چطور میشه اندازه فونت رو ازبالای سایت حدف کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور میشه اندازه فونت رو ازبالای سایت حدف کرد ؟
سلام
از چه قالبی استفاده میکنید؟
آدرس سایتتون رو ذکر کنید.
از قالب beez
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چرا تو صفحه اول ستون ها به هم میریزن ؟
تنظیمات رو اینطور ست کردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بی زحمت جدول موقعیت های قالب رو هم اگر دارین بزارین که بهتر استفاده کنیم ، اینکه مثلا پایین وسط پوزیشن چنده و ...
دروود
مطالب رو به صورت 4-1-1-0 ست کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
برای تغییر اندازه فونت هم باید در قالب خودتون تغییر ایجاد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
کلا نوشته تغییر اندازه فونت رو از بالای هدر می خوام حذف کنم ، و تغییرات در تنظیمات کلی هم Save نمیشن ! Configuration.php روی 644 بود 777 هم کردم بازم نشد .
این 2 مورد رو کمک کنین ممنون میشم .
با 4-1-1-0 نشد .
دوست عزیز سوالات جداگانه رو در تاپیک دهای جداگانه مطرح کنید
جان من تو خودت بودی به این جوابی که نوشتی چی جواب می دادی ؟
برادر عزیز جواب مشکل رو بلد هستی بگو نیستی نگو ، مجبوری ... بنویسی ؟
" دوست عزیز سوالات جداگانه رو در تاپیک دهای جداگانه مطرح کنید" ، در تاپیک دهای جداگانه ؟ تاپیک ده ؟
بگزریم ، کسی بلده جواب بده ؟
نوشته تغییر اندازه فونت رو از بالای هدر می خوام حذف کنم ، و تغییرات در تنظیمات کلی هم Save نمیشن ! Configuration.php روی 644 بود 777 هم کردم بازم نشد .
جوملا کار های حرف ای عزیز کمک لطفا .
دوست عزيز، در اين انجمن هركس در حد توان و بعضاً دوستاني بيش ار حد توان خود وقت براي پاسخ دادن و كمك به ديگر كاربران ميگذارند، بدون كوچكترين چشم داشتي، شما دچار مشكل شده ايد و بايستي براي گرفتن پاسخ و حل مشكل خود صبور باشيد و مطمئن باشيد با اين ادبيات مشكل شما مرتفع نميشود.
مطمئن باشيد شما بهترين انجمن را براي رسيدن به جواب سوال هاي خود انتخاب كرده ايد به شرط صبوري و رعايت قوانين.
موفق باشيد
دروود
دوست عزیز جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دقت کنید به سوالات و پاسخ های که در انجمن مطرح میکنید
بهتر هست که قبل از ایجاد تاپیک یک بار قوانین رو مطالعه کنید
سعی کنید برخورد بهتری با دوستان و مدیران محترم داشته باشید در غیر این صورت طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد
لایه FTP رو ست کردید ؟!
اگر با پرمیشن 777 باز هم در تغییر ایجاد نمیشه مشکل از اونر فایل شما هست که باید به مدیر هاستینگ خودتون اطلاع بدید
سوال دیگه خودتون رو هم در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
بله ، ftp رو غیر غعال کردم حل شد مشکل ست نشدن تنظیمات کلی . اما همچنان روش حذف اندازه فونت رو یاد نگرفتم .
اما در مورد پست قبلی ، لا اقل جواب یکی شو بدن ، بعد بفرماین که در تاپیک جدا گانه ، این سایت برای راهنمایی و کمک به امثال من درست شده ، پس تا جواب سوالات رو مشخص نکردن ، یا سوالی در مورد مشکل ندارن ، نباید به این در و اون در بزنن و همچین جواب هایی به من و امثال من بدن . البته وظیفه کسی نیست که جواب بده .
از متانت شما در جوا گویی ممنونم .
سلام
دوست عزیز به شدت توصیه میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو با دقت مطالعه بفرمایید تا به مشکلی بر نخورید.
برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و از ارسال پست های تشکر آمیز بپرهیزید.
تنها انتظاری که ما از کاربران داریم ، رعایت قوانین هست! و اگر کاربران به این مورد بی توجه باشند ، نباید از ما هم انتظاری داشته باشند!
برای حذف گزینه تنظیم فونت از بالای قالبتون باید تغییراتی در index.php و css قالبتون ایجاد بشه و این نیاز مند دانش html و css به مقدار لازم هست.
موفق باشید.
بله ، لطفا یکم توضیح بدین .
سلام
دوستان تذكرها رو دادند و من ديگه چيزی نميگم
اندازه فونت رو از اين كلاس تغيير بديد:
h1#logo
fontsize:3.5em; رو به هر مقداری كه ميخواييد تغيير بديد
با اين كار اندازه كلمه AZARWEB ONLINE تغيير پيدا ميكنه.
البته اگه منظورتون همين كلمه باشه.
موفق باشيد
سلام
برای حذف تنظیم کننده اندازی فون از بالای صفحه فایل زیر رو با ++notepad باز کنید.
www\17\templates\beez_20\index.php
در خط 139 به دنبال کد زیر بگردید و اون رو حذف کنید:
کد:<div id="fontsize"></div>