سلام از دوستان کسی می تواند کمک کند مشکل های پیش آمده در تصویر از کجا ناشی می شود...
عکس ها رو نتونستم بزارم چهطوری عکس رو باید بزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از دوستان کسی می تواند کمک کند مشکل های پیش آمده در تصویر از کجا ناشی می شود...
عکس ها رو نتونستم بزارم چهطوری عکس رو باید بزارم
تصويرتون رو در يكی از سايت های زير آپلود كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ایرانپالس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
uploadtak.com
up98.org
up.iranblog.com
بعد لينك تصوبر رو قرار بديد
موفق باشيد
دوستان اینهم مشکل بنده که آیکن های ارسال پاسخ باز نمی شود و هم اینکه در موقع ثبت نام کد تصویر را وارد کنید نمایش داده نمی شود و باعث می شود رباط ها در سایت ثبت نام کنند.ممنون می شوم کمک کنید.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا کسی نبود تو این انجمن به این بزرگی که به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:g:
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ایرانپالس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز از ارسال اسپم خودداری كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در لوكال تست كرديد يا سرور؟
با يك مرورگر ديگه تست كنيد ببينيد مشكل وجود داره يا نه
موفق باشيد
سلام آقا با هر مرورگری امتحان کردم باز نکرد؟ یه مربع سفیدمیاد داخلش ضربدر قرمز رنگ
با قالب پيش فرض smf تست كنيد ببينيد اين مشكل رو داره يا نهنقل قول:
موفق باشيد
آقا با اون هم این مشکل رو داره فرقی نیم کنه؟
شماتغييراتی در شكلك های انجمن داديد؟نقل قول:
تغييراتی مثل تغيير نام يا جابه جایی شكلك ها
موفق باشيد
نخیر هیچ تغییری ندادم؟؟؟
لینک سایت + یوزرنیم و پسورد را ارسال کنید بررسی میکنم
یا علی
سلام به همه دوستان آقا انقدر به ما کمک نکردن تا خودمون تونستیم مشکل رو بفهمیم که از کجا آب میخوره
گفتم اینجا بگم تا اگه دوستان به این مشکل برخوردنند حل کنند
اطلاعات مربوط به آیکن ها و هم کد تصویر رو بازکنید مربوط به پوشه زیر هست
/Smileys/tino
که در هاست بنده
smileys/tino/tino
که این گونه بود و من یکی از پوشه ها را حذف کردم و کلیه عکس ها ره مستقیم به آدرس /Smileys/tino انتقال دادم
دوست عزيز پاسخ دادهيم كه.نقل قول:
شما پيگيری نكرديد.نقل قول:
لینک سایت + یوزرنیم و پسورد را ارسال کنید بررسی میکنم
موفق باشيد
دوست عزیز تر بنده پیغام فرستادم دوبار خبری نشد به هر حال خیلی ممنون از شما مهم اینه که مشکل ما حل شد.