-
اشكال در گالري داتسو
پس از نصب كامپوننت گالري داتسو بطور صحيح وقتي به قسمتهاي مختلف ميروم چنين پيغام خطايي ميدهد:
Notice: Constant _DG_UPLOAD already defined in /var/www/vhosts/hamkhooneh.com/httpdocs/components/com_datsogallery/language/fa_IR.php on line 358
در مامبو 4.6.1p با سرور لينوكس و وب سرور apache
لطفاً راهنمايي كنيد.
ممنون
-
پاسخ : اشكال در گالري داتسو
[quote author=sadatian link=topic=3990.msg24500#msg24500 date=1168280652]
با سلام
همانگونه كه شما نيز در ساي خود(مركز مشاوره روانشناسي) بنظرم اين كار را در گالري خود كه همان كامپوننت داتسو است انجام دادهايد.
[/quote]
به گفته خودتون این کامپوننت داره به خوبی روی سیستم من کار میکنه!!!!!
پس کامپوننت مشکل نداره
پاک کن یه بار دیگه بریز ;D
-
پاسخ : مشكل با گالري داتسو
سلام
من منظورم اين نبود كه كامپوننت مشكل داره. مطمئن هستم كه درسته. اين اشكال هم مشكلي در اجراي اين گالري براي من بوجود نياورده است. ولي ميخواهم هيچ مشكلي با آن نداشته باشم. چندين بار نصب كردم ولي فايده نداره. پريميشن ها را فول كردم براي كل فولدرها و ساب فولدرها و فايلهايش ولي باز هم فايده اي نداشت. پس از نصب هم هيچ پيغام خطايي نميده و ميگه همه چيز بطور صحيح نصب شد.
يك سئوال: وقتي اين كامپوننت نصب ميشه چه فولدرهايي يا ساب فولدرهايي بايد "قابل نوشتن كامل" باشند تا مشكلي بوجود نياره؟
ممنون
-
فولدرهای پیشفرض برای نصب باید قابل ویرایش باشند!
جالبه!
من تست کردم مشکلی نداشت! اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه
تو نسخه انگلیسی هم همینطور هست ولی نمیدونم من و چند تن از دوستانی که روی این پروژه کار کردیم به این مشکل بر نخوردیم
الاایهال اون خط رو پاک کنید درست میشه
-
اون در حقيقت ترجمه كلمه upload هست.درسته؟ اگه پاك كنم كلمات آپلود در اين كامپوننت مشكل نميخوره؟
-
[quote author=محمد link=topic=3993.msg24528#msg24528 date=1168315945]
اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه
[/quote]
خیر مشکلی پیش نمیاد
شما خط 358 رو کلا پاک کنید.
-
ممنون
مشكل حل شد. خسته نباشيد.
-
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامهي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من ميخواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينهاي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.
با تشكر
-
[quote author=hamkhooneh.com link=topic=3993.msg28066#msg28066 date=1171024138]
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامهي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من ميخواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينهاي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.
با تشكر
[/quote]
خوب این سوال شما چه ربطی به اون تاپیک یا همین تاپیک داره؟؟؟؟؟
این موردی که فرمودید نه به تغییر نام کامپوننت مربوط میشه نه مشکل داتسو!!!
شما دیگه با حدود 300 پست چرا؟؟؟
بازم باید قوانین رو به شما یاد آور بشیم؟؟؟
ما از شما قدیمی ها انتظار بیشتری داریم.
-
سوال شما به هیچکدوم از این 2 تاپیک ارتباطی نداره!
شما وقتی یک گالری میخوای بسازی وقتی عنوان و توضیحات و ... گالری رو داری وارد میکنی اون پایین صفحه گزینه دسترسی هست!
-
راستش چون موضوع اين تاپيك كلي بود و در مورد داتسو هم بود با خودم گفتم كه ديگر تاپيك جديد نزنم تا قوانين را رعايت كرده باشم. فقط همين. به هر حال ممنون
-
سلام بچه ها من نصب کرد هیچ اسکالی هم نداره فقط نمی دونم چطوری باید توی صفحه اصلی باید بیارم چون بعد از نصب هیچ چیزی در صفحه نمایان نشدن فقط بخش کمپوننت بخش گالری اضافه شد آن هم جای برای show نمودن عکس ها نداره
-
شما یه لینک از مدیریت منو ها به اون کامپوننت بدید
-
با تشکر از راهنمایی شما :-*
می شه بیشتزر توضیح بدین من رفت تو مدیریت منوها یه منو مثلا گالری عکس کجاش باید مسیر بدم
-
مشکل شما اساسی هست!!!
شما لطفا بخش آموزشهای سایت رو مطالعه بفرمائید
مخصوصا قسمت مامبو چیست ;)
-
مسير زير را طي كن:
مديريت منو>منوي اصلي> جديد> انتخاب كامپوننت و كليك بعدي> لينك به كامپوننت داتسو در قسمت كامپوننتها>ذخيره و تمام.
