قالب مدیریتم و همچنین قالب خود سایتم به طور همزمان دچار مشکل شدند.تا چند ساعت پیش همه چی عادی بود اما به طور ناگهانی همه چی بهم ریخت مخصوصا در قالب مدیریت که همه منو ها روی هم میفتند و بعدش هم کلا محو میشن.مشکل از کجاست؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
قالب مدیریتم و همچنین قالب خود سایتم به طور همزمان دچار مشکل شدند.تا چند ساعت پیش همه چی عادی بود اما به طور ناگهانی همه چی بهم ریخت مخصوصا در قالب مدیریت که همه منو ها روی هم میفتند و بعدش هم کلا محو میشن.مشکل از کجاست؟؟؟
سلام
با يه اسكرين شات نشون بديد
آخرين تغييرات محيط مديريت هم بفرماييد چی بوده
تغییری در مدیریت انجام گرفته
سلام
چه تغییری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein217 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به سوالاتی که از شما پرسیده می شه لطفا با دقت پاسخ بدید تا مشکل شما هر چه زودتر حل بشه/
در پناه حقنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغییری صورت نگرفته.اشتباه تایپ شد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يه جوملای ديگه رو مجدداً رو همين جوملا بريزيد و پوشه نصاب (installation )رو حذف كنيد
فقط پوشه رو آپلود کنم دیگه؟؟!!نیاز به نصب دوباره هست؟
فقط پوشه هارو آپلود كنيد جز اون موردی كه گفتم.(اون پوشه رو قبل از آپلود از بسته حذف كنيد)
نصب مجدد نميخواد
ممنون از کمکتون
دوستان کمک کنید.مشکلم حل نشده.خواهشا کمک کنید.هیچکاری نمیتونم کنم
سلام !
یکبار خلاصه کنید مشکلتون چیه !؟
آدرس سایت رو هم بفرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من سایتم قالبش اتفاقی بهم ریخت.قالب مدیریت هم بهم ریهت.نمیدونم چرا!!!همه ی چوشه های جوملا رو هم یه بار دیگه آپلود کردم اما درست نشد.عکسشو میتونین ببینید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب جدیدو که نصب میکنم با موفقیت نصب میشه اما چیزی در پوشه ی tmp غیر index نیست
در صورت تمایل اطلاعات هاست و جوملا را ارسال کنید بررسی میکنم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
کجا بنویسم؟؟؟اینجا که نمیشه!!!
پیغام خصوصی !!!
اطلاعاتی که ارسال فرمودید از هاست کار نمیکنه ! ظاهراً آدرس amol.com اصلاً وجود خارجی نداره !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
عزیزم amoleh.com نه amol.com!خواهشا بم کمک کن!
توروخدا یکی به دادم برسه!
سلام
لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید. قوانین انجمن رو رعایت کنید.
صبر کنید تا مهدی. عزیز مشکل شما رو بررسی کنند.
در پناه حق
دوست عزیز ! به اعصاب خودتون مسلط باشید ! آرامش خودتون رو حفظ کنید چون رعایت قوانین تنها انتظاری هست که ما از کاربران داریم !
سایت و مدیریت شما هیچ مشکلی ندارد ! مشکل از سیستم شما هست که نمیتونید منوها و قالب را درست مشاهده کنید !
کش مرورگر خود را خالی کنید. تا مشکلتون برطرف بشه !
از چه مرورگری استفاده میکنید !؟
همچنین رمز عبور هاست و جوملای خود را تغییر دهید ! هیچگونه مسئولیتی در آینده شامل حال تیم جوملا فارسی نخواهد بود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درسته.مشکل از مرورگر من بوده.مشکلم حل شده.ممنونم
سلام
من وقتي گزينه نصب و بارگذاري رو مي زنم اين error نمايش داده ميشه
- JFTP: :store: پاسخ بد
- هشدار: انتقال ناموفق فایل!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezajon4631 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ورودتون رو با انجمن جوملاي فارسي تبريك ميگم
دوست عزيز مبحث شما و سؤالتون هيچ ارتباطي با اين تاپيك پيدا نمي كنه
لطفاً قبل از شروع يكبار قوانين رو مطالعه بفرماييد تا بهتر بتونيم مشكلتون رو حل كنيم
در ضمن قبل از ارسال تاپيك يك جستجو داشته باشيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد