با سلام
من جوملا 1.7 انگلیسی نصب کردم و از سایت joomla.org پک زبان فارسی سایت joomlafarsi را دریافت کردم
حالا که می خواهم نصب کنم سیستم پیغام می دهد Unable to find install package
مشکل از کجاس ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من جوملا 1.7 انگلیسی نصب کردم و از سایت joomla.org پک زبان فارسی سایت joomlafarsi را دریافت کردم
حالا که می خواهم نصب کنم سیستم پیغام می دهد Unable to find install package
مشکل از کجاس ؟
ممنون
سلام
بررسی کنید پوشه installation در فایلهاتون هست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
خیر نیست
میشه لینک درستش را بدهید
ممنون
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
ممنون ولی من از همینجا دانلود کردم ولی فولدر installer توش نیست
و در هنگام نصب پیغام خطای بالا را می دهد
سلام
دوست عزیز طبق آموزش پیش برید مشکلی نخواهید داشت.
من همین الان تست کردم فایل مشکلی نداره. فایل رو از حالت فشرده خارج نکنید.
در پناه حق
آقا من هم همین کار را کرده ام ولی نصب نمیشه و فایل مورد دارد لطفاً فایل خودتون که مشکل ندارد را برایم Up کنید
ممنون
سلام
من هم برای تست از همون لینک دانلود کردم دوست عزیز. فایل دیگه ای ندارم.
ممکنه مشکل جوملا باشد ؟
البته آقای مهدی گفته بودن که داخلش باید فایل installer وجود داشته باشد که متاسفانه من نمی بینم و نیز من برای 1.7 را دانلود کرده ام نه 1.6 ممکنه مورد مال این باشه و لازم باشه برای 1.6 را دانلود کنم
1.6 هم دانلود کردم بازم همین پیغام را می دهد فکر کنم باید همینطور انگلیسی کار کنم
سلام
شما در نصب این افزونه مشکل دارید یا افزونه های دیگری هم هستند که در نصب اون مشکل دارید؟
افزودن زبان فارسی بسیار راحت در جوملا 1.6 و 1.7 انجام می شود.
فایلی که من تست کردم برای شما آپلود کردم دانلود کنید و طبق آموزش نصب کنید.(نکته : آموزش مربوط به جوملا 1.6 هست ولی برای جوملا 1.7 هم به همین صورت هست)
در پناه حق
دقیقاً همان فایل است که منم دانلود کرده ام
در خصوص سئوال هم من چون جوملا کامل با اطلاعات پیش فرض یک قالب نصب کرده ام و انگلیسی است می خواستم به این روش اونو فارسی کنم تا در محیط مدیریت آن راحت باشم و افزونه دیگری رو نصب نکرده ام تا تست کنم
سلام
بنده در ارسال دوم اشتباهاً پاسخ دادم ! فکر کردم شما در نصب جوملا مشکل دارید ! متأسفم.
بسته فارسی ساز را از آدرس زیر تهیه کنید و نصب کنید ! این فایلها بارها تست شده اند و مشکلی ندارند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نمی دونم مشکل برای چی هستش ولی من هم همین فایل را دانلود می کنم و بدون آنکه از حالت فشرده خارج کنم نصب می کنم و با پیغام مربوطه روبرو می شوم
این سایت هم شاید صدمین سایتی هستش که من با جوملا کار می کنم و برام عجیبه که چرا این خطا رو می دهد .
متاسفانه 1.7 مثل 1.5 نیست که راحت با کپی مشکلم حل بشه .
اگر راه دستی آن را می دانید ممنون می شم راهنمایی کنید
متشکرم
شما مستقیماً نمیتونید نسخه فارسی را نصب کنید !؟
از بسته های quick start استفاده میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام و درود
این مشکل رو من هم دارم
در حالت عادی بسته زبان به راحتی نصب می شود و کار میکند
اما با quick start کار نمی کند
لینک سایت با نام کاربری و پسور مدیر رو برام خصوصی ارسال کنید و مشکل رو هم در پیام خصوصی برام توضیح کامل بدهید
سلام دوستان
من پس از نصب زبان فارسی برای جوملا 1.7.2 در بالای صفحه خطای زیر را میدهد که خیلی طولانی هست و من فقط عنوان را مینویسم لطفا راهنمایی کنید ممنون
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 562
سلام
این یکی از مشکلات جوملاست که ما در نسخه فارسی 1.7.2 آنرا حل کرده ایم.
انشالله امروز این نسخه منتشر خواهد شد.
یا علی
سلام
من روی 1.7.2 به همین مشکل خوردم
دستی فایل ها را در پوشه langouage کپس کردم. هم در قسمت سایت هم در قسمت ادمین
اما در مدیر زبان ها کماکان بازم فقط زبان پیشفرض انگلیسی میاد
ضمنا من دارم روی یک نسخه کوئیک استارت 1.7.2 تست می کنم
مشکل چیه؟
چکار کنم که توی مدیر زبان ها نسخه فارسی رو بتونم ببینم؟
دروود
دوست عزیز در حال حاضر جوملا 1.7.4 فارسی هم منتشر شده و 1.7.5 در راه هست
جوملا 2.5 استیبل منتشر شده و 2.5.1 هم در راه هست !
ارتقا بدید به 1.7.4 مشکلی نخواهید داشت
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
خیلی ممنون مرصاد جان
البته بنا به دلایلی امکان و اجازه ارتقا ندارم. بازم اگر کسی راه حل برای همون نسخه 1.7.2 داشته باشه ممنونش میشم
سلام
برای نصب زبان فارسی روی جوملا 1.7 انگلیسی از لینک زیر استفاده کنید
این فایل مشکل iconv را حل نخواهد کرد. در صورت تمایل به حل اینگونه مشکلات باید از نسخه کامل جوملا فارسی استفاده کنید که در لینک زیر موجود است :
یا علی
با سلام من هر وقت می خوام زبان فارسی رانصب کنم فرقی نداره 1.7 2.5 این error را بلا صفحات سایت نشون می ده
Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with that of JDate::calendar() in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\www\j2\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 223
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\www\j2\libraries\joomla\string\string.php on line 730
Notice: iconv() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Detected an illegal character in input string in D:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\www\j2\libraries\joomla\string\string.php on line 730
پست قبل را مطالعه کنید !!!
اتفاقا من هم همون نسخه را نصب کردم راستی می شه قسمت خطا یابی easyphp را خاموش کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کار نشد نداره دوست عزیز !
میتونید اینکار رو بکنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوستان بنده هم مي خواستم با جوملا جديد کار کنم
ولي بانصب و انجام مراحل مختلف اما مشکل ديتابيس را دارم
از شما دوستان کمک مي خواهم.
اين پيام را مي يابم:Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mukhlesi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
سوال شما با سوال این تاپیک متفاوت هست سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید تا کمکتون کنیم!
شما اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد می کنید
درضمن آموزش نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست به طور کامل در امضای بنده هست!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا بنده بالينک شما ويديو لوکال را يافت ولي روي هاست ويديو شما من نتوانستم باز کنم
آقا مشکل بنده اين است که بنده در اين کار وارد نيستم باکمک آموزشي کتابها مي خوستم جوملا روي هاست درست کنم ولي نه شد روز به روز مشکل جديد پيش مي آيد
الان اين پيام مي آيد:
Warning: require_once(/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/qsindhco/public_html/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/qsindhco/public_html/index.php on line 21
سايت بنده هم اين است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همانطور که دوستومون گفتند سوال خود را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]