سلام
اقا من جوملامو به 1.7 ارتقا دادم اما الان سایت باز نمیشه.
soheiloo.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا من جوملامو به 1.7 ارتقا دادم اما الان سایت باز نمیشه.
soheiloo.ir
سلام
مراحل ارتقا رو بفرمایید چطور طی کردید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
به روشی که در اسناد شما بود . در قسمت مدیریت افزونه ها روی دکمه جستجوی بروز رسانی کلیک کردم. بروز رسانی 1.7 اومد. اتنخاب کردم و بروز رسانی رو کلیک کردم.
از 1.6 ارتقا دادید؟
آیا منوی مدیریت شما باز می شه
آیا با قالب دیگه ای باز می شه؟
جوملا 1.6.0 بود وفایل زبان جدید شما. مدیریت باز میشه اما قالب رو هم که عوض کردم باز نمیشه.
آدرس سایت رو لطفاً بفرمایید !
همچنین display error را در هاست و php.ini فعال و روشن کنید تا بهتر بتونیم بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ادرس سایت که soheiloo.ir
یکی از دوستان گفت 1.7.0 رادانلود کنم و جایگزین کنم. به نظر شما با این روش درست میشه؟
دروود
به سوالات خوب دقت کنید و خوب پاسخ دهید تا مشکل شما سریعتر برطرف بشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ادرس سایت soheiloo.ir
اون کارها رو هم کردم.
اقا ممنون من خودم تصمیم گرفتم از اول نصب کنم.
ببخشید مزاحم شدم
سلام مجدد
ببخشید دوباره مزاحم شدم.
من دوباره جوملا 1.6.0 رو نصب کردم سایت بالا اومد.
اما وقتی جوملا فارسی 1.7.0 شما را روی فایل ها extract کردم باز هم مشکل قبلی پیش اومد. سایت بالا نیومد.
چیکار کنم؟
اقا یادم رفت بگم. از 1.6.0 به 1.6.5 مشکلی نداره. ممکنه به خاطر سازگار نبودن قالب با 1.7 باشه
با سلام
دوستان از اونجایی که من تازه واردم نمیدونم که چطور سایتی که من ساختم رو در محیط آفلاین به عنوان یه کاربر ساده ببینم.
یعنی می خوام ببینم سایت چه جوری شد.از نظر شکل و قیافه.
آموزش آقای نوید زراعتی رو هم خوندم ولی متوجه نشدم:(.
لازم به ذکر که من از جوملا 1.7 استفاده می کنم.
با تشکر
مشخصات شامل نام کاربری و پسورد جوملا و هاست رو برتم خصوصی بفرستید تا بررسی کنم
ویرایش بعد از ارسال مطلب:
این جواب در پاسخ soheiloo است
کلا بی خیال شدم. می خواهم قالبو عوض کنم. ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط soheiloo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز بهتره برای وقت دیگران احترام قائل شویم ! به شخصه از این به بعد اسم شما در تاپیکی باشه وقتم رو تلف نمیکنم برای مطالعه تاپیک !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من قصد بی ادبی نداشتم ولی اینطوری خیلی طول می کشید و با توجه به اینکه هاستم اخراش بود و می خواستم حتما روی هاستم چک کنم مجبور شدم دوباره نصب کنم. تقصیر از من بوده و من عذر خواهی می کنم از همه عزیزان. با این وجود هنوز برام سواله که با توجه به اینکه قالب مربوط به 1.6.5 است و 1.7 روش extract کردم جواب نداد . ایا میشه 1.7 را روی قالبی که 1.7 نیست نصب کرد؟
سلام !
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید ! و به آنها احترام بگذارید !
در صورت بی توجهی جدیتر برخورد خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست