-
مشکل با cz sumbit فارسی
سلام
دوستان من با این کامپوننت ارسال مطلب که فارسیش توسط تیم مامبولرن ارائه شده به مشکل برخوردم!
من ار بخش کاری سایت این مطلب رو ویرایش و ارسال کردم :
نقل قول:
آثاري از كوروساوا، برسون، لوزي و جيت راي درجشنواره فيلم فجر
خبرگزاري فارس: در بخش بهترين اقتباس بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر فيلمهايي از بزرگان سينماي جهان كه از روي آثار ادبي اقتباس شده به روي پرده ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، در اين بخش غير رقابتي 10 فيلم سينمايي به نمايش در ميآيد.
همچنين 10 اثر ديگر نيز با عنوان بيشترين اقتباس در جشنواره فيلم فجر نمايش داده ميشود كه به زودياسامي آن اعلام خواهد شد.
بر پايه اين گزارش، فيلمهاي دشمن مردم ساخته ساتيا جيت راي بر اساس نمايشنامهاي از هنريك ايبسن، پول ساخته روبر برسون بر اساس رمان كوپن تقلبي نوشته تولستوي، سرير خون ساخته اكيرا كوروساوا بر اساس نمايشنامه مكبث، داغ ننگ ساخته ويم وندس بر اساس رمان ناتانيل هاثورن، آشوب ساخته كوروساوا بر اساس نمايشنامه شاه لير و گاليله ساخته جوزف لوزي بر اساس نمايشنامهاي از برتولت برشت از جمله اين آثار هستند.
همچنين در اين بخش مكبث ساخته رومن پولانسكي، هملت ساخته سر لارنس اوليوير، هنري پنجم ساخته كنت برانا و رومئو و ژوليت ساخته فرانكو زفيرلي بر اساس نمايشنامههاي شكسپير به روي پرده ميرود.
بيست و پنجمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار ميشود.
ولی وقتی وارد بخش مدیریت شدم تا مطلب را اجازه انتشار بدهم ، متن اراسل شده به این حالت شد :
نقل قول:
rn rn rn rn rn درrn بخش بهترين اقتباس بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر فيلمهاييrn از بزرگان سينماي جهان كه از روي آثار ادبي اقتباس شده به روي پردهrn ميرود. rn rn rn rn rn rn rnrnrnrnبه گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، در اين بخش غير رقابتي 10 فيلم سينمايي به نمايش در ميآيد.rnrnهمچنين 10 اثر ديگر نيز با عنوان بيشترين اقتباس در جشنواره فيلم فجر نمايش داده ميشود كه به زودياسامي آن اعلام خواهد شد.rnrnبر پايه اين گزارش، فيلمهاي دشمن مردم ساخته ساتيا جيت راي بر اساسrnنمايشنامهاي از هنريك ايبسن، پول ساخته روبر برسون بر اساس رمان كوپنrnتقلبي نوشته تولستوي، سرير خون ساخته اكيرا كوروساوا بر اساس نمايشنامهrnمكبث، داغ ننگ ساخته ويم وندس بر اساس رمان ناتانيل هاثورن، آشوب ساختهrnكوروساوا بر اساس نمايشنامه شاه لير و گاليله ساخته جوزف لوزي بر اساسrnنمايشنامهاي از برتولت برشت از جمله اين آثار هستند.rnrnهمچنين در اين بخش مكبث ساخته رومن پولانسكي، هملت ساخته سر لارنسrnاوليوير، هنري پنجم ساخته كنت برانا و رومئو و ژوليت ساخته فرانكو زفيرليrnبر اساس نمايشنامههاي شكسپير به روي پرده ميرود.rnrnبيست و پنجمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار ميشود.rnrnrnمنبع : فارس نیوز rnrn
مشکل چیست؟!
چگونه رفع میشود ؟
ارادتمند ، بهمنی
-
پاسخ : مشکل با cz sumbit فارسی
من هم این مشکل رو دارم!
وقت نکردم خودم تست کنم.
اما تست نکردم انگلیسیشو
تست کن ببین مشکلی نداره اصلیش؟
یا برعکس این نسخه با مامبو انگلیسی؟
یا کلا با مطالب انگلیسی؟
-
سلام
نقل قول:
فارسیش توسط تیم مامبولرن ارائه شده به مشکل برخوردم!
مرتضي تيم مامبولرن اين كامپوننت رو منتشر كرده ؟ لينكش رو ميشه بدي ؟چون هرچي توي قسمت دانلود سايت بخش كامپوننت ها گشتم پيداش نكردم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
-
لینک نسخه انگلیسی رو لطفاً بدید؟ (پیدا نکردم)
ارادتمند ، بهمنی
-
محسن خان سلام
محمد این لینک رو داد بهم ولی یکی از دوستان یادمه که توی فروم گفتند که توسط تیم مامبولرن فارسی شده؟! (مگه نشده!)
