من می خواهم هدر سایت را تغییر دهم فایل جدید را چه جوری جایگزین فایل قبلی کنم یعنی آدرس مدانو در داخل
template/images
است اما چه جوری این آدرس را پیدا و در داخل آن آپلود کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خواهم هدر سایت را تغییر دهم فایل جدید را چه جوری جایگزین فایل قبلی کنم یعنی آدرس مدانو در داخل
template/images
است اما چه جوری این آدرس را پیدا و در داخل آن آپلود کنم
پیشنهاد بهینه اینه که شما کل فولدر قالبتون رو روی هارد کامپیوترتون کپی کنید و ببینید که چه فایل هایی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsoomeh_taheri [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی از طریق مرورگرتون هم میتونید آدرس ذخیره شده عکستون رو هم ببینید
فولدر قالب را از کجا پیدا کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس هدر چه جوری جایگزین کنم هدر جدید را
خواهش می کنم زود جواب بدهید حیاتی
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsoomeh_taheri [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس فایل هدر شماست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در هاست شما قرار دارد
و باید اون رو با فایل جدیدی که دارید جایگزین کنید
اینجا هم کل قالب سایتتون قرار داره :
درود
دوست عزیز شما به هاست دسترسی دارید ؟
به مراحل زیر توجه و طبق آن پیش بروید :
templates >
siteground-j15-53>
images >
headerimg.jpg>
از مرحله اول تا اخر پیش بروید این فایل انجا قرار دارد . سپس فایل مورد نظر خودتان را با نام headerimg.jpg ذخیره کنید و جایگزین فایل قبلی نماید .
موفق باشید
ببخشید از کجا بفهم که به هاست دسترسی دارم
چه جوری پوشه تیمپلیت را پیدا کنم
درود
دوست عزیز اگر شما به هاست دسترسی ندارید پس چه طوری سایت ایجاد کردید ؟
برای دسترسی به قسمت templates به محلی بروید که تمامی پوشه های سایت شما انجا هست . انجا نام templates را مشاهده خواهید کرد .
موفق باشید
من سایت را ایجاد نکردم فقط دارم ویرایش می کنم سایت را ایجاد کرده اند و به من گفته اند که ویرایش کنم
درود .
دوست عزیز شما برای ویرایش یک سایت احتیاج دارید به موارد زیر دسترسی داشته باشید :
پنل هاست
پنل مدیریت
در غیر این صورت نمی توانید یک سایت را ویرایش کنید .
موفق باشید
سلامنقل قول:
ظاهرا شما فقط به ساب دامین ziyarat از سایت mahancc.com/ دسترسی دارید
مسلما اونا نمیتونن یوزر و پسورد هاست رو به شما بدن تا شما ساب دامین خودتون رو ویرایش کنید
پس ازشون بخواید تا :
ازطریق ftp و یوزر و پسورد مجزا دسترسیشما به پوشه ziyarat رو فراهم کنند
انوقت میتونید ویرایش دلخواه انجام بدید
موفق باشید
دوست عزیز به مسیر:
افزونه ها - مدیریت قالب ها
رفته و روی siteground-j15-23 کلیک کنید سپس روی ویرایش HTML کلیک کرده و عبارت headerimg.jpg را پیدا کنید و آدرس تصویر جدیدتان را جایگزین کنید.
موفق باشید
اگر به هاست دسترسی نباشد نمی توان هدر یا بک گراند را عوض کرد
ببخشید می شه راجع به ftp بیشتر توضیح بدهید
مسلما اگر شما به فضای میزبانی دسترسی نداشته باشید امکان هیچ کاری ندارین
حتی هکرها هم اگر فعالیت مخربی انجام میدن هنگامی است که به هاست نفوذ میکنند
ftp:
چیز خاصی نیست و خیلی ها به عنوان فایل منیجر ازش استفاده میکنند
یکی از امکانات پنل میزبانی میباشد
بوسیله ftp میشه فایل روی فضای میزبانی ریخت یا ویرایش کرد
مثال:
ftp.joomlafarsi.com
بعد از وارد کردن این ادرس در مرورگر اینترنتی صفحه ای برای وارد کردن یوزر وپسورد ظاهر میشه
پس از وارد کردن یوزر و پسورد وارد فضای هاست و میزبانی میشوید و میتوانید فضای میزبانی رو که مانند یک هارد کامپیوتر است رو اداره کنید
فایل بردارید یا حذف کنید و غیره
موفق باشید
درود
دوست عزیز یا یوزر و پسورد مدیریت هاست را نداشته باشید نمی توانید کاری کنید . حتی FTP هم یوزر و پسورد مدیریت هاست را میخواد .
اگر به مدیریت جوملا دسترسی دارید می توانید طبق راهنمایی دوست عزیز[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیش بروید :
دوست عزیز به مسیر:
افزونه ها - مدیریت قالب ها
رفته و روی siteground-j15-23 کلیک کنید سپس روی ویرایش HTML کلیک کرده و عبارت headerimg.jpg را پیدا کنید و آدرس تصویر جدیدتان را جایگزین کنید.
موفق باشید
ببخشید یعنی من فقط به cpanel سایت دسترسی دارم و پس و ای دی ftp را باید از مدیر سایت بگیرم
درود .
دوست عزیز اگر یوزر و پسورد هاست را دارید دیگر نیازی به Ftp نخواهید داشت .
از داخل همان هاست تغییرات را ایجاد نماید .
موفق باشید
میشه توضیحات بیشتری در مورد نحوه ایجاد سایت ارائه کنیدنقل قول:
مثلا:
شما مسئول سایت mahancc.com هستید یا کسی دیگر؟
زیر دامنه زیارت رو کی ساخته ؟ خود شما یا مسئول سایت بالا
هنگامی که ازشما خواسته شد دامنه زیارت رو ویرایش کنید به شما چه اختیاراتی دادن ؟
ایا ادرس ای دادن که شما از انجا برای ویرایش سایت اقدام کنید ؟
یوزر و پسوردی هم به شما دادن ؟
موفق باشید
من هم سایت مهان را ویرایش می کنم و هم زیارت به من user , pass هم داده اند که تمام اختیارات را دارد همان صفحه cpanel اما آدرس هاست را ندارم و یا پوشه template در ضمت هیچ کدام از سایت ها را من نساختم فقط ویرایش و به روز می کنم اگر کمکم کنید ممنون می شم پون در این شرکت تازه مشغول به کار شدم و تازه با جوملا کار می کنم برام حیاتی
سلام ادرس هاست به اين شكله
اون رو دارين؟
mahancc.com/cpanel
يا ممكنه تابعي از اين سايت باشه :
FATCOW.COM:XXXX
نه ندارم ممنون فقط administrator سایت را دارم برای ویرایش
فقط بخش مربوط به مدیریت سایت
بنابر اين دسترسي شما به هاست محدوده ونميتونيد چيزي رو ويرايش كنيد.
آدرس هاستتون رواز سرويس دهنده بهمراه نام كاربري و رمز عبور دريافت كنيد
موفق باشيد