سلام
من یک کد اسکریپت دارم که قیمت ارز و نفت و.... نشون میده ویرایشگر رو روی html قرار میدم و کد رو کپی میکنم ولی اجرا نمیشه
ماژول جدید هم می سازم و html سفارشی رو انتخاب می کنم بازم نمیشه باید چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یک کد اسکریپت دارم که قیمت ارز و نفت و.... نشون میده ویرایشگر رو روی html قرار میدم و کد رو کپی میکنم ولی اجرا نمیشه
ماژول جدید هم می سازم و html سفارشی رو انتخاب می کنم بازم نمیشه باید چیکار کنم؟
احتمالا php هست و هاسته شما پشتیبانی نمیکنه.اگر امکانش هست بخشی از این اسکریپ را بفرستید...
<div align="center"><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" target="_blank">سایت طلا</a></div>
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]>
تک <html></html> آغاز و پایان کد قرار بدید احتمالا جواب بده.
باز هم نشد. فرقی نکرد وقتی دوباره میرم رو html کد به این صورت میشه
<div align="center"><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" target="_blank">سایت طلا</a></div>
یک مقداری از کد حذف میشه
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
مدیریت پلاگین: ویرایشگر - TinyMCE من این قسمت ها رو نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سایت من این قسمت رو نداره باید چکار کنم؟
هیج اسکریپتی اجرا نمیشه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط arash0000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين جزو امكانات پيش فرض جوملاست. از چه جوملايي و چه نسخه اي استفاده مي كنيد؟
يك اسكرين شات از محيط مديريت اين پلاگين قرار بديد
موفق باشيد
سلام بفرمایین نسخه 1.7.3
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه 1.7 به بعد اين گزينه برداشته شده
شما با انتخاب دكمه ي تغيير ويرايشگر مي تونيد به محيط كد نگاري سؤييچ كنيد
موفق باشيد
سلام
من همه ***** ها رو برای مدیر کل برداشتم و
این کار رو میکنم ولی بعدش یک قسمت از کد پاک میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این کار رو میکنم ولی بازم یک قسمت از کد پاک میشه