سلام
چگونه ميشود در يه صفحه غير اصلي ستونهاي دو طرف را برداشته واز كل صفحه براي درج بهتر مطالب استفاده كرد؟
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چگونه ميشود در يه صفحه غير اصلي ستونهاي دو طرف را برداشته واز كل صفحه براي درج بهتر مطالب استفاده كرد؟
با تشكر
در قسمت منوها منوی مورد نظرتون رو انتخاب کنید، و روی گزینه منوی مورد نظر کلیک کنید که به صفحه لینک می شه، در اون جا در قسمت پارامترها(پایه ای) 4 تا پارامتر هست که می تونید تنظیمات صفحه رو درونش تغییر بدید، ستون ها رو روی 1 بزارید.
سلام
اگه منظورتون از پارامترهاي پايه همان پارمترهاي مركزي است من گزينه اي بنام ستونها درونش نديدم ! ميشه بفرمائيد اين منو دقيقا" دركجاست؟
با تشكر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ضمن تشكر بايد عرض كنم من از جوملا 1.5.25 استفاده ميكنم ، آيا ميدونيد اونجا به چه شكله؟
با تشكر
اینم 1.5.25 جوملا فارسیه! دوست عزیز، فقط قالب مدیریت رنگش رو تغییر دادم، شما از منوهای خودتون رو گزینه مورد نظر کلیک کنید و روی آیتم خودتون(مثلا اخبار) باید این گزینه ها رو ببینید!
ميشه يه بار ديگه قدم به قدم بفرمائيد از كجا وچطوري به اين صفحه فوق رسيديد ، چون من (تمام منو و همه جاشو زيرو رو كردم پيداش نكردم)! با تشكر
قالب اصلی رو دوباره گذاشتم، عکس آخر رو دوباره همون قبلی و تکرار کردم که قالب مدیریت دیگه بود چون گزینه هاش فرقی نداره...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جالب اينكه من بعد از اين گزينه وارد صفحه اي غير از آن صفحه اي كه شما رفتيد ميشم !!!!!!
تصوير زي را ملا حظه فرمائيد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;
دلیلش یه چیز دیگس شما حالت نمایش رو روی نمایش یک تماس خاص گذاشتید و مال من روی نمایش بخش یا بلاگ هست! من نمی دونستم برای این قسمت می خواید، و کلا فکر کنم منظور شما رو هم اشتباه متوجه شدم، الان سایتتون رو دیدم، یعنی می خواید در تماس یا ما سری ماژول های سمت چپ و راست نمایش داده نشند؟
نه.. ميدونيد منظور من اينه كه مثلا ميخوام يه مطلب تو يه صفحه معمولي ( نه منوها) داشته باشم كه دو ستون در اطرافش نباشه(فقط در همين صفحه)و بعد بتونم مثلا" يه جدول با چندين ستون توش طراحي كنم واز تمام عرض صفحه استفاده كنم،! چون در حالت عادي دوستون اطراف نميزاره من يه جدول با ستونهاي زياد داشته باشم(به علت كمي فضا).
اميدوارم به درستي منظورمو بيان كرده باشم.
یرای اینکار از تنظیمات ماژول ها و ماژول های دو طرفتون باید تخصیص منو رو روی انتخاب آیتم (های) منو از لیست بزارید و صفحه مورد نظرتون رو از حالت انتخاب خارج کنید، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم!
سلام
همه دوستان صحیح میفرمایند !
اما اینکه یک موقعیت یا یک ستون در یک قالب نمایش داده نشه بر میگرده به ساختار اصلی قالب ! که table باشه و در تیبل دستوراتی جز فراخوانی ماژول باشه یا اینکه div باشه و ... !
باید کدهای قالب را دید تا نظر داد !
اما صرفاً از مدیریت خود جوملا نیست و ساختار قالب نیز باید بهش توجه بشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست