با عرض سلام خدمت دوستان ميخواستم مطالبي را در يك صفحه مثل سايت زير قرار بدم . چه طوري ميتونم اين كارو انجام بدم ؟ ممنون ميشم دوستان كمك كنند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام خدمت دوستان ميخواستم مطالبي را در يك صفحه مثل سايت زير قرار بدم . چه طوري ميتونم اين كارو انجام بدم ؟ ممنون ميشم دوستان كمك كنند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، براي نمايش مطالب دو صورت وجود دارد :
1-بلاگي
2-جدول
اين حالت بصورت جدولي مي باشد.
درود خوب دوست عزيز چه طوري بايد مطالب را به صورت جدولي و در يك صفحه ايجاد كنم ؟ ممنون ميشم كامل توضيح بدين
به تصوير زير دقت كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما با مراجعه به منوي منوها و انتخاب منوي مورد نظر بروي آيكون جديد كليك كنيد در اينصورت تصوير بالا را مشاهده خواهيد كرد.حالا بايد روي لينك مطلب كليك كنيد بعد از باز شدن گزينه هاي بايد از آيتم هايي كه به صورت قرمز رنگ مشخص شده است يكي را بر حسب نيازتان انتخاب كنيد تا مطالبتان بصورت ليست نمايش داده بشه.
براي گرفتن اطلاعات بيشتر ميتونيد از كتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بخش سوم كتاب استفاده كنيد.
موفق باشي دوست عزيز
درود تشكر دوست عزيز كه توضيح تون كامل بود اما من يك مشكلي دارم من يك صفحه ايجاد كردم بخش و مجموعه را دسته بندي نشده انتخاب كردم . الان ميام اون 2 گزينه اي كه شما فرموديد را انتخاب ميكنم مجموعه يا بخش را ميخواد . الان بايد چي كار كنم ؟ ممنون ميشم دوستان كامل و واضح توضيح دهيد ممنون ميشم
دوستان من كتاب را هم مطالعه كردم اما متاسفانه نتونستم اين مشكل را حل كنم . از دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
درود
شرمنده دوستان كسي نمي تونه به من كمك كنه ؟ كارم گيره
ممنون
دوست عزيز از ارسال اسپم خودداری كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مواردی كه بدون مجموعه و بخش هستند بصورت بلاگی يا جدولی نمايش داده نميشن.
موارد بدونمجموعه فقط برای نوشتن مطالب خاص استفاده ميشه.
مثلاً بخواييد قوانين سايتتون رو بنويسيد
يك مجموعه و بخش به نام دسته بندی نشده بسازيد كه مشكلتون حل بشه
درود . دوستان خواهشا كمك كنيد . تشكر دوستان . بنده تمامي كارهايي كه شما دوستان فرموديد را انجام دادم . يك صفحه ايجاد نمودم . سپس در قسمتس منو ها نيز يك صفحه ايجاد كردم (با همان نام ) سپس نمايش تمام ليست مجموعه را انتخاب كردم . يك مجموعه و يك بخش با نام دسته بندي نشده هم ايجاد نمودم . الان ميخوام مطلب بذارم كه در يك صفحه چند تا مطلب به صورت جدولي مثل سايت زير بشه نمي دونم بايد چيكار كنم . لطفا يكي از دوستان عزيز جامع و كامل يك بار براي بنده توضيح دهد كه مشكل بنده حل شود . شرمنده اين قسمت را واقعا مشكل دارم . دوستان خواهشا كمك كنيد
درود . دوستان خواهشا كمك كنيد . تشكر دوستان . بنده تمامي كارهايي كه شما دوستان فرموديد را انجام دادم . يك صفحه ايجاد نمودم . سپس در قسمتس منو ها نيز يك صفحه ايجاد كردم (با همان نام ) سپس نمايش تمام ليست مجموعه را انتخاب كردم . يك مجموعه و يك بخش با نام دسته بندي نشده هم ايجاد نمودم . الان ميخوام مطلب بذارم كه در يك صفحه چند تا مطلب به صورت جدولي مثل سايت زير بشه نمي دونم بايد چيكار كنم . لطفا يكي از دوستان عزيز جامع و كامل يك بار براي بنده توضيح دهد كه مشكل بنده حل شود . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شرمنده اين قسمت را واقعا مشكل دارم . دوستان خواهشا كمك كنيد
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما نمايش رو رو حالت بلاگ بايد قرار بديد.
كدوم گزينه رو تو منو به مطلب اختصاص می ديد؟
اين مورد خيلی واضحه و تمامآ تو كتاب راهنما توضيح داده شده
موفق باشيد
درود . دوستان عزيز شرمنده اما اينطوري كه شما ميگين من دارم هر روز گيج تر هم ميشم . كتاب را هم مطالعه كرده اما متاسفانه چيز زيادي متوجه نشدم . از يكي از دوستان و استادان خواهش ميكنم از اول اين مسئله را برام توضيح بده . تا مشكل بنده هم حل شود. دوستان جبران ميكنم فقط يكي برام از اول توضيح بده . هر كاري كردم نتونستم مثل سايتي كه گفتم انجام بدم . ممنون ميشم دوستان كمك كنند
درود
دوستان من هر كاري بلد بودم كردم . كتاب هم چندين بار مطالعه كردم اما شرمنده نتونستم . از دوستان كسي نمي تونه مشكل بنده را حل كنه ؟؟
با تشكر
دوست عزيز اون كتاب با عكس براتون توضيح داده.نقل قول:
اين عكس رو ببينيد
همه چيز واضحه و نياز به گفتن نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]