-
خطا در نصب قالب های جدید
با سلام من زمانی که می خواهم قالب های جدید مثل cloudyرا نصب کنم خطامیدهد.البته برای قالبهای دیگر هم این خطا را می دهد * JFTP::store: Bad response * اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل و مینویسد که نمی تواند فایل نصبی را بیابد با تشکراز شما لطفا من راراهنمایی کنید
-
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
سلام
من مراحلي كه گفته بوديد را انجام دادم و فايل configuration.php را در كنترل پنل تغيير دادم ولي باز هم پيغام مي دهد كه نمي تواند اين فايل را تغيير دهد. و قابل نوشتن نيست.
لطفا راهنمايي بفرماييد
-
سلام
ما تنظيمات گفته شده را انجام داديم ولي هر چيزي كه مي خواهيم ذخيره كنيم خطا مي دهد
امكان دارد كه ما مشخصات سايتمان را بدهيم و شما مشكل ما را حل بفرماييد
با تشكر
-
دروود
از چه پنل هاستینگ استفاده میکنید ؟!
احتمالاَ درست ست نکردید ! و مشکل پا بر جا هست !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
منظورتون چيه كه كنترل پنل هاستينگ چيه ؟الان هم configuration.phpروي 777تظيم شده ولي در مديريت جوملا باز هم خطا مي دهدو اجازه ذخيره شدن هيچ چيز را نمي دهد
-
منظورتون چيه كه كنترل پنل هاستينگ چيه ؟الان هم configuration.phpروي 777تظيم شده ولي در مديريت جوملا باز هم خطا مي دهدو اجازه ذخيره شدن هيچ چيز را نمي دهد
-
سلام
منظور مرصاد عزیز اینه که کنترل پانل هاست شما Cpanel , plesk directadmin کدامیک از اینهاست؟
در پناه حق
-
يكي از همكاران شما(نويد) براي ما جوملا را روي هاست ما نصب كردند و مشكلي هم نداشت و لي به صورت خود به خود اين مشكل را پيدا كرد و ديگه هيچ كاري نمي توانيم روي سايت انجام دهيم و اين خطا را مي دهد
"خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند!"
در صورتي كه ما در كنترل پنل همه تغييرات گغته شده را انجام داديم
امكان دارد ما مشخصات سايتمان را بدهيم و شما مشكل ما را حل كنيد
با تشكر
-
-
سلام
دلیل این مشکل رو با نوید عزیز من متوجه نشدم.
نوید جان استاد ما هستند و در این امور اشراف کامل دارند. این مشکلات ممکن است به دلایل مختلفی پیش بیاد که ربطی به نوید عزیز نداره و یا هر شخص دیگه ای که جوملا رو نصب کردند.
با جناب فیروزمندان لطف تماس بگیرید انشاالله مشکل شما حل بشه
در پناه حق