سلام خسته نباشید.
ببحشین من مبتدی هستم.
آقا قالب سایت من spaandrelax هستش همین هایی هم که تو انجمن اشاره شده تو این قالب نیستن اگه میشه کامل من رو راهنمایی کنید تا این چپ و راست چین کردن رو درستش کنم .
ممنونم میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید.
ببحشین من مبتدی هستم.
آقا قالب سایت من spaandrelax هستش همین هایی هم که تو انجمن اشاره شده تو این قالب نیستن اگه میشه کامل من رو راهنمایی کنید تا این چپ و راست چین کردن رو درستش کنم .
ممنونم میشم.
سلام
ابتدا به index.php بريد و اين كد رو بين تگ head بذاريد.
حالا template_rtl.css رو از پوشه ي css باز كنيد و كدهايي رو كه ميخواييد راستچين بشن( مثلاً عنوان مطالب) رو تغيير بديد.کد:<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template_rtl.css" />
<?php endif; ?>
در اين روش نيازي نيست يك كپي عين template داشته باشيد
كافيه فقط تفاوت ها رو بنويسيد. يعني اگه يه جايي نوشته float:left و دنبالش يك سري كدهايي مثل سايز فونت و ... نوشته ، در template_rtl.css فقط بنويسيد float:right
اميدوارم واضح بوده باشه
موفق باشيد
سالم داداش هر چی گفته بودید انجام دادم نشد .اصلا" من تو css که میگید 3 تا فایل بیشتر ندادم .اونی که فرمودید نبود.اگه میشه من فایلها رو واستون اپلود می کنم .خودتون تغییر بدید ممنونتون می شم.
ببحشید که اذیت میکنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من این قالب رو نتونستم توی اینترنت پیدا کنم
اگر قالب تجاری نیست لینکش رو بذارید
سلام ببخشین اسم قالب این بود.Spa and Relax ( فارسی ) که از این لینک ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )دانلودش کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
ببخشید اگه میشه بچه ها کمکم کنید بالا سوالم رو پرسیدم.
ممنون می شم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ببخشین اسم قالب این بود.Spa and Relax ( فارسی ) که از این لینک ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )دانلودش کردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با سلام
امروز فرصت کردم تا این قالب رو بررسی کنم
این قالب فارسی رو راست به چپ است پس برای سایت های فارسی مشکلی ندارد
سوال اینه آیا شما می خواهید این قالب رو برای یه سایت فارسی استفاده کنید یا یه سایت انگلیسی
اگر هم سایت به صورت 2 زبانه طراحی شده مدیریت بین دو زبان رو چطور انجام داده اید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست گرامی
خسته نباشید
بله این سایت 2 زبانه می باشد و با استفاده از joomfish مدیریت میشود .این سایت فارسی که هست درست نشان میدهد .ولی وقتی رو انگلیسی میزنم همه چیر به انگلیسی تبدیل میشه ولی جاشون اصلا" تغییری نمی کنه.
اگه داخل قالب رو نگاه کنید داخل css به غیر از 3 فایل دیگه چیزی نیست .
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
با سلام
همون طور که گفتم این قالب راست به چپ است
تغییر جهت قالب کمی کار می بره و نیاز به تجربه و تخصص کافی داره
توصیه من اینه که قالب انگلیسی رو جداگانه نصب کنید و برای حالت انگلیسی استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
سلام اگه میشه توضیح بدید که چطور این کار رو بکنم.
و یه پیشنهادی هم به مسئولین داشتم .تو این همه سوالی که در مورد چپ یا راست چین کردن سایت پرسیده شده هیچ جواب درستی داده نشده که درست عمل کنه اگه میشه رو این بحث بیشتر کار بشه تا کاربران بیشتری که سوال کردن هم به جواب خودشون برسند .
با تشکر از همه عزیزانی که در این انجمن فعالیت می کنند.
سلام
پست دو رو به دقت بخونيد!
توضيح دادم كه يك قالبرو چه جوري دو زبانه كنيد!
يعني يك آموزش كه حداقل دو صفحه توضيح ميخواست رو توي چند خط توضيح دادم براتون
اين موارد نياز به يك مقدار برنامه نويسي داره و بدون دانش برنامه نويسي چنين كاري براتون سخت جلوهميده.
اگر با html و Css و يك مقدار php آشنا باشيد با پاسخ اول مشكاتون حل مي شد
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خسته نباشید
ببخشید که اذیت می کنم .من که بلد نیستم . میشه فایلها رو که تو پست 3 براتون send کردم نگاه کنید و درستشون کنید برام بفرستید.ممنون میشم.