دارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم
- قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
- چیکار کنم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم
- چیکار کنم؟؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما در phpmyadmin ديتابيس ساختيد؟
نسخه mysql؟
نسخه php؟
موفق باشيد
سلام
منم وقتی میخوام نصب کنم تو همون قسمت این ارور رو میده
یوزر و پس و نام دیتابیس هم مطمئنم درسته
- INSTL_DATABASE_PREFIX_MSG
PHP version 5.2.17 MySQL version 5.0.92-community-log
اگه میشه راهنمایی کنید
متشکرم
دروود
به انجمن تیم جوملا فارسی خوش امدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من همه موارد رو وارد میکنم ولی ارور میده
از درست بودن یوزر و پس و نام دیتابیس مطمئنم
من سایر سیستمای محتوی رو نصب کردم و توهیچ کدوم به این مورد برنخوردم
یوزر خودتون رو به طور کامل با همه امکانات در دیتابیس ادد کردید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
یدونه مامبو رو من نصب نکرده بودم که 5 دقیقه پیش اونم دانلود و نصب کردم و مشکلی نداشتم
فقط جوملا نصب نمیشه
البته ورژن انگلیسیشو هم زدم تو همون قسمت دیتابیس همون ارور رو داد
خودمم تعجب میکنم
بنده هم همين مشكل رو دارم.
در قسمت اول اطلاعات مورد "حالت ايمن" و نمايش خطا براي بنده روشن بودن كه خوب شايد اون باشه ؟*نه ؟
اما اون ها رو كه ديگه من نمي تونم خاموش كنم !!! پس چه طور اين جوملا رو نصب كنيم؟
در صورتی که حالت ایمن یا Safe Mode فعال است شما دچار مشکل خواهید شد و جوملا نصب نخواهد شد...
یا علی
با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A S A N [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل شما از پیشوند هست که احتمالاً نام مناسبی را انتخاب نکردید یا این نام موجود هست یا از ترکیب کلمات غیر اصولی هست !
شما نیز بررسی کنید ارتباط بین یوزر و پایگاه داده شما صحیح هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasa_aka [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین بررسی کنید که mysql سرور شما داون نشده باشه !
اگر مشکلی نبود بنویسید که از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه پانل مدیریتی ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با تشکر
بله بنده با تعویض نام و مجددا ساخت یک یوزر و دیتا بیس جدید موفق به نصب شدم!
اما ظاهرا این روشن بودن سیف مود در موارد دیگر داره بنده رو دچار مشکل می کنه و نصب پلاگین و قالب بنده رو مختل کرده !!
سلام
درسته Safe-Mode باید غیر فعال باشه
یا علی
(((اتصال دیتابیسدارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم
- چیکار کنم؟؟؟؟ ))) با سلام من هم دقیقا مشکل کاربری ر دارم که این سوال ر در اپتدای این بحث مطرح کرد( با این تفسیر که من میخوام ازجوملا برای ساخت سایت روی کامپیوتر خودم"(به صورت لوکال)"استفاده کنم ولی تا کانکت نباشم صفحه ی مدیریت پی اچ پی می ادمین برای ساخت دی تا بیس نمیاد و پیغام آف لاین میده حتی برای نصب جوملا هم همینطوره!تا کانکت نباشم از مرحله 1 به مراحل بعد نمیره_تو مرحله اتصال به دیتا بیس هم که ارور میده(در بالا ارور ذکر شد) با اینکه من دی تا بیس میسازم!(در ضمن شاید مهم نباشه ولی ومپ سروری که من نصب کردم به جای علامت عقربه علامت دابلیو داره و در هلپش نوشته created by romain bourdon)
سلام
من هرچی متن شما رو خوندم متوجه منظورتون نشدم که دارید چیکار میکنید و مشکلتون چیه !
اما آموزش نصب جوملا در لوکال هاست رو بخوانید و اگر در استفاده از wamp مشکل دارید میتونید از appserve 2.5.10 استفاده کنید !
دانش شما در کامپیوتر به چه میزان هست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
در اپتدا از جانب خود تشکر میکنم از مدیران و اعضاء سایت که با صرف وقتشون به حل مشکلات هم کمک میکنند وهمچنین با زحماتی که میکشند قدمی بلند وبا ثبات در راه نهادینه شدن و عمومی شدن استفاده از نرم افزارهای اپن سورس بر میدارند. مشکل من در اتصال به دیتا بیس حل شد ولی یک مسئله به ضاهر غیر طبیعی هنوز هست! تا به اینترنت کانکت نباشم نمیتونم از این امکانات ومپ سرور و جوملا استفاده کنم و مدیریتی انجام بدم نه در حالت اف لاین میشه دیتابیس ساخت! نه صفحه "ورود به بخش مدیریت جوملا"نمایش داده میشه!.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط maddahian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سؤالات متفاوت رو در تاپيك ها جداگانه پيگيري كنيد
موفق باشيد
از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان با cpanel هاست را باز کردم. لطفا بگید چیکار کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
cms که مدیر هاست برام نصب کرده بود را پاک کردم که جوملا فارسی نصب کنم ..................
شما دسترسی لازم برای خاموش کردن safemode رو فکر نمی کنم داشته باشید، از طریق مدیریت هاستینگ باید اینکار انجام بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
phpinfo را مشاهده کنید و بررسی کنید سرور چگونه ران شده ؟ cgi یا ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با عرض سلام
من هم مشکل اکثر بچه ها رو دارم .
در زمان نصب جوملا 1.7 به خطای زیر برخورد می کنم .
من بر روی لوکال جوملا را دارم نصب می کنم .
از طریق phpMyAdmin هم یه دیتابیس ساختم اما باز هم نشد !!!
لطفا من را اهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدهم تا از این مرحله بتونم بگذرم.
شما هم لطفاً ذکر کنید اطلاعات را به چه صورت وارد می کنید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid110.t [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"منظور از اینکه اطلاعات را به چه صورت وارد می کنید " چیست ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یک باز از طریق ادمین php یک دیتابیس ساختم و در مرحله 4 نام دیتابیس ساخته شده را هم بی پسورد هم با پسورد دادم که قبول نکرد .
یک بار هم مستقیم در مرحله 4 نام یک دیتابیس دیگری که اصلا هم از قبل ساخته نشده بود را دادم که باز هم کار نکرد.
در ضمن در مرحله چهار من هم mysql را انتخاب کردم هم mysqli را که در دو حالت هم باز کار نکرد .
کلیه دوستان که مشکل مشابه دارن به احتمال بسیار زیاد از WampServer2.2 استفاده می کنن.
این ورژن را از دستگاه پاک کنید و ورژن WampServer 2.0i را دانلود و جوملا را مجدد نصب کنید .
مشکل من با این روش حل شد . ( گویا ورژن 2.2 مشکل داره ).
امیدوارم که مشکل شما دوستان هم حل بشه .
سلام برای رفع مشکل کانکت نشدن دیتابیس لوکال هاست رو تغییر دهید وبه نام هاست ارائه دهنده در بیاورید مثل
مثل mysql.blogfa.ir
میشه توضیح بیشتر بفرمایید !؟ پاسخ شما مفهوم خاصی نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط jelokhani1369 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام به دوستان
منم به پیغامی که دوستان اشاره کردن مواجه شدم
البته روشی که میخوام استفاده کنم یکم متفاوته
یه هاست و دامین مشخص دارم و میخوام سیستمم روی اون بانک ران بشه
در اصل نمیخوام لوکال باشم
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با توجه به کنترل پلن هاست خود آموزش مربوطه را ببینید و دیتابیس خود را ایجاد کنید
یا علی