سلام
یه منو ساختم برای منوی بالا و توش چند ایتم گذاشتم ولی مثل منوی اصلی دکمه ای و تصویری اند .
چطور عناوین ساده و افقی کنار هم قرار دهم ؟
با تشکر از شما .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه منو ساختم برای منوی بالا و توش چند ایتم گذاشتم ولی مثل منوی اصلی دکمه ای و تصویری اند .
چطور عناوین ساده و افقی کنار هم قرار دهم ؟
با تشکر از شما .
سلام
فک کنم از پسوند کلاس ماژول منو هست که اینجور شده . از قسمت ماژول ها وارد همین منویی که ساختید بشید و کلاس ماژول منو را تغییر بدید یا حذف کنید وتغییرات رو مشاهده کنید .
اکثر قالب های جوملا 1.7 واسه منو کلاس خاصی داره .
واسه اینکه افقی بشه شما باید موقعیت های قالب رو نیگاه کنید و ماژول رو داخل یک موقعیت منو مث topmenu قرار دهید.
در صورتی که بازم نشد لطفا نام قالب و دمو قرار دهید ....
سلام
از کلاس topmenu هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.
با تشکر از توجه شما دوست گرامی
سلام
به پاسخ هاي دوستان دقت كنيد:
موفق باشيدنقل قول:
در صورتی که بازم نشد لطفا نام قالب و دمو قرار دهید ....
سلام بیشتر جواب سوال برام مهم بود نه نوع قالب ولی حالا که میفرمایید چشم. قالب تجاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مديريت قالب بريد و روي قالب مورد نظر كليك كنيد ببينيد پارامتری براي منو وجودداره يا نه
متوجه منظور شما نشدم ! لطفا بیشتر توضیح بفرمایید.
بعضی از قالب ها برای منوهاشون در پارامترهاي قالب مقاديري قرار ميدن كه كاربر بتونه موقعيت منو رو در مديريت قالب تعيين كنه.
به عنوان مثال قالبهاي راكت تم يا جوملآرت از اين دسته هستند
اين تغييرات در يك فايل به نام param.ini تعيين ميشه كه در واقع همون كانفيگ قالبتون هست وبايد 777 باشه تا بتونه تغييرات رو ذخيره كنه
شايد قالب شما هم همين جوري هست و اگر از فريم ورك استفاده كرده باشه قطعاً پارامتر داره
موفق باشيد
توی فایل پارامتر ها فقط همین تکه کد هست و بس ! sponsor_title1=ایران sponsor_title2=ورزشی sponsor_title3=اقتصادی sponsor_title4=اجتماعی sponsor_title5=جهان یا علی مدد...
از محيط مديريت قالبتون يه اسكرين شات بگيريد بذاريد
موفق باشيد
در پاسخ شماره 5 موجود است.
توجه بفرماييد:
از محيط مديريت
اين موارد محيط كاربری هستش
... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در بالای سایت یک موقعیت برای منو بالا هست که چون نشد هیچ ایتمی رو توش منتشر نکردم. سپاس...
اين تصوير محيط مديريت قالبتونه؟!
ببخشید نه هر چی خواستم پپست رو ویرایش کنم نشد .
سلام
خوب فرمودید از قالبه ، تو این سایت هم همین مشکل رو داریم
یادمه حتی تو مامبو هم همین مشکل وجود داشت.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
در لينكي كه داديد استانداردها براي منوهاي افقي سايت رعايت نشده. معمولا از ul و li براي عمودي كردن در css استفاده مي كنند.
هنوز تصويري از محيط مديريت نديدم
یادمه حتی تو مامبو هم همین مشکل وجود داشت.
اگر جوملا رو خام نصب کنم حتی در قالب پیشفرض هم نمیتونم منو بالا بسازم.
ممکنه زحمت بکشید یه نگاه بندازید ؟؟؟
سورس رو برام بفرستيد ببينم
ولي همون چيزي كه گفتم قطعاً رعايت نشده
موفق باشيد
سلام
یا علی مدد...نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين قالب با آرتيستر ساخته شده
شما در يك موقعيت دوتا ماژول قرار داديد؟
یکی هم که کردم هم باز همین جوری شد .
تازه خیلی از موقعیتها با وجود منتشر کردن مطلب باز خالی نمایش داده می شوند .
همیشه برای اینکه به نتیجه بهتر برسید بهرته که عکس یا لینک قرار بدید
دوستمون تصوير قرار دادندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mtwom2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اشكال از قالبه و با استاندارد ها مطابقت نداره
آرتيستر هنوز حرفي از جوملا 1.7 نزده و نسخه ي قالبهايي كه از اون منتشر ميشه همگي بتا و غير قابل اطمينان هست
زير منو دارد؟
نه .
کم کم دارم هیستریک میشم.:sad:
سورس رو که دادم خدمتتان الان تو چند موقعیت که داره حتی اگر چیزی بگذاریم باز نمایش نمیده !
در قالب کد LI تعریف کردم و کار گذاشتم ولی کار نداد.
از شما دوستان عزیز بابت پیگیرتان ممنونم