسوس كرده پرش جوملا از 1.5 به 1.6 بوده. بازهم اون تغييرات اونقدر نبوده كه كاربران مجبور باشند آموزش های مجدد ببينند. اگر مبتدی هستيد و اطلاع دقيقی از جوملا نداريد و محيط جوملا براتون گنگه پيشنهاد ميكنم از مديريت محتواهای ساده تر مثل ورودپرس رو انتخاب كنيد.البته اين نظر شخصی من هستش و انتخاب باشماست، چرا كه در دوتاپيك هم من و دوستان چندين بار شما رو راهنمایی كرديم برای آموزش ولی گويا شما هيچكدام رو مطالعه نكرديد و بدون توجه به جواب درخواست راهنمایی كرديد