ارادتمند ، بهمنی
-
سلام
ملاك بخش دانلود سايت هست . فايلهايي كه در بخش دانلود سايت قرار ميگيره كه از هر نظر تست شده باشه و مشكلي نداشته باشه ...
لطفا از اين بعد به اين نكته توجه بيشتري داشته باشيد .
ممنون
يا علي
-
محسن خان بسیار خوب ، از این به بعد توجه می کنیم ولی آیا راهی هست برای رفع مشکل این کامپوننت!؟
ارادتمند ، بهمنی
-
اينگونه تست كنيد :
NotePad رو باز كنيد .
ابتدا متن رو به Notepad منتقل كنيد . دوباره در Notepad تمام متن رو select كنيد و Copy
حالا در اديتور كامپوننت Paste كنيد
ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
يا علي
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=3988.msg24487#msg24487 date=1168265033]
اينگونه تست كنيد :
NotePad رو باز كنيد .
ابتدا متن رو به Notepad منتقل كنيد . دوباره در Notepad تمام متن رو select كنيد و Copy
حالا در اديتور كامپوننت Paste كنيد
ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
يا علي
[/quote]
من تست کردم مشکل از خود کامپوننت هست!
در ضمن :
آقای بهمنی بنده این رو به شما دادم
اما نگفتم که تیم مامبولرن این کار رو کرده
فقط یک پیشنهاد بوده در راستای اون مشکلی که با ارسال کننده مطلب 461 داشتید!
-
[quote author=محمد link=topic=3988.msg24489#msg24489 date=1168265149]
نقل قول:
من تست کردم مشکل از خود کامپوننت هست!
در ضمن :
آقای بهمنی بنده این رو به شما دادم
اما نگفتم که تیم مامبولرن این کار رو کرده
فقط یک پیشنهاد بوده در راستای اون مشکلی که با ارسال کننده مطلب 461 داشتید!
محمد جان دقت کن :
نقل قول:
ولی یکی از دوستان یادمه که توی فروم گفتند که توسط تیم مامبولرن فارسی شده؟!
من که که چیزی نگفتم ، گفتم تو لینک دادی ، ولی یکی از دوستان گفت که توسط مامبولرن ترجمه شده !
ولی اگه باعث رنجشت شدم ، ببخش! :-*
ولی من هم تست کردم مشکل از کامپوننت هستش!
ارادتمند ، بهمنی
-
چاره چيه؟!
آيا راهي داره تا مكل بر طرف بشه؟!
كي اين كامژوننت رو ترجمه كرده تا ازش درخواست كمك كنم!؟
ارادتمند ، بهمني
-
من هم مدتهاست از این کامپوننت استفاده میکنم. این مشکل رو داره. ناچار هر بار rnها رو در داخل نت پد ریپلایس میکنم.
-
[quote author=webpen link=topic=3988.msg24502#msg24502 date=1168282756]
من هم مدتهاست از این کامپوننت استفاده میکنم. این مشکل رو داره. ناچار هر بار rnها رو در داخل نت پد ریپلایس میکنم.
[/quote]
این کار شما زمانی عملی است که خودمان اقدام به ارسال مطلب کنیم!
ولی زمانی که یک کاربر معمولی مطلبش را می فرستد ما که به متن اصلی دستسی نداریم که مطلب را جایگزین کنیم! و این آغاز فرار کاربران وب سایت بخاطر اینکه مطلبشان منتشر نمی شود است .
من که چندی بار قبلاً اعلام کرده ام که با کامپوننت ارسال مطلب پیش فرض مامبو مشکل دارم ! (کسی هم خوشبختانه بدادمان نرسید!)
حالا اگر ممکن است مشکل ارسال مطلب این کامپوننت را رفع کنید!
ارادتمند ، بهمنی
-
مرتضی بازم بی انصاف شدی؟
خوب لابد کسی نمیدونسته مشکلش چیه!!
من خودم تا فاروم های خارجی مطرح کردم بی جواب موند! خودمم که اومدم و تست کردم نتونستم!
دیگه یه مقدار مرتضی تو با انصاف تر باش!
-
[quote author=محمد link=topic=3988.msg24571#msg24571 date=1168348714]
مرتضی بازم بی انصاف شدی؟
خوب لابد کسی نمیدونسته مشکلش چیه!!
من خودم تا فاروم های خارجی مطرح کردم بی جواب موند! خودمم که اومدم و تست کردم نتونستم!
دیگه یه مقدار مرتضی تو با انصاف تر باش!
[/quote]
محمد جان باور کن من قصد گله و شکایت کردن ندارم! (بابا من کوچیک تو و الباقی بچه های مامبولرن هستم)
بابت زحمتی که کشیدی هم ممنون!
