سلام
من در تاپیک قبلی با راهنمایی شما عزیزان تونستم جوملا رو نصب کنم.
حالا سوالاتم وارد مرحله جدیدی شدن.
چطور میتونم قالب هایی مثل قالب مثلا سایت های موسیقی یا دانلود داشته باشم و از کجا باید پیدا کنم ؟
مرسی که راهنماییم میکنید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من در تاپیک قبلی با راهنمایی شما عزیزان تونستم جوملا رو نصب کنم.
حالا سوالاتم وارد مرحله جدیدی شدن.
چطور میتونم قالب هایی مثل قالب مثلا سایت های موسیقی یا دانلود داشته باشم و از کجا باید پیدا کنم ؟
مرسی که راهنماییم میکنید ...
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan-yeganeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه ی جوملاتون رو ذكر نكرديد. ازچه نسخه ای استفاده می كنيد؟
از اين سايت و سايت های مشابه ديگر می تونيد يك قالب انتخاب كنيد و چينش اونها رو فارسی كنيد
joomla24.com
موفق باشيد
نسخه 1.7 جوملا
من رفتم به این سایت ، این سایت قالب های انگلیسی میده من باید چطوری تبدیلش کنم به فارسی ؟
در ضمن چطوری باید قالب جدیدی که از اینترنت میگیرم بزارم روی سایتم ؟؟
سلام
نیاز هست کلاً فایلهای css قالبتون رو برای زبان فارسی بهینه کنید.
مواردی از قبیل text align - float - direction و موارد دیگری که قالب رو با اونها میتونید راست به چپ کنید.
به این منظور باید دانش html , css داشته باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یعنی هیچ قالب فارسی وجود نداره واسه منی که از html و css دانشی ندارم به راحتی بزارم رو سایتم ؟؟
شما از همون سايت ها يك قالب انتخاب كنيد(بيشتر نشه) برام پيام خصوصی كنيد تا براتون راستچين كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan-yeganeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
لینک دانلود قالب رو بهتون بفرستم یا یه چیز دیگه ... ؟؟؟
من الان چن تا قالب فارسی شده جوملا پیدا کردم .
میشه راهنماییم کنید که باید مرحله به مرحله برای اینکه این قالب فارسی رو بزارم رو سایتم چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟
به مديريت جوملاتون بريدنقل قول:
از منوی بالا بخش افزونه ها>مديريت افزونه ها رو بزنيد
در بخش بارگذاری فايل بسته نصبی قالبتون رو آپلود كنيد
از همون منوی بالا افزونه ها>مديريت قالب ها رو بزنيد
قالبتون رو پيدا كنيد و تيك كنار اسمش رو بزنيد
روی گزينه پيش فرض كليك كنيد
موفق باشيد
کافیست قالب رو در سایت از نصب کننده خودکار نصب کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من قالب رو طبق دستورالعمل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کردم آخه نتونستم نصب خودکار رو پیدا کنم.
بعد اینکه نصب و بارگزاری تموم شد تیکش رو زدم و بعد دکمه پیش فرض رو زدم ولی الان وقتی آدرس سایتم رو میزنم صفحه سفید میاره .
البته اینم بگم که من فایل زیب رو نصب و بارگزاری کردم اخه وقتی از زیپ باز میشن دیگه نمیشه اونجا انتخابشون کرد واسه بارگزاری و نصب .
کمکم کنید ...
چه نسخه ای از جوملا رو استفاده میکنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من از نسخه 1.7 جوملا استفاده میکنم
منوی افزونه ها - مدیریت افزونه ها وارد شوید و قالب خود را نصب کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
باور کنید منم همین کار رو میکنم ولی بعد از نصب و زدن دکمه پیشفرض برای سایت ، وقتی نمایش سایت رو میزنم فقط فقط صفحه سفید نشوم میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم از صفحه من که به این روز افتاده
قالب پیشفرض نمایش داده میشه ؟ یا با قالب اصلی جوملا هم این مشکل رو دارید ؟
display error رو در سایتتون فعال کنید تا ارورها نمایش داده بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
پیشفرض برای قالب اصلی جولا مشکلی نداره و بدرستی باز میشه اما من چن تا قالب فارسی رو که خودم نصب کردم جواب نمیده اصلا.
display error کجاست ؟؟
قالبی که نصب میکنید رو از کجا تهیه کردید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
از دو سایت متفاوت گرفتم یکیش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یکیشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمکم کنید ...
اطلاعات جوملا رو ارسال کنید خصوصی بررسی میکنم !
اف تی پی لطفاً در جوملا ست باشه که اتلاف وقت نشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یک قالب در سایت شما نصب شد !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بدون هیچ مشکلی نصب شد !
احتمالاً قالبهایی که نصب میکردید برای نسخه 1.7 نبودند ! لطفاً با سایت تولید کننده قالبها تماس بگیرید و اطلاع دهید تا توضیحات تکمیلی را به شما ارسال نمایند.
مشکل از طرف هاست یا جوملا نبود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی جان اطلاعات رو واست ارسال کردما ...
یه نگاهی بنداز حاجی ...
مرسی ممنون
یه سوال دیگه داشتم ...
به نظر شما در حالت کلی جوملا بهتر هست یا پی اچ پی ، قالب های جوملا کلی روشون باید کار بشه در حالی که پی اچ پی اینطور نیست .میشه یکم توضیح بدید ....
به مشکل شما رسیدگی شد و جواب هم داده شده ! آیا باز هم مورد خاصی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه واضحتر بفرمایید؟نقل قول:
متوجه سوالتون نمیشم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
تا اونجایی که من میدونم در سیستم مدیریت محتوای پی اچ پی کار خیلی راحت تر هست به خصوص در بخش قالب ها.
مثلا سایت های زیادی هستند که بصورت رایگان قالب های بسیار زیبا و شیک برای پی اچ پی ارائه میدن.
ببنید لا من برای جوملا قالب موزیک میخواستم ولی با این شرایط سختی که امروز دیدم فکر نکنم تا چند ماه بتونم همچین سایتی راه اندازی کنم این در حالی هست که در پی اچ پی چنین نیست و خیلی راحت میشه قالب آماده دریافت کرد و از سایت خود لذت برد
باز هم سوال شما رو متوجه نشدم ! میشه واضح سوال خودتون رو بپرسید !؟
جوملا یک سیستم متن باز هست و با الحاقات رایگان بسیار @ قالبهای جوملا هم رایگان هستند و هم هزینه بردار ! بستگی به منتشر کننده قالب داره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دروود پیشنهاد میکنم یک بار کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام، جوملا بر پايه زبان پي اچ پي مي باشد و همان طور كه مهدي گفت يه برنامه متن باز و با انعطاف بسيار زياد مي باشد. تقريبا هركاري كه تصورش را مي كنيد مي توانيد انجام دهيد البته نياز به تجربه و دانش كافي داريد.نقل قول: