به نام خدا
سلام
من موقع ویرایش محتوا هیچ گزینه ایی رو نمیبینم که بخوام محتوا رو ویرایش کنم. تازه علاوه بر این متن ها هم بصورت علایم نشون داده میشه. ویرایشگر پیشفرض هم mostlyce است. SafeMode هم خاموشه.
بنظر شما مشکل کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
سلام
من موقع ویرایش محتوا هیچ گزینه ایی رو نمیبینم که بخوام محتوا رو ویرایش کنم. تازه علاوه بر این متن ها هم بصورت علایم نشون داده میشه. ویرایشگر پیشفرض هم mostlyce است. SafeMode هم خاموشه.
بنظر شما مشکل کجاست؟
کسی میتونه کمک کنه؟
سؤالتون رو چند بار خوندم ولي دقيق متوجه منظورتون نشدم.:)
در صورت امكان با يك اسكرين شات نشون بديد
موفق باشيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این علائم به خاطر استفاده زیاد از کاراکتر space میباشد
بهتره متنی که میخواهید در مطلب تون نمایش داده بشه رو ابتدا در notepad کپی سپس در ویرایشگر tinymce پیست کنید اگر درست نشد
در ویرایشگر گزینه html رو انتخاب کنید
و متن های خود را به
بنویسید و عکس ها را به ان اضافه کنیدکد:<p> any text ... </p>
مطئمنا مشکل برطرف میشود
از راهنماییتون ممنونم ولی مشکل این نیست مشکل اینه که علائم ویرایشی که باید اینجا باشه تا من متن رو ویرایش کنم نیست(علایم فونت و سایز و ....)
به مديريت پلاگين ها بريد و پلاگين no-editor رو غير فعال كنيد ببينيد ويرايشگرتون مياد يا نه
ويرايشگر پيش فرض رو كه حذف نكرديد؟
منظورتون همون مامبوته؟ من پلاگین رو پیدا نمیکنم؟
در مامبو به اسم مامبوت ترجمه شده
نه پلاگین Mostlyce فعال هست. من کامپوننت AkoCommentBot رو قبلا نصب کردم ممکنه مشکل از این باشه؟
در صورتی که قبل از نصب این کامپوننت مشکلی با ادیتور نداشتید حتما مشکل از AkoCommentBot است
من دقیقا یادم نمیاد که قبل از این که این کامپوننت رو نصب کنم ادیتورم مشکل داشته یا نه ولی اگه فرض براین باشه که مشکل از این کامپوننته چیکار باید کنم.
جالب اینجاست که من نمیتونم محتوایی ایجاد کنم چون گزینه ذخیره و تایید رو هرچی میزنم اتفاقی نمیفته؟
تشکر.
مشکل برطرف شد. از همه کسانی که کمک کردن تشکر میکنم.مشکل در فایل configuration.php بود که آدرس سایت از اونجا حذف شده بود.