چينش رو هم ميتوني در مديريت منوي اصلي تغيير بدهي.
-
سلام
ميبخشيد. ميخواستم ببينم آدرس وب يك گالري اصلي را در كامپوننت داتسو چطوري بدست آوريم؟
ممنون
-
منظورتون چیه؟؟؟
بیشتر توضیح بدید لطفا!
-
ببينيد من ميخواهم از گالري داتسو دو لينك در منو داشته باشم بطوريكه هر يك موضوعي متفاوت دارند. در حقيقت دو گالري ايجاد كرده ام و الباقي گالريها را زير گالري اين دو قرار داده ام. حالا بايد در منوي اصلي براي ايجاد لينك مورد نظر، بجاي انتخاب "كامپوننت" از "لينك-آدرس وب" استفاده كنم.البته اين روش رو آقاي رادمهر پيشنهاد كردند بجاي تغيير نام كامپوننت داتسو كه البته روش بسيار خوبي را ارائه كردند. حالا مشكلم اينجاست كه آدرس وب اين گالريها را چگونه در محيط كنترل پنل مامبو بايد بدست آورد؟
ممنون
-
شما برو به این آدرس: yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery
لیست گالری ها تو میبینی
روی هر کدوم کلیک کنید آدرسش توی نوار آدرس مرورگرت میاد!
مثلا yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0& ;func=viewcategory&catid=1
حالا این آدرس رو از index.php به بعدش رو توی "آدرس-لینک وب" که میسازی کپی میکنی.
-
سلام
از شما ممنونم. انجام دادم و درست شد. فقط يك مشكل كوچك: وقتي گالري باز ميشه و زير گالريها ليست ميشوند، بالاي اولين زير گالري پيغام زير نوشته شده:
DG_SUBCATEGORIES
چطوري ميتونم اينو بردارم و اصولاً مشكل از كجاست؟
ممنون
-
مقادیر مورد نظر رو توی فایل زبان انجام بده
-
فایل زبان فارسی همون طور که محمد جان فرمودند باز کنید و این مقدار رو اضافه کنید
کد:
DEFINE('_DG_SUBCATEGORIES','زیر مجموعه ها ');
-
مشكل با آپلود گالري داتسو
وقتي آپلود به صورت كلي ميخوام بكنم اين پيغام رو ميده
نام فایل :
نام جدید فایل : 559990_20070705_1586955831.
Warning: copy(c:/appserv/www/shahab//media/): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\www\shahab\administrator\components\com _datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148
Warning: getimagesize(c:/appserv/www/shahab//media/): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\www\shahab\administrator\components\com _datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
تعداد تصوير آپلودي و حجم رو هم بردم بالا ولي بازم ..... ( سرچ هم كردم)
-
شما این عملیات رو روی سرور انجام بدید (سرور مناسب) مشکلی نخواهید داشت ;)
مشکل از شبیه ساز سرور هست.
-
[quote author=محمد link=topic=3993.msg42163#msg42163 date=1183640221]
شما این عملیات رو روی سرور انجام بدید (سرور مناسب) مشکلی نخواهید داشت ;)
مشکل از شبیه ساز سرور هست.
[/quote]
من روي لوكال دارم انجام مي دم يعني راهي نداره كه آدم بتونه به صورت كلي در لوكال عكس وارد كنه حتما بايد رو سرور اين كار رو بكنه ؟
-
مگر اینکه یک سرور واقعی در لوکال راه اندازی کنید!
بالاخره که شما باید سایت رو آپلود کنید! بهتره روی سرور کار کنید.
-
[quote author=محمد link=topic=3993.msg42175#msg42175 date=1183643338]
مگر اینکه یک سرور واقعی در لوکال راه اندازی کنید!
[/quote]
الان يكي از دوستانم به صورت كلي رو لب تاپش آپ كرد مشكلي هم نداشت اون هم لوكاله فكركنم بايد appserver رو دوباره نصب كنم
مرسي
-
اسم این برنامه ها روشون هست
شبیه ساز!
بر روی سیستمهای مختلف و تنظیمات و قطعات مختلف خروجی و بازده اونها فرق میکنه ;)
-
رفتم ومپ نصب كردم
نام فایل :
نام جدید فایل : 1231230_20070705_1220389248.
Warning: copy(C:/wamp/www/shahab/media/) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in C:\wamp\www\shahab\administrator\components\com_da tsogallery\admin.datsogallery.php on line 148
Warning: getimagesize(C:/wamp/www/shahab/media/) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in C:\wamp\www\shahab\administrator\components\com_da tsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
بازم اين ارور
راه حلي نداره يه جوري گولش بزنيم
مطمئني مشكل سخت افزاريه ؟
-
شما دارید با یک سیستم Desktop کار میکنید دوست عزیز نه یک Server ;)
با همون Laptop اگه تونستید انجام بدید
[quote author=محمد link=topic=3993.msg42175#msg42175 date=1183643338]
[/quote]
-
php.ini رو ويرايش كنين .. عبارت upload_max_filesize رو پيدا كنين و اون مساوي عددي بزرگ بگزارين. ذخيره كنين و يك بار apache رو ريستارت كنين ببينين خوب ميشه ؟
-
سلام
مشكل آپلود به صورت كلي حل شد يك بار ديگه نصب كردم و گلوبال ريجستر on بود رفتم تو فايل php.ini درستش كردم هر چند كه فكر كنم اصلا به اون ربطي نداشت !