ولی من هم هر روز دارم به ده نفر جواب میدم که بابا مشکل فنی هستش!(کاربرها دست از سرم بر نمی دارند!)
ولی باز هم کمک کنید !
ارادتمند ، بهمنی
-
میتونی موقتا بگی که از طریق فرم تماس با ما برات ارسال کنند یا برات ایمیل کنند
-
[quote author=محمد link=topic=3988.msg24574#msg24574 date=1168350245]
میتونی موقتا بگی که از طریق فرم تماس با ما برات ارسال کنند یا برات ایمیل کنند
[/quote]
خوب الان دارم همین کار رو می کنم! (حدود 1 ماه هست!)
ولی محمد تا کی این شمکل حل میشه!برای همیشه که نباید اینطور بفرستند!
راه حل دیگه ای بجز cz sumbit و کامپوننت پیش فرض وجود نداره!
ارادتمند ، بهمنی
-
باز هم می پرسیم :
آیا برای ارسال مطلب بجز کامپوننت پیش فرض ارسال مطلب و cz sumbit کامپوننت و ... سازگار با نسخه 4.6.1 فارسی وجود دارد؟
ارادتمند ، بهمنی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=3988.msg24751#msg24751 date=1168500676]
خير ;)
[/quote]
:'( :'( :'(
محسن خان خوب من الان برای رفع نیازم باید چی کار کنم!؟
هیچ راهی وجود نداره برای رفع مشکل!؟
ارادتمند ، بهمنی
-
من از كامپوننت ارسال مطلب (JA Submit Information) استفاده مي كنم.
اين مشكلي كه گفتين رو ندارم.
مشكل من در ارسال عكسه از طريق mosimage
وقتي كاربر عكسش رو انتخاب مي كنه و مي فرسته همه چي درسته.
مشكل اين جاست كه وقتي من چك مي كنم چيزي كه فرستاده رو تا انتشار بدم ميبينم عكساش نمي ياد!
از mosiamge استفاده مي كنه. اسم عكس ها رو هم مي ياره و مي گه كه سورس عكس در user/aks.jpg/ مثلا هست. ولي اصلا چنين چيزي در اين فولدر وجود نداره( با ftp چك كردم. فولدرش هست ولي چنين فايلي وجود خارجي نداره!) و طبيعتا هم عكسي نشون داده نمي شه.
جالب ترش اينه كه وقتي خودم از سمت مديريت هم يك عكس به اون مطلب با mosimage اضافه مي كنم هم عكسو باز نشون نميده. در حالي كه در ساير مطالب سايت كه خودم ايجاد مي كنم با mosimage مشكلي ندارم.
-
JA Submit Information)
با مامبو مشکل داره دوست عزیز و باید در کد ها تغییراتی حاصل بشه تا با مامبو مشکل نداشته باشه
-
ممنونم از سرعت پاسخگويي!!
توضيح اين تغييرات در اين مقال مي گنجه؟
براي جايگزين كردنش پيشنهادي دارين؟
-
برای مامبو 4.6. فعلا چیزی نداریم مگر اینکه همین رو سازگار کنید و استفاده کنید
-
قبلا تست شده كه چه جوري سازگارش مي شه كرد؟
-
بله توسط بچه های تیم چند جایی نصب شده است
-
اقا مجيد. مي خوام ببينم من مي تونم مشكلم رو حل كنم يا نه؟
امكان انتشار نسخه ي اصلاح شدش وجود داره؟
اگر نه امكان توضيح تغييراتي كه بايد اعمال بشه چه طور؟
-
خیر این بسته رو منتشر نمی کنیم ما متاسفانه
-
يعني بايد با info تماس برقرار كنم؟
-
-
آقا مجید همه چیز که شده اینفو:D
خداییش یکم کمک کنید...
این کامپونت خیلی کاربردی هست و خیلی ها نیازمند اون هستند
-
دوست عزیز این کامپوننت سازگار نیست و کدهای اون با مامبو سازگار شده است یعنی برنامه نویسی روی اون انجام شده است
مسلما وقتی روی موردی به این صورت وقت گذاشته میشه و تغییرات برنامه نویسی داده میشه که دیگه نمیشه همین طوری ........
به هرحال کامپوننت خوبی هست اما روی مامبو کار نمی کنه اگر خودتون دست به کاربشید شاید بتونید سازگار کنید دو تا چیز نیاز هست
1- آشنایی با کدهای مامبو 2- آشنایی با برنامه نویسی php
-
با کدهای مامبو چه جوری می شه آشنا شد؟
ابتدای راهش کجاست؟
-
help.mamboserver.com/api/
mambo-foundation.org
و جستجو ...