سلام
کسی ماژول فارسی برای "معرفی صفحات سایت به دوستان" میشناسه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی ماژول فارسی برای "معرفی صفحات سایت به دوستان" میشناسه؟
سلام
از امکانات پیشفرض جوملاست ! مورد خاصی مد نظر شماست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
به غیر از پیش فرض جوملا کسی ماژول یا پلاگین دیگه ای میشناسه؟
فارسی باشه
بشه متن ایمیل رو خودت تعیین کنی
ترجیحا بشه چند تا ایمیل وارد کرد
سلام
ترجمه نشده ! اما میتونید خیلی ساده ترجمش کنید و برای زبان فارسی آماده کنید ! اگر نیاز به این ماژول زیاد باشه میتونیم در لیست ترجمه های تیم قرارش بدیم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مرسی، ولی اینی که شما معرفی کردید برای شر کردن مطالب در فیس بوک و ... هستش!!!!!
معمولا این نوع ماژول به صورت نوار ابزار هست و همراه اشتراک گذاری مطلب و چیزهای دیگه طراحی شده اگر نوار ابزارش را بخواهی فارسی شده
سلام
اين دو مورد رو بررسي كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
من این دو تا رو تست کرده بودم.
پلاگین send to friend خوبه. فقط یه مشکل داره!! هر کاریش کردم در متن خلاصه نشونش میده. میشه کاری کرد که در ادامه مطلب نشون داده بشه؟
دوست عزيز اصل كار هم همين خلاصه كردنه
به نظر شما اگه چنين مطلبي كامل فرستاده بشه كسي به سايت شما سر ميزنه؟
به همين خاط خلاصه ي متن ارسال ميشه كه كاربر به سايت شما بياد. اي افزونه ها براي همين منظور طراحي ميشن
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب صفاجو منظور دوستمون این بود که اون گزینه ارسال به دوستان در view اصلی سایت نمایس داده میشه و میخواد که فقط در ادامه مطلب نمایش بده
سپاس
با تشکر از همه دوستان
منظور من همین هست که جناب aidindph فرمودن.
دوست عزیز تا اونجا که میدونم این امکانات از طریق یک پلاگین در مطالب به نمایش در میان
شما به مدیریت پلاگین وارد بشید و تنظیمات پلاگین مربوط رو بررسی کنید ، شاید همچین امکانی رو داشته باشه
در غیر اینصورت نمیتونید کاری کنید
حداقل یکبار نصب میکردید !!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedjoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه امکان ارسال به دوستان هم داره که ایمیل دوستان رو شما از یوزر یاهو و جیمیل میتونید برای ارسال مطلب انتخاب کنید و ... !
شما آیکنهای فیس بوک و چند نقطه رو از نمایش بردار که دیده نشن خب !
متأسفانه عمدتاً کاربران حتی زحمت یکبار دانلود و نصب و نگاه کردن رو هم نمیدن و این دلسرد میکنه شدیداً !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوست عزیز من افزونه ای که شما معرفی کردید رو قبلا هم تست کرده بودم و وقتی شما معرفی کردید یکبار دیگر هم تست کردم. وقتی افزونه رو نصب کردم، روی هر گزینه ای که رفتم (بدون کلیک بر روی آن) پنجره ی ای باز شد که صفحه " ف ی ل ت ر پیوند ها" باز می شد و هیچ کدوم از گزینه ها کار نمیکرد. فکر نکنم با طرح این مطلب کسی میتونست مشکل ف ی ل ت ر شدن رو حل کنه. من از پاسخ شما برای معرفی این افزونه ممنونم ولی بهتره انقدر زود در مورد دیگران تصمیم گیری نکنید!!!
پیشنهاد میکنم به جای نگاه از بالا در کنار افراد قرار بگیرید. با تشکر از شما
دوست عزيز شما مي تونيد طبق گفته ي مهدي عزيز آيكنهاي فيس بوك و توييتر و ساير موارد رو برداريد. شما نياز به افزونه ي معرفي به دوستان رو داشتيد و مي تونيد ساير گزينه هاش رو برداريد
موفق باشيد
با تشکر از همه دوستان به خصوص آقا مهدی. از همون send to friend استفاده کردم.