ولي حالا يه مشكل ديگه فايل تا حدود 20 تا عكس با حجم هفت هشت مگ آپلود ميشه و لي بالاتر كه ميره آپ نميشه .
تو فايل php.ini upload_max_filesize رو هم برابر 200 قرار دادم تو تنظيمات داتسو هم تعداد عكس رو بالا بردم و همچنين حجم فايل رو .
هيچ پيغام خطائي هم نميده اينقدر طول ميكشه و دست آخر The page cannot be displayed البته هارد هم هيچ فعاليتي نميكنه از همون مقعي كه دگمه آپلود رو ميزنم
-
[quote author=shahab_62s link=topic=3993.msg42276#msg42276 date=1183724094]
سلام
مشكل آپلود به صورت كلي حل شد يك بار ديگه نصب كردم و گلوبال ريجستر on بود رفتم تو فايل php.ini درستش كردم هر چند كه فكر كنم اصلا به اون ربطي نداشت !
ولي حالا يه مشكل ديگه فايل تا حدود 20 تا عكس با حجم هفت هشت مگ آپلود ميشه و لي بالاتر كه ميره آپ نميشه .
تو فايل php.ini upload_max_filesize رو هم برابر 200 قرار دادم تو تنظيمات داتسو هم تعداد عكس رو بالا بردم و همچنين حجم فايل رو .
هيچ پيغام خطائي هم نميده اينقدر طول ميكشه و دست آخر The page cannot be displayed البته هارد هم هيچ فعاليتي نميكنه از همون مقعي كه دگمه آپلود رو ميزنم
[/quote]
كسي بر نخورده با اين مشكل ؟
-
شما از appserv استفاده كنيد و upload_max_filesize رو هم 200 بگذاريد ..
اگه درست نشد بهنره روي سرور كار كنيد !
-
مقدار post_max_size رو زیاد کنید
به احتمال زیاد جواب میده
-
[quote author=محمد link=topic=3993.msg42294#msg42294 date=1183748191]
مقدار post_max_size رو زیاد کنید
به احتمال زیاد جواب میده
[/quote]
اخوي دمت گرم درست شد الانم داره مثل تراكتور كار ميكنه ، كلي حال دادي :)
در ضمن appserver هست ، دست شما هم درد نكنه
-
© 2006-2007 by Andrey Datso
Installation Process...
ERROR: Directory ThemeOffice is unwriteable. 1. datsogallery.png
2. dgpics.png
3. dgcategory.png
4. dgcomment.png
5. dgupload.png
6. dgzipupload.png
7. dgimport.png
8. dgconfig.png
9. dgreset.png
10. dgrebuild.png
Upload above specified files from component into a following directory:
/home/nikfari/public_html//includes/js/ThemeOffice
FINISHED: Image of menu entry 1 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 2 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 3 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 4 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 5 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 6 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 7 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 8 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 9 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 10 has been corrected.
FINISHED: Originals, Medium and Thumbnail directories has been created
آپلود universal - با موفقیت انجام شد
Information: DatsoGallery Multilingual is a native Joomla! gallery component
[ ادامه ... ]
این اروری است که موقع نصب گالر میده و بعد هم میگه گالری نصب شد کجای کار بعدا نقص پیدا میکنه . البته در موقع باز کردن کامپوننت وقتی وارد picture میشم این ارور رو میده
com_datsogallery
Notice: Use of undefined constant _DG_PUBLISHPIC_TB - assumed '_DG_PUBLISHPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 63
Notice: Use of undefined constant _DG_UNPUBLISHPIC_TB - assumed '_DG_UNPUBLISHPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 65
Notice: Use of undefined constant _DG_APPROVEPIC_TB - assumed '_DG_APPROVEPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 67
Notice: Use of undefined constant _DG_ADDNEWPIC_TB - assumed '_DG_ADDNEWPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 69
Notice: Use of undefined constant _DG_EDITPIC_TB - assumed '_DG_EDITPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 71
Notice: Use of undefined constant _DG_DELETEPIC_TB - assumed '_DG_DELETEPIC_TB' in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 73
و منو ها رو هم دیگه به صورت ایکون با حروف انگلیسی نا مفهوم نشون میده
ممنون از کمکتون
-
شما نسخه فارسی این کامپوننت رو از سایت ما دانلود و نصب کنید
مشکل حل میشه
-
با سلام
باز هم این ارور رو میده
Notice: Constant _DG_UPLOAD already defined in /home/nikfari/public_html/components/com_datsogallery/language/fa_IR.php on line 358
ولی روی لوکال همچین چیزی رو نشون نمیده
ممنون از کمکتون