با سلام
من یه قالب نصب کردم بعدکارشم انجام دادم تا یه حدی از مدیریت خارج شدم :)
ولی حالا دیگه نمیتونم وارد مدیریت شم :(
این پیام میاد
نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یه قالب نصب کردم بعدکارشم انجام دادم تا یه حدی از مدیریت خارج شدم :)
ولی حالا دیگه نمیتونم وارد مدیریت شم :(
این پیام میاد
نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
قالب کاربری نصب کردید یا قالب مدیریت ؟
نام قالب ؟
اگر مایل هستین ادرس سایت رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون
قالب کاربری JA_Social جوملا 1.5
آدرس eshareh.org
مشکل دوتاست 1 ورود به مدیریت 2 سایتو بسته بودم که کارامو انجام بدم بعد بازش کنم الان اونم بسته اس:(
سلام
شما از پلاگين امنيتي استفاده كرديد كه سايت رو ريدايركت مي كنه به يك آدرس ديگه
پلاگين jsorce باعث اين مشكل شده
براي ورود بايد به اين صورت عمل كنيد
administrator/?yourkey
yourkey همون مقداري هستش كه توي مديريت پلاگين ها تعيين كرديد
موفق باشيد
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی من این پلاگین رو فعال نکردم
بجای yourkey چی باید بنویسم
پيغامي كهنوشتيد براي اين پلاگين هستش. آدرسي هم كه 404 ميده براي همين پلاگين هستش
به phpmyadmin بريد jos_plugin رو پيداكنيد و به دنبال پلاگين Jsource بگرديد
پلاگين رو كه پيداكرديد مي تونيد published رو از 1 به 0 تغيير بديدكه كلاًغير فعال بشه
يا اينكه مقدار key رو پيداكنيد و طبق مورد بالا عملكنيدو وارد جوملا بشيد
موفق اشيد
درود بر مدیریت محترم انجمن و همچنین دوستان دیگر
بنده بعد از نصب جوملا با مشکل ورود به کنترل پنل مواجه شدم
من نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کردم و برنامه از طریق وارد کردن ایمیل هم به من امکان ورود نمیدهد
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezakhavari [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک زیر رو مطالعه بفرمائید :
درود بر شما دوست عزیز با رهنمایی شما مشکل حل شد تشکر فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود به مشکل جدیدی برخوردم بعد از ورود با این صحفه مواجه میشوم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چطور به صحفه مدیریت جوملا بروم؟؟ لطفا راهنماییم کنید با سپاس
سلام
شما در این ادرس یوزر و پسورد بزنید
ضمنا دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر بود سوال خودتون رو در یک پست جداگانه مطرح میکردید
شما سوالتون رو داخل پست دوستی که هنوز مشخص نیست به جواب رسیدن یا نه مطرح کردین
شاید ایشون ناراحت بشن
موفق باشید
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی نمیشه بدون phpmyadmin و ... کاری کرد راهی نداره
فعلا دسترسی به هاست ندارم
درود بر شما دوست گرامی ممنون ازینکه من رو راهنمایی کردین اما لینک شما ارور داد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من میخام وارد این قسمت بشوم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با سپاس از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز
به جاي you.com ادرس سايت خودتون رو قرار بديد
سایت خودم رو هم وارد کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اما مشکل حل نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين مشكل اتون رو در يك تاپيك جداگانه مطرح كنيد تا دوستان بررسي و كمك نمايند
با اين مضمون :
سايت من اين ارور را ميدهد :
Unable to load session storage class: database
موفق باشيد
با سلامنقل قول:
یعنی نمیشه بدون phpmyadmin و ... کاری کرد راهی نداره
فعلا دسترسی به هاست ندارم
این key دیفالت نداره ؟
ديفالتش:
jSecure
هستش
---------------------
دوستان براي مشكلاتي كه ارتباطي با موضوع نداره تاپيك جداگانه اي بزنند
موفق باشيد
با سلام مجدد
دوستان تو phpmyadmin اصلا چنین پلاگینی وجود ندارهنقل قول:
به phpmyadmin بريد jos_plugin رو پيداكنيد و به دنبال پلاگين Jsource بگرديد
پس مشکل کجاست ؟؟؟
دقت کنید ممکن است شما prefix رو تغییر داده باشید بجای jos_ ممکن است هر چیز دیگه ای باشد
شما به plugin اش دقت کنید
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی منم منظورم این بود که تو phpmyadmin این jos_plugin رو پیدا کردم ولی پلاگینی با نام Jsource نسیت حتی شبیه اونم نیست
برای بازشدن سایت اتون به فایل کانفیگ رفته و مقدار این کد را به صفر اصلاح کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arang.ad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشیدکد:var $offline = '1';
اما مشکل اول :
شما به پوشه asministrator بروید
در پوشه کامپوننت ها باید پوشه com_jsecure باشه
در این پوشه فایل param.php را ویرایش کنید
به :کد:Line 9: var $custom_path = 'plugins/system/404.html';
کد:Line 9: var $custom_path = 'administrator/index.php';
یا این کد را برابر صفر قرار بدین :
کد:var $publish = '1';
موفق باشید