چگونه میتوان آدرس، لینک را کوتاه کرد در جوملا؟
- با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
چگونه میتوان آدرس، لینک را کوتاه کرد در جوملا؟
- با تشکر
با سلام
اگر سرور شما از آپاچی پشتیبانی میکند این کار را انجام دهید
تنظیمات کلی > تنظیمات seo
2 گزینه اول را فعال کنید (گزینه آخر رو اگر مایل هستید فعال کنید)، ضمنا فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام دهید
اگر سرور شما از آپاچی پشتیبانی نمیکند فقط گزینه اول را بله انتخاب کنید.
یا علی
سلام
لطفا در این باره بشتر توضیح دهید و از کجا بفهمم که آپاچی است یا خیر، و فایل htaccess.txt را به .htaccess از چه محل و آدرسی تغییر نام دهم.
آپاچی عموما بر روی سرورهای لینوکس وجود دارد. برای اطمینان از پشتیبانی هاستتون بپرسید.
فایل htaccess.txt در همان مکانی هست که جوملا را نصب کردید. اگر در روت نصب کردید در روت است و اگر جوملا را در پوشه ای جدا نصب کردید در همان پوشه میتونید پیداش کنید.
سلام
من طبق توضیحات شما عمل کردم اما وقتی وارد شاخه یا مطلبی میشوم با پیغام خطای زیر مواجه مشوم!
Not Found
The requested URL /religious/religious-news/imams-and-the-imams/1547-1390-10-13-15-50-14.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
فقط گزینه اول را فعال کنید و دو گزینه بعدی خیر باشد. نیازی هم نیست فایل htaccess.txt را تغییر نام دهید.
این کار را انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید.
با تشکر آدرس کوتاه شد، اما قبل اسم مطلب یا زیر شاخه به این صورت است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] site shoma.com/index.php/
آیا امکان حذف " index.php " میسر میباشد ؟
- و در جوملا آیا عنوان انگلسی را میتوان فارسی نوشت ؟ (پیش فرض در صورت خالی گذاشتن تاریخ ارسال میباشد، فارسی هم نوشت باز پیش فرض جایگزین میشود)
سلام
براي حذف index.php بايد mod_rewrite رو فعال كنيد
قبل از اين كار بايد توي پوشه ي www يك فايل ايجاد كنيد به نام:
حالا بايد محتويات htaccess.txt رو داخل اين فايل بريزيدکد:.htaccess
اگراينكار رو انجام نديد پيغام 404 داده ميشه
موفق باشيد
سلام
لطفا در صورت امکان راهنمایی بشتر واضح تری فرماید ( کدام محل، مکان، آدرس و این قبیل... )
- با تشکر
سلام
همانطور که قبلا دوستان راهنمایی کردن
شما ابتدا گزینه اول و سوم سئو را روشن کنید
اگر مشکلی نداشتید و صفات سایت بدون خطا باز شدن برین سراغ گزینه دوم
از داخل کنترل پنل هاست جایی که اطلاعات سرور مثل نسخه php درج شده ببینید نسخه اپاچی هم دارید
هاست های لینوکس دارن
اگر این مورد اکی بود فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدین
و گینه دوم سئو را روشن کنید
ممکنه پس ازاینکار فقطصفحه اول باز بشه وسایر صفحات بازنشه که نیاز به تنظیمات اضافه در فایل مذکور داره
موفق باشید
سلام دوست عزیز
بله بر روی سرور و هاست آپاچی نصب میباشد.
ابتدا گزینه اول و سوم را فعال کردم سایت اجرا شد، سپس از هاست فایل htaccess.txt را به htaccess تغییر نام داده شد
( اما آیا گذاشتن نقطه قبل از اسم htaccess اهمیت دارد و همچنین قبل از تغییر نام یک فایل مبنی بر اسم htaccess. وجود دارد )
- با تشکر
اگر فایل htaccess. در هاست شما موجود می باشد محتویات htaccess.txt را در داخل htaccess. کپی کنید.
با تشکر ویژه
سلام دوستان من از جوملا1.7 استفاده می کنم
تمام دستوراتی که اساتید داده بودن انجام دادم ولی به یک مشکلی خوردم
در مطالبی که از طریق منو ها به آنها دسترسی داریم هیچ مشکلی ندارن ولی دوتا مقاله در یک مجموعه منتشر کردم که url اونها کلا با هم فرق می کنه مثلا url یکی از این مقالات index.php داره و url یکی دیگه هم آدرس دامنه رو دو بار تکرار کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از قسمت جدیدترین مقالات به این دوتا مقاله دسترسی دارین
ممنون می شم راهنمایی کنین :rose:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطالعه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط dr.jahangard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ! در این مقاله ذکر شده که کد ها برای جوملا فرق می کنه ! می تونین در این مورد هم راهنماییم کنین ؟ سپاسگذار از لطف شما:rose:
چه تنظیماتی قربان